De echte reden waarom Jennifer Aniston nooit kinderen heeft gehad

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Aniston nooit kinderen heeft gehad
De echte reden waarom Jennifer Aniston nooit kinderen heeft gehad
Anonim

Beslissen om kinderen te krijgen of kindvrij te blijven, is absoluut een van de moeilijkste keuzes in het leven. Sommige mensen weten altijd dat ze ouders willen worden. Ze dromen van het moment dat ze zwanger worden. Voor anderen weten ze altijd dat het niet de juiste keuze voor hen is om te maken. En natuurlijk zijn er mensen die onzeker zijn en blij zouden zijn, wat er ook gebeurt.

Als mensen praten over welke beroemdheden geen kinderen hebben gehad, staat Jennifer Aniston vaak in het middelpunt. Fans gingen ervan uit dat zij en Brad Pitt een gezin zouden stichten, maar toen ze gingen scheiden, had iedereen veel vragen. De belangstelling van fans voor het datingleven van Jennifer Aniston is altijd groot, en mensen vroegen zich af of zij en Justin Theroux een baby zouden krijgen, maar dat gebeurde ook niet. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Jennifer Aniston geen kinderen had.

Waarom werd Jennifer Aniston geen ouder?

Het is geen wonder dat mensen praten over Jennifer Aniston die geen kinderen heeft, want er wordt zoveel gepraat over haar zeer openbare echtscheiding. Er is zelfs een fantheorie over de splitsing van Jen en Brad.

Het klinkt alsof Jennifer Aniston open bleef staan voor het stichten van een gezin als haar levensreis haar daar zou brengen, maar ze voelde dat het niet erg was als ze geen ouder zou worden.

In een essay voor The Huffington Post schreef Jennifer Aniston over het niet hebben van kinderen en deelde ze dat het verontrustend was dat roddelbladen zich bleven afvragen of ze in verwachting was.

De actrice schreef: "De enorme hoeveelheid middelen die momenteel wordt uitgegeven door de pers om simpelweg te ontdekken of ik al dan niet zwanger ben (voor de zoveelste keer… maar wie telt) wijst op de voortzetting van dit idee dat vrouwen zijn op de een of andere manier onvolledig, onsuccesvol of ongelukkig als ze niet getrouwd zijn en kinderen hebben."

Jennifer zei ook: "Ja, misschien word ik ooit een moeder, en aangezien ik het allemaal daar neerleg, zal ik de eerste zijn om je het te laten weten, als ik het ooit doe. niet op zoek naar het moederschap omdat ik me op de een of andere manier onvolledig voel."

In 2018 werd Jennifer Aniston geïnterviewd door Elle magazine en zei dat ze zich misschien niet als een 'natuurlijke' moeder voelt zoals sommige mensen. Ze zei: "Sommige mensen zijn gewoon gemaakt om echtgenote te zijn en baby's te krijgen. Ik weet niet hoe vanzelfsprekend dat bij mij overkomt."

Hoewel Jennifer Aniston vertelde hoe ze zich in 2018 voelde, dacht ze in 2006 terug dat ze een gezin zou stichten. In een interview met Vanity Fair legde de actrice uit dat het vreselijk was dat mensen zeiden dat zij en Brad Pitt gescheiden waren omdat ze meer om haar acteerwerk gaf dan om een gezin met hem te stichten.

Jennifer zei: Ik heb nog nooit in mijn leven gezegd dat ik geen kinderen wilde. Ik deed het en dat doe ik en ik zal het doen! De vrouwen die mij inspireren zijn degenen die carrières en kinderen hebben; waarom zou ik mezelf willen beperken?Ik heb altijd al kinderen willen hebben, en ik zou die ervaring nooit opgeven voor een carrière. Ik wil alles hebben.”

Hoewel fans altijd nieuwsgierig zijn geweest of Jennifer Aniston wel of niet kinderen zou krijgen, vinden mensen het geweldig dat ze omarmt wie ze is en dat het haar niet meer kan schelen wat mensen over het onderwerp zeggen. Verschillende fans deelden op Reddit dat ze het leuk vinden dat ze gewoon haar leven zo goed mogelijk leeft. Een fan zei dat er meer is dan alleen "echtgenote of moeder zijn" en het is geweldig als vrouwen getrouwd zijn met gezinnen en het is ook geweldig als vrouwen niet trouwen of kinderen krijgen.

Jennifer Aniston kon niet opschieten met haar eigen moeder

In haar interview met Elle magazine legde Jennifer Aniston uit dat het moeilijk was om op te groeien met haar moeder, Nancy Dow, die inmiddels is overleden. Nancy was niet de warmste persoon en zou zeggen: "Schat, zet je gezicht op."

Jennifer was erg aardig voor haar moeder en zei dat ze wist dat haar moeder om haar gaf en dat sinds ze Jen in de jaren '80 alleen opvoedde, dat absoluut moeilijk was.

Jen heeft haar moeder geen huwelijksuitnodiging gestuurd, volgens Marie Claire. Jen zei dat haar moeder "kritisch" was, dus dat was moeilijk voor haar om mee om te gaan.

Terwijl fans zich altijd hebben afgevraagd of Jennifer Aniston kinderen zou krijgen, wil iedereen gewoon dat de Friends and The Morning Show-ster gelukkig is, en ze leeft absoluut haar beste leven, want haar carrière is beter dan ooit.

Aanbevolen: