Britney Spears ontslaat haar beveiligingsteam na huwelijksdrama

Inhoudsopgave:

Britney Spears ontslaat haar beveiligingsteam na huwelijksdrama
Britney Spears ontslaat haar beveiligingsteam na huwelijksdrama
Anonim

De trouwdag van Britney Spears verliep niet bepaald vlekkeloos, en nu beta alt haar beveiligingsteam de prijs. Volgens TMZ heeft de zangeres haar beveiligingsteam ontslagen nadat ze er niet in waren geslaagd te voorkomen dat haar ex-man Jason Alexander op haar trouwdag toegang tot haar huis kreeg.

Britney trouwde met haar oude vriend Sam Asghari tijdens een uitbundige ceremonie in haar herenhuis in Californië. Het koppel verloofde zich eerder al in september. Maar voordat de ceremonie begon, verscheen Jason bij haar thuis.

Jason streamde live zijn inbraak en hield tijdens het fiasco zelfs een mes vast. Naar verluidt bereikte hij de tweede verdieping van haar huis voordat hij werd gearresteerd. Hij nam echter geen contact op met de zanger.

Jason en Britney waren in 2004 kort getrouwd nadat ze in Las Vegas waren weggelopen. Hun huwelijk werd echter binnen 55 uur ontbonden. Britney trouwde later in het jaar met Kevin Federline, met wie ze twee jongens heeft.

TMZ merkt op dat het Britney niet lang duurde om haar beveiligingsteam los te laten na het incident.

Wat is er met Jason gebeurd nadat hij Britney's bruiloft heeft gecrasht

Ondanks de hick-up, gingen Sam en Britney door met het zeggen van 'ik doe' voor een met start bezaaide menigte. Beroemde gasten waren onder meer Drew Barrymore, Selena Gomez en Paris Hilton.

Britney deed alles met haar outfit en droeg een op maat gemaakte Versace-jurk met een sleep van 10 voet en een sluier van 15 voet. De jurk duurde ongeveer 700 uur om met de hand te voltooien. Ze accessoriseerde haar bruidslook met een 27-karaats diamanten choker in de vorm van een hart. De ketting kostte $ 100.000.

Britney's jurk is gemaakt door Donatella Versace. "Het ontwerpen van de trouwoutfits van Britney en Sam was voor mij vanzelfsprekend", zei de ontwerper."Er is enorm veel liefde in elk detail gegoten. Samen met ons Atelier hebben we een jurk en smoking gemaakt die elegantie en glamour uitstra alt. Ze zien er gewoon perfect uit samen!"

Britney is misschien op zoek naar een nieuw beveiligingsteam, maar ze zal haar ex-man waarschijnlijk niet snel zien. Jason kreeg een straatverbod opgelegd waardoor hij drie jaar lang niet in contact mag komen met Britney. Hij wordt ook geconfronteerd met verschillende aanklachten voor misdrijven, waaronder stalking, huisvredebreuk, mishandeling en vandalisme, en het weigeren het pand te verlaten).

Britney's bruiloft laat nog lang op zich wachten. Vorig jaar onthulde ze in de rechtbank dat haar conservatorium haar verhinderde om te trouwen en haar spira altje te verwijderen in de hoop zwanger te worden. Kort nadat het conservatorium was geannuleerd, stelde Sam de vraag en Britney lijkt gelukkiger dan ooit.

Aanbevolen: