David Dobrik's over-the-top nieuwe huis onthult een groot probleem in Hollywood

Inhoudsopgave:

David Dobrik's over-the-top nieuwe huis onthult een groot probleem in Hollywood
David Dobrik's over-the-top nieuwe huis onthult een groot probleem in Hollywood
Anonim

Tot voor kort, toen mensen dachten aan online geld verdienen, leek dat iets dat was voorbehouden aan retailers en mensen die websites runnen met betaalde abonnementen. Meer recentelijk is het echter algemeen bekend geworden dat er heel veel mensen zijn die een fortuin hebben weten te verdienen als gevolg van het verzamelen van een enorme online fan. Sterker nog, zeer succesvolle YouTubers worden nu constant gevraagd om fans met vergelijkbare ambities te adviseren. Het lijkt erop dat vrijwel alle jongere mensen van vandaag dromen om in de toekomst betaalde lievelingen op sociale media te worden.

Hoewel zoveel mensen tegenwoordig opkijken naar YouTubers en influencers, is de waarheid dat er een aantal negatieve bijwerkingen zijn aan het feit dat sommige mensen hun brood verdienen op sociale media. Sommige YouTubers zijn bijvoorbeeld heel open over de eindeloze stroom negativiteit die hun kant op komt. Bovendien wijst het feit dat YouTuber David Dobrik zo'n ongelooflijk over-the-top nieuw huis heeft op een serieus probleem in het ecosysteem van beroemdheden.

Wie is David Dobrik?

Wanneer mensen boven een bepaalde leeftijd de naam David Dobrik lezen of horen, is er een woord dat zeer waarschijnlijk in je opkomt, wie. Het is tenslotte niet zo dat Dobrik beroemd werd toen hij een hitalbum uitbracht, een atletisch record brak of het acteeroptreden van zijn leven kreeg. In plaats daarvan werd Dobrik voor het eerst beroemd nadat hij verschillende virale video's van 6 seconden had gepubliceerd op de inmiddels ter ziele gegane sociale-mediaservice Vine.

Toen het eenmaal duidelijk werd dat Vine tot het verleden zou behoren, bleek David Dobrik veelzijdig te zijn toen hij overstapte naar YouTube en veel van zijn fans meenam. Uiteindelijk vooral bekend om zijn ambtstermijn als leider van een groep YouTubers genaamd The Vlog Squad, was Dobrik lange tijd een van de populairste uploaders van YouTube. Als gevolg hiervan kreeg Dobrik veel kansen, waaronder het leveren van zijn stem aan The Angry Birds Movie 2 en het hosten van het eerste seizoen van Discovery Channel's reality-competitie tv-programma Dodgeball Thunderdome.

David Dobrik koopt een verbluffend huis

Na de eerste lancering van zijn YouTube-kanaal in 2015, duurde het niet lang voordat David Dobrik begon te genieten van de buit van roem en fortuin. Per slot van rekening was Dobrik in het jaar 2019 de eigenaar van een huis in Los Angeles dat hem ongeveer $ 2,5 miljoen kostte om te kopen. Ondanks dat Dobrik trots genoeg was op dat huis om er een rondleiding door te geven aan de mensen achter de serie Open Door, bleek het toch niet genoeg voor hem.

Hoewel de meeste mensen nooit een huis ter waarde van $ 2,5 miljoen zullen binnenlopen, laat staan er een bezitten, voelde David Dobrik uiteindelijk de behoefte om te upgraden. Zoals hij begin 2021 aan zijn vele fans onthulde, kocht Dobrik een nieuw huis in Los Angeles dat maar liefst $ 9,5 miljoen kostte.

Elke keer dat Dobrik gasten wil verwelkomen, heeft hij veel ruimte om dat te doen, aangezien zijn nieuwe woonruimte zes slaapkamers en zeven badkamers omvat. Om echt te begrijpen wat het nieuwe huis van David Dobrik zo opmerkelijk maakt, moeten mensen meer te weten komen over de vele verbluffende kenmerken ervan. Het huis van Dobrik beschikt immers over een basketbalveld, een overloopzwembad, een bioscoop en een wijnkamer met 300 flessen. Natuurlijk komen al die dingen in veel herenhuizen voor. Het huis van Dobrik is echter opmerkelijker vanwege zaken als de jukebox, het volledige Iron Man-pak en de Hawaiian Punch-fontein.

Het probleem met de rijkdom van David Dobrik

Gedurende het grootste deel van David Dobrik's tijd in de schijnwerpers, werd hij meestal gezien als een sympathieke YouTuber met een winnende glimlach waar fans geen genoeg van konden krijgen. Om die reden waren de meeste fans van Dobrik dolblij om hem het goede leven te zien leiden. De realiteit van de situatie is echter dat Dobrik een lange geschiedenis heeft in het doen van controversiële dingen.

In het jaar 2017 was David Dobrik het onderwerp van controverse toen hij een geblinddoekt lid van de Vlog Squad vertelde dat ze een vrouwelijk model zouden zoenen voordat ze hun lippen zouden sluiten met een mannelijke komiek. Daarna kwam de vriend die in de zoen was bedrogen naar voren om Dobrik uit te nodigen voor racistische grappen. Later riep een ander voormalig Vlog Squad-lid Dobrik uit terwijl hij op de H3H3-podcast verscheen. Na elk van die gebeurtenissen, en elke andere keer dat hij het verknalde, bracht Dobrik een verontschuldigingsvideo uit en ging iedereen verder alsof er niets was gebeurd.

Rekening houdend met alle keren dat David Dobrik al dingen had verknoeid tegen de tijd dat hij zijn huis van $ 9,5 miljoen kocht, zegt het veel dat hij zich zo'n huis kon veroorloven. Per slot van rekening, aangezien beroemdheden herhaaldelijk verprutste dingen relatief ongestraft kunnen doen, is het dan een wonder dat zoveel sterren lijken te denken dat ze overal mee weg kunnen komen? Bovendien, zelfs nadat Dobrik veel controversiëler werd na zijn betrokkenheid bij een situatie die ertoe leidde dat iemand anders werd beschuldigd van aanranding, blijft hij genieten van succes. Dobrik blijft immers video's op YouTube plaatsen die miljoenen views krijgen.

Aanbevolen: