Deze legendarische DC Comic-antiheld heeft bijna zijn eigen animatieserie gekregen

Inhoudsopgave:

Deze legendarische DC Comic-antiheld heeft bijna zijn eigen animatieserie gekregen
Deze legendarische DC Comic-antiheld heeft bijna zijn eigen animatieserie gekregen
Anonim

DC Comics is een krachtpatser op het grote en kleine scherm, en ze hebben het allemaal met wisselend succes gedaan. Hun slechtste film ooit was verschrikkelijk, zeker, maar er is een reden waarom acteurs als Dave Bautista ervoor pleiten om in hun universum te schitteren. Simpel gezegd, wanneer DC in zijn spel is, is het bijna onverslaanbaar.

De stripgigant heeft veel televisiesucces gehad, vooral op het gebied van animatie. Jaren geleden kreeg een van DC's grootste antihelden bijna zijn eigen show, maar het kwam nooit van de grond.

Laten we de tv-geschiedenis van DC eens nader bekijken en de antiheld die bijna zijn eigen show kreeg.

DC heeft een ongelooflijke geschiedenis op tv

Stripfiguren hebben altijd een manier gevonden om over te stappen naar verschillende vormen van media, en al tientallen jaren hebben deze fantastische helden en schurken overal een huis in huiskamers.

Sommige van de meest populaire en invloedrijke tv-shows tot nu toe zijn afkomstig uit de wereld van superhelden. Nee, deze shows zijn niet altijd een schot in de roos, maar als ze dat doen, verdienen ze legio fans die hen helpen jarenlang te bloeien. Soms worden deze shows populair genoeg om hun eigen franchises op een klein scherm te beginnen.

Het ongelooflijke aan het genre is dat het door de jaren heen zo is veranderd, wat betekent dat de shows van vandaag er niet meer uitzien zoals jaren geleden. Of het nu in geanimeerde of live-action vorm is, de veranderingen die fans hebben gezien zijn echt opmerkelijk. Stel je de Batman van Adam West eens voor in vergelijking met The Flash. Totaal verschillend, en toch zijn beide fantastische aanbiedingen.

DC kan het allemaal, maar in de jaren '90 bereikten ze echt hun hoogtepunt met hun geanimeerde aanbod.

Hun geanimeerde shows uit de jaren '90 zijn legendarisch

De jaren negentig waren een decennium met talloze geanimeerde superheldenshows die de mal doorbraken, en DC Comics had verschillende shows die het spel veranderden. Batman en Superman waren de helden die de aanval leidden en tot op de dag van vandaag speelden deze twee de hoofdrol in enkele van de beste animatieshows ooit gemaakt.

Batman: The Animated Series was de eerste van de twee die op tv debuteerde, en zelfs nu is er niets vergelijkbaars geweest. Het had de visuals, de ongelooflijke verhalen en de geweldige stem op slot, die de show allemaal naar de top stuwden. Het is zelfs nog steeds een van de beste shows ooit gemaakt.

Niet ver hierachter was Superman: The Animated Series, die volgens veel mensen enorm wordt onderschat. Deze show had hetzelfde soort visuele esthetiek als zijn voorganger, en de verhalen en stemacteurs waren ook van topklasse. Serieus, deze show verdiende veel meer liefde dan jaren geleden.

Tijdens dit geweldige tijdperk voor DC verscheen er een populaire antiheld op het kleine scherm en plotseling werd er gefluisterd dat het personage zijn eigen geanimeerde show kreeg, wat fenomenaal zou zijn geweest om te zien.

Lobo heeft bijna zijn eigen animatieshow gekregen

Lobo op Superman: The Animated Series
Lobo op Superman: The Animated Series

Dus, welke legendarische DC Comics-antiheld was helemaal klaar om zijn eigen animatieserie te krijgen? Het bleek niemand minder dan Lobo te zijn, een van de meest geliefde en populairste personages uit het hele universum van DC.

Het personage kreeg de kans om te schitteren in Superman: The Animated Series en al snel waren er geruchten dat hij solo zou gaan. Dit zou ongelooflijk zijn geweest om te zien, omdat de animatiestijl echt bij het personage past. Helaas zouden de dingen op de lange termijn niet uit de hand lopen.

"Het productiewerk was al in volle gang voordat Kids'WB! en Cartoon Network uiteindelijk besloten om niet door te gaan met een animatieserie gebaseerd op het ultra-gewelddadige DC Comics-personage Lobo. Steven E. Gordon deed het ontwerpwerk voor de pitch van de serie, hoewel zorgen over de aard van het personage er uiteindelijk toe leidden dat het project nooit groen licht kreeg. De productie voor deze serie vond plaats in het midden/eind van de jaren '90", meldt DC Animated.

Deze site bevat een aantal echt coole foto's van hoe sommige karakterontwerpen eruit zouden hebben gezien voor de show, en het was erg in lijn met andere DC-geanimeerde shows uit die tijd. Tot op de dag van vandaag is deze esthetiek nog steeds ongeëvenaard, en fans vragen zich af wat er met deze voorgestelde show had kunnen gebeuren.

Lobo heeft destijds nooit de kans gekregen om te schitteren met zijn eigen animatieserie, maar met de manier waarop dingen zich afspelen voor DC op het kleine scherm, is er misschien een kans dat we deze show uiteindelijk kunnen zien komen tot leven.

Aanbevolen: