Paris Hilton onthult groot huwelijksdrama in trailer voor 'Paris In Love

Inhoudsopgave:

Paris Hilton onthult groot huwelijksdrama in trailer voor 'Paris In Love
Paris Hilton onthult groot huwelijksdrama in trailer voor 'Paris In Love
Anonim

Fans staan klaar om af te stemmen om alle dramatische momenten te zien die betrokken zijn bij de planning van de bruiloft van Paris Hilton met Reum, en deze show blijkt nu al de geheimen te bevatten van alle moeilijke gesprekken, enorme problemen en dramatische momenten waar Paris Hilton doorheen reist, terwijl ze zich een weg baant door het gangpad. Of, moeten we zeggen, 'als' ze door het gangpad loopt…

In een schokkende en volledig onverwachte wending heeft de videoteaser voor Paris In Love fans een snelle blik gegeven op sommige momenten waarop de hele bruiloft in het geding lijkt te zijn, compleet met een grote storing waarbij Paris Hilton snikt en vraagtekens bij vele aspecten van haar leven.

De dramatische teaserclip

De videoclip die is ontworpen om Paris In Love te promoten, krijgt veel aandacht van fans, na de onthulling dat het huwelijksplanningsproces niet zo soepel verloopt voor Paris Hilton als je zou verwachten.

De video begint met Paris die verschillende prachtige, stijlvolle bruidsjurken probeert en fans een voorproefje geeft van hoe ze eruit zal zien als ze de perfecte witte jurk kiest. Na een paar spannende momenten neemt de video een dramatische wending en wordt de huwelijksstress direct zichtbaar.

Parijs geeft toe dat ze emotionele onrust heeft gehad om met haar ouders te bespreken, en het wordt al snel duidelijk dat de moeder van Parijs, Kathy Hilton, de trouwplannen begint over te nemen, en men kan horen zeggen: "Dit is ook mijn bruiloft, " wat meteen kritiek van fans oplevert.

Groot huwelijksdrama

De dramatische momenten gingen door toen de camera's save-the-date-kaarten onthulden die door Carter waren gemaakt, en het is veilig om te zeggen dat ze niet helemaal voldeden aan het kaliber of de criteria die de Hilton-familie in gedachten had.

Toevoegen aan de groeiende lijst van huwelijksblunders is de duidelijke spanning tussen Parijs en haar familie, en het adembenemende moment waarop de hele bruiloft aan een zijden draadje lijkt te bungelen. Het wordt overduidelijk dat er geen datum is vastgesteld voor deze bruiloft, locaties zijn volgeboekt en een van de vrienden van Parijs roept haar op omdat ze schijnbaar koude voeten krijgt en zich niet bindt aan een van de plannen die ze oproept.

Paris Hilton is te horen zeggen; "Ik heb altijd mijn leven voor andere mensen geleefd…" en vervolgens "Ik wil er zeker van zijn dat ik de juiste keuze maak."

Terwijl de twijfel blijft groeien en vermoedens worden geuit dat de bruiloft mogelijk helemaal wordt afgeblazen, draait de camera naar een close-up shot van Paris Hilton's gezicht, terwijl ze onbedaarlijk begint te snikken. "Ik wil niet voor altijd alleen zijn", zegt ze, en de videobewerking wordt een tandje hoger, en een andere vrouwelijke stem die gestrest en bezorgd klinkt, zegt: "Oh Paris… nee!"

De video stopt en fans vragen zich af of zij en Carter ooit echt door het gangpad zullen komen om in het huwelijksbootje te stappen.

Aanbevolen: