Brengt Cardi B een nieuw album uit? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album

Inhoudsopgave:

Brengt Cardi B een nieuw album uit? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album
Brengt Cardi B een nieuw album uit? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album
Anonim

Hou van haar of haat haar, Cardi B's reis om haar status als de "Reigning Queen of Hip-Hop" te verstevigen was een wilde rit. Sinds ze een sterrenstatus heeft bereikt dankzij haar "Bodak Yellow"-hit in 2017, vertoont de hitmaker geen tekenen van vertraging. Ze bracht haar succes naar een heel nieuw niveau met haar Grammy-winnende debuutalbum, Invasion of Privacy, in 2018, en is gekoppeld aan vele geweldige prestaties.

Het is echter een tijdje geleden sinds dat album uitkwam, en we vragen ons allemaal af of Cardi gewoon weer een verhaal van één-album wonder gaat worden, of dat ze hier blijft om in het rapspel te blijven. Sinds Invasion of Privacy heeft de rapper zich op veel andere dingen gewaagd, waaronder het voorbereiden van haar aankomende tweedejaarsplaat. Dit is alles wat Cardi B heeft gedaan sinds haar laatste album en wat de toekomst biedt voor de rapster.

6 Cardi B maakte haar filmdebuut

Niet te lang na dat krachtige debuut in hiphop, sloot Cardi B zich aan bij de toprappers die acteren, zoals Ice Cube en 50 Cent, als hun tweede carrièreplan. In 2019 speelde ze tegenover grote namen als Jennifer Lopez, Riverdale's Lili Reinhart, collega-rapper Lizzo, Golden Globe-genomineerde actrice Constance Wu en meer in misdaadkomedie Hustlers. Hustlers vertelt over de levens van strippers uit New York die misdaden begaan tegen top-dollar-CEO's en begon Cardi's acteercarrière als nooit tevoren, hoewel ze niet al te veel filmtijd hadden.

"Ik kon niet geloven dat ik zo'n 16 uur op de set zat", vertelde Cardi aan Ellen DeGeneres tijdens een interview, hoewel ze onthulde dat ze nog steeds meer wilde acteren omdat ze "van de cheques geniet."Zoals, verdomme, is dit wat acteurs en actrices moeten doormaken?"

5 Cardi B en 'WAP'

In 2020 trapte Cardi B de laatste saga van haar muzikale carrière af toen ze mede-Queen of Hip-Hop Meghan Thee Stallion aantikte voor een explosieve, maar stomende, link-up single 'WAP'. Een sample van Frank Ski's single "Whores in This House" uit 1993, "WAP" bevat elementen van zware bas en drums in zijn extreem expliciete inhoud. Het schreef geschiedenis als de eerste volledig vrouwelijke samenwerking die vier weken lang bovenaan de Billboard Hot 100 stond.

"De mensen die het nummer lastig vallen zijn meestal conservatieven of echt religieuze, grote religieuze mensen," de rapster sprak de controverse van het nummer aan, "Maar mijn ding is dat… ik ben opgegroeid met het luisteren naar dit soort muziek, dus andere mensen vinden het misschien vreemd en vulgair, maar voor mij is het heel normaal."

4 Cardi B en 'Up'

Na het succes van de X-rated 'WAP', sloot Cardi zich aan bij boorproducenten Yung Dza, DJ SwanQo, Sean Island en DJ Prince voor de tweede single, 'Up'. "Up" stond opnieuw bovenaan de Billboard Hot 100 en werd genomineerd voor Grammy Awards voor Beste Rap Prestaties, waardoor de Rythm + Flow de enige vrouwelijke rapper was met de meeste nummer één hits op de kaart.

"Up" en "WAP" zijn niet de enige recente nummers waar de rapster de afgelopen jaren bij betrokken is geweest. In 2020 voegde ze zich bij de Braziliaanse zangeres Anitta en de Puerto Ricaanse rapper Myke Towers voor haar single 'Me Gusta'. Ze is ook te zien in Normani's "Wild Side" voor het aankomende debuutalbum van de zangeres en in "Rumors" van Lizzo.

3 Cardi B's Reebok-collectie

Cardi's opkomst tot hiphoprespect heeft haar onderweg ook een paar lucratieve merkdeals opgeleverd. Een van hen is Reebok, dat rond hetzelfde jaar zijn Aztrek-sneakerlijn lanceerde en Cardi B als postermeisje aanbood. De samenwerking begon helemaal in 2018, toen ze ook aandrong op de kledinglijnen voor dames van het merk.

Vorig jaar werd de samenwerking alleen maar sterker toen de rapper haar eigen op NYC geïnspireerde kleding- en sneakercollectie lanceerde. "Let Me Be … In My World" tweede drop gelanceerd op 27 augustus 2021 met gedurfde details en onderscheidende pasvormen voor mensen van alle soorten en maten.

2 Cardi B verwelkomde een nieuwe toevoeging aan haar leven

Over haar persoonlijke leven gesproken, Cardi B heeft sinds begin 2017 een beruchte relatie met Migos-rapper Offset. Volgens een E! Online rapport, Cardi B heeft in september 2020 de scheiding aangevraagd na drie jaar huwelijk, maar kwam in hetzelfde jaar weer bij elkaar. Een jaar later verwelkomde het paar zelfs een nieuwe babyjongen in hun leven in september 2021.

"We zijn zo blij om eindelijk onze zoon te ontmoeten", vertelde het stel aan People. "Hij is al zo geliefd bij familie en vrienden, en we kunnen niet wachten om hem voor te stellen aan zijn andere broers en zussen."

1 Cardi B's volgende album

Dus, wat is er gebeurd met Cardi B's langverwachte tweede album? In oktober 2021 ging ze naar Instagram om haar preview-sessie met Atlantic Records voor het album te onthullen, met als onderschrift: "Het geld dat mensen van het album houden, klinkt." Hoewel ze de titel van het album of de creatieve richting van het album niet precies heeft onthuld, tenminste tot aan dit schrijven, vertelde ze een fan ooit dat het nieuwe album ergens in 2022 zou verschijnen.

Aanbevolen: