Wat heeft de familie Hamill uit 'Our Little Family' in 2021 gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de familie Hamill uit 'Our Little Family' in 2021 gedaan?
Wat heeft de familie Hamill uit 'Our Little Family' in 2021 gedaan?
Anonim

De kleine familie van Dan en Michelle Hamill kwam in de schijnwerpers nadat ze werden ontdekt door TLC. Hun show maakte zijn debuut op dat televisienetwerk in 2015 en fans werden aangetrokken door het leven van het gezin van vijf met een zeldzame vorm van dwerggroei. Het gezin bestaat uit drie kinderen, Jack, Cece en Cate, die net als hun ouders allemaal de diagnose achondroplasie kregen. Voordat de Hamills hun Our Little Family op tv brachten, was er een eerdere show met een dergelijk concept al op TLC, maar deze show trok ongetwijfeld ook de aandacht van de kijkers.

Nadat TLC Dan, een houtbewerker en expert, op Facebook had ontdekt, besloten ze inhoud te creëren rond zijn dagelijks leven als een klein persoon op dat gebied. De showrunners ontmoetten echter zijn familieleden en besloten er een familieding van te maken. Onze Little Family lijkt veel op Little People Big World, maar terwijl de Roloffs volwassen zijn geworden, bevinden de Hamill's zich nog in de beginfase van het ouderschap. Vanaf 2015 werd het tv-programma twee seizoenen uitgezonden, waardoor fans zich afvroegen of er een derde seizoen zou komen. Bekijk wat de belangrijkste castleden hebben uitgespookt sinds de finale van het tweede seizoen.

7 Dan en Michelle genieten van de nasleep van tv-faam

De Hamills hebben twee seizoenen van hun familieshow op zak, maar ze begrepen de omvang van hun tv-aanwezigheid pas toen ze op openbare plaatsen verschenen. In een recent interview herinnerde Michelle zich dat ze naar Noord-Californië reisde om vrienden te bezoeken. De familie maakte verschillende stops en het was onvergetelijk. Ze vertelde in een interview met Channel Guide:

“Het is acht uur rijden, dus we stopten voor de lunch, we stopten om te tanken en dat soort dingen. Als je in een andere staat bent en je bent buiten je kleine gebied en mensen herkennen je, toen werd het echt dat mensen ons kenden van de show."

6 De kinderen beginnen hun coole persoonlijkheden te laten zien

Michelle en haar man stortten zich op de kinderen en merkten op dat hun tweelingdochters Cece en Cate net als hun oudere broer Jack nieuwsgierig werden. Het stel vertelde dat de kinderen veel praatten terwijl ze hun gevoelens uitten. De kinderen hebben een mening en mogen hun keuzes uiten. Michelle voegde eraan toe dat de tweeling alles graag deed wat Jack ook doet. Hun stervader voegde eraan toe: “Ze zullen daar gewoon zitten en een tijdje grote gesprekken hebben over niets.”

5 Dan houdt van parachutespringen

Dans interesse in parachutespringen is de afgelopen jaren gewekt en volgens hem is dit iets waar hij altijd al naar had verlangd. De tv-persoonlijkheid merkte op dat hij van snelheid hield en van activiteiten hield die snelheid vereisen. Dan merkte op dat zijn liefde voor snelheid hem een behoorlijk deel van de snelheidsboetes opleverde, wat hij niet erg vond. Hij zei in het interview met Channel Guide:

“Skydiving waar ik helemaal voor was. Het was een heel, heel interessante rush. Ik dacht alleen aan het eruit springen, spannende dingen. Maar je krijgt dat voor hoeveel seconden dan ook, en dan, zodra de parachute opengaat, is het gewoon deze ongelooflijk vredige, stille rit."

4 Het stel probeert hun aanwezigheid op sociale media te verbeteren

The Hamills staan bekend om hun privacybeleid met betrekking tot sociale media. Vanaf het moment dat ze hun tv-debuut maakten, gebruikte de familie alleen Facebook. Michelle heeft verteld dat haar familie vrij privé was, maar zij en Dan zijn overeengekomen om beter te worden met het gebruik van sociale media. Michelle toonde haar interesse in Twitter en merkte op dat ze graag zou willen zien wat fans van hun show vinden.

3 Hoe gaan de kinderen om met roem?

Het tv-koppel heeft verteld dat hun oudste kind, Jack, die zes jaar oud is, heel goed weet dat hun familie op tv verschijnt. Hij is zich er ook van bewust dat ze fans hebben en dat mensen ze op openbare plaatsen opmerken. De meisjes zijn echter te jong om hun familiefaam te begrijpen. Dan voegde eraan toe dat ze meestal geamuseerd waren over hoe mensen die ze nog nooit eerder hadden ontmoet, hun namen kenden. Het stel onthulde dat Cece en Cate zichzelf op tv zien en denken dat ze naar homemovies kijken.

2 Is hun leven veel veranderd?

Dan en Michelle zijn gewend aan het gevierde deel van het verschijnen in een realityshow. Het paar krijgt vaak verzoeken om handtekeningen te ondertekenen en te poseren voor foto's. Ze hebben echter het gevoel dat hun leven niet veel is veranderd. Dan vertelde ook eens dat zijn baan hetzelfde bleef en voegde er gekscherend aan toe dat hij niet was ontslagen.

1 Het stel spreekt over de ontmoeting met de Roloffs

The Hamills hadden een leuke aflevering waarin ze de grote familie en cast van Little People Big World ontmoetten. Op de vraag of de Roloffs hen tips gaven over het omgaan met reality-tv, vertelden de Hamills dat het allemaal luchtige gesprekken waren. Ze hadden echter het gevoel dat de reis naar de Roloff-boerderij hun zoon goed deed. Dit was omdat hij Zach leerde kennen en hij geniet er nu van om naar hem op tv te kijken. Michelle beschreef hun reis als "behoorlijk netjes", en merkte op dat de Roloffs een beetje advies gaven en het prettig eens waren met hun eigen mening.

Aanbevolen: