Chris Evans' accidentele NSFW-foto onthult een groot probleem in Hollywood

Inhoudsopgave:

Chris Evans' accidentele NSFW-foto onthult een groot probleem in Hollywood
Chris Evans' accidentele NSFW-foto onthult een groot probleem in Hollywood
Anonim

Weet je nog dat Chris Evans per ongeluk een NSFW-foto op Instagram deelde? Het was een soort 'knipper en je mist het'-foutje, wat interessant is omdat veel online lekken een eigen leven blijven leiden. In dit geval was de reputatie van Chris echter schijnbaar van de ene op de andere dag hersteld. En dat op zichzelf onthult een groter probleem met Hollywood en de perceptie van fans ervan.

De toevallige foto van Chris Evans trok snel de aandacht van fans

Chris Evans probeerde blijkbaar een Instagram-video te plaatsen, maar sloeg een bewerkingsstap over en onthulde meerdere afbeeldingen op de camerarol van zijn telefoon. Een daarvan was natuurlijk het NSFW-beeld dat ogenschijnlijk de anatomie van Chris was. De situatie zou in ieder geval een stuk vreemder zijn als hij niet op de foto stond.

Hoe dan ook, fans begonnen het snel op te merken, met veel mensen die het zagen (en tijd hadden om screenshots te maken) voordat Chris het zelf opmerkte en de foto verwijderde. Maar Chris Evans reageerde niet onmiddellijk publiekelijk op de oeps, en zijn publicist gaf geen commentaar, merkte Yahoo op. Mark Ruffalo twitterde ter ondersteuning van Evans en suggereerde dat zijn ongeluk op de sociale media niet het meest gênante was dat ooit is gebeurd.

Een paar dagen later tweette Chris: "Nu je aanwezig bent [facepalm emoji, shrug emoji]… STEM 3 november." Maar fans hadden een andere reactie, een die een probleem aan het licht bracht waarvan bijna niemand zich realiseerde dat het een 'ding' was.

Fans kwamen naar de verdediging van Chris Evans

Terwijl sommige fans heimelijk screenshots maakten van Chris Evans' onbedoelde foto-upload, namen vele anderen een ander soort actie. Zoals Yahoo opmerkte, maakten veel fans NSFW-grappen over de snaps. Maar veel anderen begonnen op te merken dat Chris Evans "een van de liefste mannen" is die "verlammende angst" heeft en dat fans hem moeten steunen, niet plagen.

Anderen waren het ermee eens en zeiden dat Evans een van de "meest nederige jongens met een hart van goud" was, hem een "engel" noemden en in wezen schreeuwden om elke onhandigheid voor hem te verdoezelen. Fans deden er zelfs alles aan om de reposts van de afbeelding (en grappen erover) te laten verdwijnen door een hashtag en een gezonde afbeeldingsdump te gebruiken om de eer van Chris te verdedigen.

Het punt is dat de reactie op de toevallige foto van Chris Evans in schril contrast staat met de ontvangst die verschillende andere celebs (en zelfs niet-celebs) hebben gekregen als reactie op gelekte naakten.

Veel beroemdheden hebben naaktfoto's laten uitlekken

Als het erop aankomt, lijkt het alsof Chris Evans een volledige pass kreeg voor zijn oeps, waarbij veel fans over zichzelf struikelden om de man te "redden" van zijn zelf toegebrachte verlegenheid. Vergeleken met de ontvangst die veel andere beroemdheden, de meeste vrouwen, krijgen voor naaktfoto's, en het verschil is enorm.

Bedenk die ene keer dat een hacker Bella Thorne bedreigde met het lekken van haar naakten. Iemand heeft Bella's privébestanden gehackt en geprobeerd haar te chanteren om ze geheim te houden. Bella werd de onzin echter beu en plaatste zelf de taille-naaktfoto's. Maar de publieke reactie daarop was niet erg positief.

Business Insider merkte de controverse op, waarbij veel mensen het eens waren met Bella's beslissing, maar nog meer mensen het niet eens waren met het plaatsen van de foto's, met het argument dat ze de politie de situatie had moeten laten afhandelen. Hetzelfde Business Insider-artikel dat die zaak uit elkaar haalde, ging ook in op andere keren dat Bella met controverse "het internet had gebroken".

Ondertussen deelde Chris Evans per ongeluk zijn eigen naaktfoto en iedereen baby hem daarna, denkend dat hij zich zo vreselijk voelde over de misstap. De situaties zijn niet precies parallel, maar de reactie van het publiek op de onthulling van Chris Evans is een beetje anders dan wat de meeste vrouwelijke celebs krijgen.

Objectiveert de industrie alleen vrouwen?

Je zou kunnen stellen dat Hollywood zo goed als iedereen tot een object maakt. En misschien was het de fanbase van Chris Evans, meer dan de industrie zelf, die hem weer oppikte na het uitlekken van zijn naaktfoto. Maar over het algemeen vinden fans het meestal prima om de verschijningen van actrices uit elkaar te halen en hun 'sexy' foto's te delen, terwijl de algemene consensus was dat Chris Evans, net als andere mannen, gerespecteerd en bewonderd moest worden, niet alleen begerig.

Behalve, natuurlijk, als het gaat om Lizzo; ze krijgt blijkbaar een gratis pas in wat volgens sommige fans seksuele intimidatie is van hun favoriete kapitein. Dus misschien gaat het meer om het respect voor en de behandeling van Chris Evans door de industrie, terwijl andere beroemdheden, over het algemeen vrouwen, niet hetzelfde niveau van eerbied krijgen.

Omdat mensen de onbedoelde foto van Chris Evans nog steeds beschouwen als een totale 'oeps' en niet als een indicatie van zijn algehele karakter (zoals het lek van Bella werd overwogen), is er duidelijk meer uit te pakken met betrekking tot de media en de reactie van het publiek op het geheel.

Aanbevolen: