Drake's verjaardagscadeau van Young Thug kost waarschijnlijk meer dan je huis

Inhoudsopgave:

Drake's verjaardagscadeau van Young Thug kost waarschijnlijk meer dan je huis
Drake's verjaardagscadeau van Young Thug kost waarschijnlijk meer dan je huis
Anonim

Onder de verschillende geschenken die hij de hele avond ontving, was een ultra duur cadeau dat hem werd gegeven door Young Thug.

Onmiskenbaar versterkend hun band als een hechte, presenteerde Young Thug Drake een overmaatse ketting en hanger die druipen van diamanten, die natuurlijk op een zeer dikke, volledig uitgeblonde ketting kwamen.

Drake zal absoluut verdrinken in diamanten als hij dit aandoet, en de kans is groot dat dit opzichtige sieraad meer waard is dan je huis!

Extravagante geschenken

Young Thug staat vandaag zeker in de goede boeken van Drake, nadat de artiest Drake een over-the-top sieraad had gegeven dat niemand mag missen.

Het unieke nekstuk v alt om een aantal redenen op, waaronder de enorme omvang ervan. Als Drake dit weelderige geschenk aanneemt en de massieve, diamanten hanger in zijn handen omdraait om hem goed te kunnen bekijken, is het meteen duidelijk dat het zo groot is als de palm van zijn hand.

De enorme diamanten hanger vangt heel wat schittering op en de camera's kregen een goed beeld van het unieke element dat aan de andere kant van de met diamanten bespatte hanger verschijnt. Young Thug heeft kosten noch moeite gespaard om deze charme met Ovo-thema te laten ontwerpen om dubbelzijdig te zijn.

De andere kant van dit blitse stuk onthult een echt beeld van Drake en zijn zoon, Adonis.

Het demonstreren van extreme geschenken op zijn best, fans weten niet eens zeker hoe Drake dit sieraad zal kunnen dragen, aangezien het zowel zwaar als sprankelend en oversized lijkt te zijn.

Drake's reactie

Terwijl dit enorm dure geschenk aan Drake wordt gegeven, lijkt hij schokkend onaangedaan. De dubbele, met diamanten bedekte, op maat gemaakte foto ingelegde hanger is enorm en hangt aan een zeer dikke geschakelde ketting. Het is gemakkelijk meer waard dan de huizen van sommige mensen, maar Drake lijkt volledig onaangedaan door de enorme omvang en pure extravagantie van dit cadeau.

In feite ha alt hij nauwelijks zijn aandacht van zijn telefoon terwijl de ketting aan hem wordt gepresenteerd, en hij lijkt meer verdiept in het gesprek dat op zijn apparaat plaatsvindt, dan met het daadwerkelijke geschenk dat hij kreeg.

Iemand is te horen zeggen; "dat is echte liefde man, dat is liefde" en Drake blijft video-opnamen maken van de diamanten die hij krijgt, terwijl hij jongleert met het gesprek dat hij voert.

De diamanten zijn verkregen van Elliot Eliantte en hebben een enorme OVO-uil gemaakt van 24-karaats goud en volledig bedekt met diamanten. De zijkanten en achterrand van de massieve hanger zijn bekleed met meer diamanten en de achterkant zet het diamantenthema voort, terwijl ook een afbeelding van Drake en Adonis is afgebeeld, oorspronkelijk genomen tijdens de Billboard Awards in 2021. Gele stenen spellen de naam 'Adonis' op het slot van de ketting.

Aanbevolen: