Hoe John Legend echt voelt over zijn 'The Voice' co-ster Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Hoe John Legend echt voelt over zijn 'The Voice' co-ster Ariana Grande
Hoe John Legend echt voelt over zijn 'The Voice' co-ster Ariana Grande
Anonim

In 2017 werkten Ariana Grande, 28, en John Legend, 42, samen voor een cover van Beauty and the Beast voor de live-action film. Een paar jaar later zijn ze allebei coach bij The Voice. Als een 'grote fan van The Voice', was de zangeres van Positions verheugd om zich bij Legend, Blake Shelton, 45, en Kelly Clarkson, 39 aan te sluiten. Legend zei ook dat hij opgetogen was om met de nieuwe coach te werken. "Natuurlijk, ze is een bedreiging, "zei hij.

Onlangs onthulde zijn vrouw Chrissy Teigen, 35, dat het misschien "onhandig" is dat de twee samenwerken omdat ze in een "Ariana Grande-huishouden" wonen. Maar wat vindt de hitmaker van Ordinary People precies van het werken met de "meest woeste rechter op The Voice"? Hier is alles wat hij heeft gezegd over de popster.

Inside The 'Ariana Grande Household'

Op haar Instagram-verhaal legde Teigen de volledige omvang van de fanboy van haar man over Grande bloot. "Vandaag is een beetje een grappige dag, want het is de première van The Voice en John weet absoluut dat dit huis alleen naar Ariana Grande luistert", zei ze. "Stel je voor hoe ongemakkelijk het is voor John om in dit Ariana Grande-huishouden te wonen en hem te moeten zijn."

Ze stuurde de zangeres van de 7 ringen ook een sms met de tekst: "Heb je enige activa die ik kan posten om team Ari te zijn?" Grande deelde een screenshot van het bericht op haar Instagram Story en tagde het stel en The Voice. De Legend-kinderen zijn ook grote fans van de popdiva. Het eerste concert van Luna, 5, was een concert van Ariana Grande. De zangeres gaf haar zelfs een shoutout op het podium.

In december 2019 onthulde Legend ook dat zijn dochter de bedankje, de volgende zanger, verkiest boven hem. "Ze vertelde me op een dag: 'Pap, Ariana Grande is een geweldige zangeres'", vertelde hij aan A Little Late met Lilly Singh."'Je bent geen geweldige zanger.'" Hij gaf toe dat het gedeeltelijk zijn schuld was, omdat het begon toen hij haar naar hun Belle en het Beest-duet liet luisteren. "Uiteindelijk werd ze zo'n grote fan van Ariana dat ze me ongunstig vergelijkt met Ariana Grande," voegde hij eraan toe.

Tijdens een Vanity Fair-fotoshoot in november 2019 werd de 21-voudige Grammy-winnaar opgenomen terwijl hij een pianocover van Grande's NASA speelde met zijn zoon Miles, 3. Grande reageerde op Twitter en zei: "[Ik ben] niet daarvoor emotioneel stabiel genoeg." De fans waren er ook niet op voorbereid.

John Legend & Ariana Grande handhaven een vriendschappelijke competitie in 'The Voice'

Tijdens een persconferentie voor seizoen 21 van de show zei Legend dat Grande "natuurlijk een bedreiging" is omdat "ze enorm getalenteerd, enorm succesvol is en legioenen en legioenen fans heeft die weten hoe ze de internetten en stemmen." Maar de 34+35-zanger verduidelijkte dat het allemaal vriendschappelijke concurrentie tussen hen is."John en ik hebben de meeste stoelwisselingen gemeen," legde ze uit. "Maar nu, op dit punt in het spel, is het gelijk. Iedereen heeft zo'n geweldig scala aan talent."

Ze fungeren ook als "ouders" voor de twee andere coaches. Tijdens de laatste ronde van Blind Auditions in september 2021 kreeg Shelton ruzie met Clarkson terwijl ze probeerden Lana Scott voor zich te winnen die een cover van Kelsea Ballerini's Hole in the Bottle zong. Het argument ging maar door over wie meer weet van countrymuziek. Grande en Legend probeerden tussen te komen, maar ze waren niet succesvol.

Dus Grande vroeg de All of Me-zanger of hij even weg wilde lopen. 'Wil je eigenlijk een snack?' ze vroeg hem. De twee gingen backstage om wat popcorn te eten terwijl ze naar het gevecht keken. "Ik voel me als John en ik zijn als ouders op vakantie of een excursie", mijmerde de pov-zanger. "En ze zijn gewoon aan het vechten om speelgoed en zo."

Wat Blake Shelton & Kelly Clarkson voelen over Ariana Grande

Tijdens de persbijeenkomst van de show herinnerde Shelton zich de tijd dat zijn "dromen werden vernietigd" door Grande. Blijkbaar bracht ze in 2016 haar album Dangerous Woman uit op dezelfde dag dat hij zijn album If I'm Honest uitbracht. "Ik bracht het album uit en op dat moment had ik muzikaal wat vaart", herinnerde hij zich. "Ik was opgewonden toen ik dacht dat dit mijn kans zou zijn om het nummer 1-album in het land te hebben."

Helaas kreeg de countryzanger een telefoontje van zijn platenlabel en zei dat zijn album er niet "goed uitzag" in de algemene lijst omdat "Ariana Grande haar album heeft". Zijn album eindigde op nummer 3 in de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst. "Letterlijk had ik net zo goed een onderzetter van een cd kunnen uitbrengen. Je hebt mijn album vernield!" hij vertelde de Boyfriend-zanger die grapte dat ze een nieuwe cover zou maken van If I'm Honest.

"Ik denk dat ik slim genoeg ben om haar vrijlatingen te vermijden," woog Clarkson in. De American Idol-aluin zei ook dat "er geen nadeel is als je Ariana Grande bent. Ze kan het niet zeggen. Ik zal het doen." Shelton voegde eraan toe: "Het is gênant om haar te volgen [naar het The Voice-podium], het legt mijn gebrek aan beroemdheid bloot." Interessante dynamiek…

Aanbevolen: