Hoe Ryan Phillippe meer dan $ 1 miljoen verloor door zijn huis te verkopen

Inhoudsopgave:

Hoe Ryan Phillippe meer dan $ 1 miljoen verloor door zijn huis te verkopen
Hoe Ryan Phillippe meer dan $ 1 miljoen verloor door zijn huis te verkopen
Anonim

Voormalig tienerhartbreker, Ryan Phillippe, is al lang aanwezig in de entertainmentindustrie. De acteur heeft de krantenkoppen gehaald met zijn acteerwerk, zijn voormalige huwelijk met Reese Witherspoon en zelfs zijn relaties met zijn kinderen. Het is niet makkelijk om in de schijnwerpers te staan, maar het is iets wat Phillippe al jaren doet.

De acteur heeft veel gedaan sinds hij uitbrak, en een paar jaar geleden haalde Phillippe de krantenkoppen voor een onroerendgoeddeal die een verlies opleverde.

Laten we eens kijken naar Ryan Phillippe en hoe hij door de verkoop van zijn huis een klein fortuin verloor.

Ryan Phillippe is een succesvolle acteur

In de jaren negentig was er een toestroom van jonge sterren die naam maakten in Hollywood. Onder die namen was Ryan Phillippe, die jarenlang een populaire naam kon worden.

Phillippe's vroege carrière bevatte populaire films zoals Crimson Tide en I Know What You Did Last Summer, waarvan de laatste van het grootste belang was in Phillippe om een van de meest populaire nieuwe gezichten in heel Hollywood te worden. Die vroege filmssuccessen vormden het toneel voor wat de acteur zou gaan bereiken op het grote scherm.

Op het kleine scherm kreeg de acteur vroeg en vaak rollen. Een run van 13 afleveringen op One LIfe to Live bracht de bal aan het rollen en de acteur bleef de rest van de jaren 90 op tv verschijnen. Na een lange pauze keerde hij terug naar de televisie en speelde uiteindelijk in shows als Secrets and Lies en Shooter.

In de loop van de tijd heeft de acteur geleerd om werk en gezinsleven te combineren, wat zijn benadering van dingen heeft veranderd.

"Je leest een script als je jong bent, je denkt: Oh, ik kan niet wachten om dit stoere ding te doen en we zullen in deze verre plaats zijn. Naarmate je ouder wordt, is het een beetje zoals Nou, wat zijn de uren en kan ik terug naar huis vliegen om mijn familie te zien?, "zei hij.

Na het vinden van veel succes tijdens zijn carrière, heeft Phillippe een indrukwekkend vermogen kunnen vergaren.

Hij heeft een nettowaarde van $30 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is de acteur momenteel maar liefst $ 30 miljoen waard, wat een opmerkelijke prestatie is. Natuurlijk, zijn ex, Reese Witherspoon, is $400 miljoen waard, maar niemand zal klagen dat hij tientallen miljoenen dollars waard is.

Als je kijkt naar Phillippe's grootste betaaldag, wordt het duidelijk dat de acteur het een en ander weet over geld verdienen.

Voor de film Antitrust heeft de acteur $ 1 miljoen in zijn zak gestopt, die vervolgens werd verdubbeld voor The I Inside. Die twee projecten vertegenwoordigen enkele van zijn grootste gerapporteerde betaaldagen, hoewel hij miljoenen dollars heeft verdiend in combinatie met zijn andere grootste rollen. Nogmaals, niet al zijn salarissen zijn gerapporteerd, dus hij heeft veel meer geld verdiend dan mensen beseffen.

Al deze filmrollen hadden een positieve invloed op het vermogen van Phillippe, maar helaas is het vermogen van Phillippe negatief beïnvloed door beslissingen zoals de verkoop van zijn huis, waarvoor hij een enorm verlies heeft geleden.

Hoe hij $ 1 miljoen verloor terwijl hij zijn huis verkocht

Volgens de LA Times: "Met een mastersuite die een heel niveau beslaat, bevat het omheinde huis met vijf slaapkamers en 6,5 badkamers 7.600 vierkante meter aan leefruimte. Onder de kenmerken zijn een fitnessruimte, een mediaruimte en een aparte gasten- of kantoorruimte. Het terrein van meer dan een halve hectare omvat een zwembad met onderwaterluidsprekers, een spa en een buitenkeuken. De nadruk ligt op de privacy en veiligheid van het "Zen-moderne toevluchtsoord", notitie details notitie dat de twee verdiepingen tellende entreehal werd gebruikt als een fitnessruimte."

Dit klinkt als een prachtig huis waar iedereen geluk mee zou hebben, maar helaas kon Phillippe het geld dat hij aanvankelijk aan het huis had uitgegeven niet terugverdienen.

In het artikel over de deal merkte Celebrity Net Worth op: "Na zijn scheiding van Witherspoon betaalde Phillippe $ 7,175 miljoen voor een huis van 7, 447 vierkante meter in de Hollywood Hills. Hij plaatste de 5-slaapkamer huis op de markt voor $ 7,45 miljoen eind 2010, maar het werd niet verkocht, dus hij bracht het in 2012 opnieuw op de markt voor $ 6.995 miljoen, en verkocht het uiteindelijk voor $ 6 miljoen in maart 2013."

Niemand wil verlies lijden bij de verkoop van een huis, laat staan een verlies van meer dan $ 1 miljoen. Hoewel het de ster in het begin moet hebben gestoken, was hij in staat om van het huis naar iets anders te gaan.

Ryan Phillippe's verlies van onroerend goed is het bewijs dat het kopen en verkopen van huizen een wispelturig spel is.

Aanbevolen: