Billy Crystal's verjaardagscadeau aan Whoopi Goldberg krijgt haar tranen in de ogen

Billy Crystal's verjaardagscadeau aan Whoopi Goldberg krijgt haar tranen in de ogen
Billy Crystal's verjaardagscadeau aan Whoopi Goldberg krijgt haar tranen in de ogen
Anonim

The View's Whoopi Goldberg vierde gisteren haar 65e verjaardag in de show en ze kreeg ook een aangename verrassing van haar oude vriend en collega-komiek Billy Crystal.

Crystal verscheen in de show vanuit het comfort van zijn woonkamer om zijn oude vriend te wensen en verraste haar met een hartverwarmend cadeau.

Crystal schonk Goldberg een foto van zichzelf en wijlen Robin Williams, genomen terwijl ze samen in de jaren 80 betrokken waren bij de liefdadigheidsorganisatie Comic Relief, en getuigend voor hun vriend, senator Ted Kennedy, om dakloosheid te voorkomen.

Crystal was niet op de foto en legde het publiek uit dat ze drieën samen zouden getuigen in Washington, maar hij kreeg een longontsteking en kon niet reizen.

Crystal zei: "Dus ik bewaar het, ik zie het elke dag en er is een kopie van het voor jou, voor je verjaardag. Je weet dat we zo'n geweldig werk hebben gedaan, geweldige dingen samen, zoveel gelukkige momenten en we heeft ongeveer 70 miljoen dollar ingezameld om daklozen te helpen."

Goldberg kreeg tranen in de ogen en emotioneel, en de vaak eigenzinnige en vocale co-host van The View had niet veel woorden, maar was dankbaar voor het geschenk.

Crystal zei ook: "je weet dat we altijd samen zullen zijn in mijn hart en ik kijk en kijk elke ochtend naar je."

Crystal, Williams en Goldberg hadden een zeer hechte werk- en persoonlijke relatie en klommen samen op in de comedy-rangen in de jaren 80. Het trio leidde de zaak van Comedy Relief en ze genoten duidelijk van elk moment.

Aanbevolen: