Waarom is Brenda Harvey-Richie nooit hertrouwd na de scheiding van Lionel?

Inhoudsopgave:

Waarom is Brenda Harvey-Richie nooit hertrouwd na de scheiding van Lionel?
Waarom is Brenda Harvey-Richie nooit hertrouwd na de scheiding van Lionel?
Anonim

Ze is al meer dan twee decennia niet getrouwd met Lionel Richie, maar fans van de zangeres herinneren zich nog wie Brenda Harvey-Richie is. Er waren tenslotte schandalige krantenkoppen over het voormalige stel toen Brenda Lionel betrapte met zijn minnares die tweede vrouw was geworden, Diane Alexander.

Brenda Harvey-Richie kreeg veel hitte omdat ze fysiek werd met Lionel, hoewel de meeste fans haar frustraties konden begrijpen. Zij en Lionel waren getrouwd en hadden hun dochter Nicole Richie samen, dus het verraad moet pijn hebben gedaan.

Het punt is dat nadat Brenda Harvey-Richie eindelijk van Lionel scheidde, ze niet veel verder leek te gaan. Ze verdween uit de schijnwerpers toen Lionel ging trouwen (en vervolgens scheiden) met Diane Alexander. De krantenkoppen waren gericht op Lionel's zoon Miles en dochter Sofia met Diane, en Brenda hield er niet veel rekening mee.

Brenda Harvey-Richie had geen spetterende tweede bruiloft, liet haar afgebroken achternaam nooit vallen en leek niet publiekelijk een relatie te omarmen. Maar waarom ?

Is de eerste vrouw van Lionel Richie hertrouwd?

Het korte antwoord is dat nee, de eerste vrouw van Lionel Richie is nooit hertrouwd. Zoeken naar informatie over het huwelijk van Brenda Richie levert alleen maar de herinnering op dat ze ooit getrouwd was met Lionel Richie.

Wat minder duidelijk is, is of Brenda serieuze relaties had na de splitsing van de zangeres in 1993.

Na achttien jaar huwelijk dat eindigde zoals ze deden, zou niemand Harvey-Richie de schuld geven van een pauze in relaties. Maar als ze na Lionel nog relaties heeft gehad, heeft ze heel stil gehouden over haar mogelijke partners.

Waarom is Brenda Harvey-Richie niet hertrouwd?

Een mogelijk en heel eenvoudig antwoord op de vraag waarom Brenda nooit is hertrouwd, is simpelweg dat ze dat misschien niet wil. Zelfs als ze relaties heeft gehad sinds Lionel, is ze misschien niet geïnteresseerd in een huwelijk.

Veel mensen zouden niet uit zijn op zoveel drama en publiciteit rond hun scheiding. Toch zou de publiciteit zelf een reden kunnen zijn waarom Brenda niet met iemand anders in het huwelijksbootje stapt. Of op zijn minst haar officiële naam veranderd.

Brenda gebruikt alleen de naam van haar ex op sociale media

Interessant is dat Brenda's sociale media aangeeft dat ze niet van plan is Lionel's achternaam te laten vallen. Om te beginnen is haar Instagram-handvat Brenda H Richie, dus in plaats van haar meisjesnaam te gebruiken, blijft ze de achternaam van Lionel benadrukken.

Ze heeft niet expliciet een reden gegeven voor die keuze, maar fans kunnen raden dat er een paar mogelijke verklaringen zijn. Om te beginnen kan het zijn dat ze dezelfde achternaam wil blijven delen met haar dochter, Nicole Richie.

Hoewel Nicole nu getrouwd is, gebruikt ze in veel gevallen nog steeds haar meisjesnaam, zoals veel beroemde vrouwen doen. Omdat Nicole is geadopteerd (en toen ze al negen was), is het mogelijk dat Brenda haar achternaam hetzelfde heeft gehouden om bij haar dochter te blijven.

Of misschien geniet ze van het beetje publiciteit dat voortkomt uit het houden van Lionel's naam; het helpt haar te worden geïdentificeerd en laat mensen haar vinden op sociale media en elders. Om eerlijk te zijn, de naam Brenda Harvey v alt niet zo op.

En het lijkt alsof het Lionel zelf niet echt kan schelen dat zijn ex zijn naam heeft gehouden, of dat ze nooit is hertrouwd of meer kinderen heeft gehad.

Lionel Richie en Brenda Harvey-Richie staan op goede voet

Verrassend genoeg hebben Brenda en Lionel, na hun drama van decennia geleden en het einde van hun relatie, nu een zeer goede verstandhouding. Niet alleen noemt Brenda Harvey-Richie de kinderen van Lionel's tweede vrouw de hare (ze post vaak over Sofia en Miles, naast Nicole), maar de familie wrijft vaak over de ellebogen.

In een interview gaf Lionel zelfs toe dat hij op betere voet stond met Brenda omdat Nicole's dochter (en latere zoon) werd geboren. In een interview toen Harlow klein was, verklaarde Lionel dat het eerste kleinkind van de familie "vreugde brengt" in de familie en dat ze "alle bagage een beetje uitwist".

Brenda Harvey-Richie is nog steeds in de industrie

Gezien haar muzikale achtergrond en haar spraakmakende connecties in Hollywood, is het logisch dat Brenda Harvey-Richie nog steeds erg ondergedompeld is in de wereld van Lionel. Ja, ze is close met zijn andere twee kinderen, maar ze heeft ook haar eigen connecties met beroemde gezichten.

En na zoveel jaren getrouwd te zijn geweest met Lionel, voelt ze waarschijnlijk niet de behoefte om te hertrouwen en haar imago te vernieuwen, of haar naam te veranderen, om weer te geven hoe ze in de loop van de tijd is veranderd en verder is gegaan.

Ze heeft genoeg te doen in haar leven en verspilt duidelijk geen tijd meer aan piekeren over het verleden, iets waar haar fans haar zeker voor respecteren.

Aanbevolen: