Hoe Haley Joel Osment echt voelt over wat er met zijn carrière is gebeurd

Inhoudsopgave:

Hoe Haley Joel Osment echt voelt over wat er met zijn carrière is gebeurd
Hoe Haley Joel Osment echt voelt over wat er met zijn carrière is gebeurd
Anonim

Zodra een acteur de top van de entertainmentwereld bereikt, gaan de meeste mensen ervan uit dat ze het gemaakt hebben. In werkelijkheid is dat echter vaak niet het geval. Er zijn tenslotte veel gevallen geweest waarin grote beroemdheden erin slaagden hun carrière te verliezen nadat ze het een keer hadden verprutst. Het ergste is nog dat sommige sterren de rol van hun leven hebben gemist, simpelweg vanwege een ernstige tegenslag.

Naast alle meer voor de hand liggende manieren waarop de carrière van een acteur mis kan gaan, kan het achter de schermen nog veel erger zijn. Na jarenlang een succesvolle kinderacteur te zijn geweest, onthulde Jennette McCurdy bijvoorbeeld dat ze stopte met acteren omdat ze in de eerste plaats nooit echt zo wilde optreden. Het bleek dat McCurdy zich al die jaren verplicht voelde om op te treden, zodat ze haar gezin financieel kon ondersteunen. Met zo'n voorbeeld in gedachten, is het redelijk om je af te vragen hoe een acteur als Haley Joel Osment denkt over waar zijn acteercarrière door de jaren heen is gegaan.

Haley's kijk op acteren

Toen Haley Joel Osment in talkshows ging toen hij een jong kind was, leek hij vaak zo opgewonden om een acteercarrière te hebben dat zijn energie aanstekelijk was. Als gevolg hiervan gingen sommige mensen ervan uit dat Osment dolgelukkig was met hoe het op dat moment in zijn leven ging. Het is echter belangrijk op te merken dat Osment een zeer getalenteerde acteur was die volledig in staat was om waarnemers volledig te laten geloven in de gevoelens die hij als acteur probeerde over te brengen. Bovendien, toen Osment nog een kind was, was de kans dat hij gemanipuleerd zou worden om een acteercarrière te omarmen veel groter.

Gedurende een aantal jaren tijdens de late jaren 2000 en vroege jaren 2010 leek Haley Joel Osment een grote stap terug te doen uit de schijnwerpers. Toen, tot verbazing van velen, begon Osment halverwege de jaren 2010 een comeback te maken. Aangezien Osment al uit de schijnwerpers was verdwenen, lijkt het redelijk om aan te nemen dat Osment een comeback heeft gemaakt omdat hij echt van zijn acteercarrière geniet. Aannemen hoe een beroemdheid zich vaak voelt, kan echter tot ernstige misvattingen leiden. Met dat in gedachten, is de beste manier om te peilen hoe Osment over zijn carrière denkt, te vertrouwen op zijn eigen uitspraken.

In 2014 ging Haley Joel Osment verder met Today om zijn comeback naar mainstream acteren te bespreken. Tijdens die verschijning legde Osment uit dat hij om een eenvoudige reden afstand deed van zijn vak, hij gaf er veel om om naar de universiteit te gaan en dat deed zijn moeder ook. Osment onthulde ook dat Haley tijdens zijn opleiding een aantal rollen speelde in toneelstukken waarvan de meeste van zijn fans niets wisten. Na het uitleggen van de redenen voor zijn afwezigheid in Hollywood tijdens zijn Today-optreden, beleed Osment hoeveel hij van zijn vak houdt. Ik voel me gewoon heel gelukkig, want acteren is mijn eerste liefde en ik wil dat volhouden.”

Hoewel de verklaring van Haley Joel Osment over liefdevol acteren op Today zeer definitief was, vond die verschijning ongeveer acht jaar geleden plaats en zijn gevoelens over het onderwerp hadden sindsdien gemakkelijk kunnen veranderen. Gelukkig is er een recenter citaat uit een interview dat Haley in 2020 aan The Guardian gaf en dat bevestigt dat Osmnet nog steeds een passie voor acteren heeft. "Daarom is het nog steeds iets dat ik graag doe, bijna 30 jaar later."

Osment's Child Star Experience

In de loop der jaren zijn er veel voorbeelden geweest van voormalige kindsterren die als volwassenen in ernstige juridische problemen kwamen. Aangezien de meeste volwassenen kinderen willen beschermen, is het logisch dat het verontrustend is als iemand die voor de ogen van de wereld is opgegroeid, op een grote manier afdwa alt. Om die reden zijn veel mensen gaan geloven dat bijna alle voormalige kindsterren opgroeien met problemen vanwege de druk die ze als jonge kinderen hebben ondergaan. Volgens wat hij zei tijdens een interview in 2019 met de Independent, heeft Haley Joel Osment veel voorliefde voor zijn jeugd en is hij het niet eens met de manier waarop mensen zien hoe het is om een voormalig kindsterretje te zijn.

“Ik denk dat er soms een verwachting is dat er die duisternis zal zijn. Maar ik denk dat er veel meer verhalen zijn van mensen die positieve ervaringen hadden met het werken als kinderen en die in de toekomst niet zo'n clichématige verhaallijn hadden. En dat is bij mij het geval geweest. Op basis van zijn uitspraken over acteren en zijn kindersterverleden, is de enige redelijke conclusie die iemand kan trekken dat Haley Joel Osment blij is met hoe zijn carrière en leven in het algemeen zijn verlopen.

Aanbevolen: