Donald Trump zegt dat deze legendarische acteur 'The Apprentice' heeft verpest

Inhoudsopgave:

Donald Trump zegt dat deze legendarische acteur 'The Apprentice' heeft verpest
Donald Trump zegt dat deze legendarische acteur 'The Apprentice' heeft verpest
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Donald Trump heeft niet de beste erfenis als het gaat om film of tv… Ach, er gaan geruchten dat hij zichzelf tot bepaalde films heeft gedwongen, zoals 'Home Alone' als voorbeeld. Ze gebruikten zijn hotel, alleen onder de omstandigheden dat hij aan de film werd toegevoegd.

Gezien de opschudding die hij de afgelopen jaren politiek veroorzaakte, werd hij verwijderd uit de cameo… yikes.

Hij viel een paar keer uit, hoewel hij wel succes had als presentator van 'The Apprentice'. Gemaakt door Mark Burnett, benaderde de producent Trump over de rol. Geloof het of niet, in eerste instantie was Donald niet op het idee gekomen, omdat hij reality-tv het werk van 'bottom feeders' noemde. Natuurlijk deed hij dat.

Burnett was in staat om de perceptie van Trump te veranderen en in plaats daarvan mocht Donald zichzelf spelen en pronken met zijn slimme zakelijke vaardigheden.

De rest is geschiedenis en de show liep 15 seizoenen samen met bijna 200 afleveringen. De show wordt herinnerd voor veel dingen, en een van hen is niet een andere gastheer die niet Donald Trump was. Kort gezegd probeerde de show iemand anders, en laten we zeggen dat het niet werkte.

Trump was er snel bij om de mislukte presentator te bespringen en hem de schuld te geven van de sterk dalende kijkcijfers van de show. Laten we eens kijken wie dat is, samen met wat de iconische acteur in ruil daarvoor te zeggen had.

De show redde zijn tv-carrière

Samenvattend, Mark Burnett redde de carrière van Donald Trump met de show. Hij werd er rijker door en in die tijd kon hij zijn imago herstellen. Volgens de New Yorker had Trump het destijds financieel moeilijk, maar de serie liet hem in een ander daglicht zien.

"The Apprentice" portretteerde Trump niet als een skeezy oplichter die samenhing met lokale gangsters, maar als een plutocraat met onberispelijke zakelijke instincten en ongeëvenaarde rijkdom - een titaan die altijd uit helikopters of in limousines leek te klimmen."

In werkelijkheid waren de dingen destijds heel anders voor Donald: "De meesten van ons wisten dat hij nep was", vertelde Braun me. "Hij had net meegemaakt, ik weet niet hoeveel faillissementen. Maar wij maakte hem tot de belangrijkste persoon ter wereld. Het was alsof hij de hofnar de koning maakte.'

Volgens Donald zelf verdiende hij meer dan $ 200 miljoen tijdens zijn tijd op de show, en bovendien was hij in staat om zijn imago te herstellen en gaandeweg nieuwe sponsorovereenkomsten te sluiten.

Toen het tijd was om de wereld van de politiek te betreden, probeerde de show de draaideur in beweging te houden. Een bepaalde gastheer heeft de klus echter niet geklaard en Trump maakte het bekend.

Trump noemde Arnold de slechtste

Arnold Schwarzenegger nam het over als gastheer voor één seizoen, hoewel hij geen tweede keer zou terugkeren. In eerste instantie werd gezegd dat Arnold uit de functie stapte. Trump wees er echter snel op dat Arnold niet het hele verhaal vertelde.

"Arnold Schwarzenegger verlaat de leerling niet vrijwillig, hij werd ontslagen vanwege zijn slechte (zielige) beoordelingen, niet door mij", schreef Trump in een bericht op zijn persoonlijke Twitter-account. “Triest einde van geweldige show.”

Natuurlijk had Arnold een andere kant van het verhaal. Hij was er snel bij om Trump te roosteren en naar zijn mening werd hij vanaf het begin in een positie gebracht om te falen.

Dit is wat Arnold te zeggen had over de snelle release.

Arnold vocht terug

Als hem zou worden gevraagd om het opnieuw te doen, verklaarde Arnold dat hij zou weigeren. Volgens de iconische figuur was zijn tijd in de show en het omgaan met iedereen erg plezierig, maar geassocieerd zijn met Donald was dat niet.

“Omdat Trump bij de show betrokken is, hebben mensen een slechte smaak en willen ze niet deelnemen als toeschouwer of als sponsor of op een andere manier de show steunen. Het is nu een zeer verdeeldheid zaaiende periode en ik denk dat deze show verstrikt is geraakt in al die verdeeldheid."

"Het gaat niet om de show… want iedereen die ik tegenkwam kwam naar me toe en zei: 'Ik hou van de show… maar ik heb hem uitgezet, want zodra ik de naam van Trump lees, ben ik weg!"

Niet de eerste, en het zal ook niet de laatste Donald Trump-vete zijn.

Wat betreft de toekomst van de show, er wordt gezegd dat er sprake was van een revival en dat de kijkcijfers zouden stijgen met Trump weer aan het stuur, gezien, nou ja, alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

Eén ding weten we zeker, het zal niet Arnold zijn.

Aanbevolen: