In het privéleven van Bethenny Frankel met haar dochter Bryn

Inhoudsopgave:

In het privéleven van Bethenny Frankel met haar dochter Bryn
In het privéleven van Bethenny Frankel met haar dochter Bryn
Anonim

Na jarenlang naar Bethenny Frankel te hebben gekeken in The Real Housewives of New York City, willen fans dat Bethenny terugkeert, want de show heeft echt te lijden gehad zonder haar. De reden waarom Bethenny de show stopte is omdat ze wist dat het tijd was en ze niet wilde blijven omdat ze zoveel geld verdiende.

In de loop der jaren sinds Bethenny's eerste optreden in de realityserie, hebben fans haar zien scheiden, wat erg triest was om te zien omdat het zo'n moeilijke tijd in haar leven was. En fans hebben haar ook een moeder zien worden van haar schattige dochter Bryn.

Bethenny houdt haar kind Bryn redelijk privé, maar laten we eens kijken naar wat we wel weten over deze moeder en dochter.

Bethenny's Zwangerschap

Bethenny is verloofd met Paul Bernon en het is geweldig om de ster in een goede relatie te zien, want iedereen weet hoe slecht het is afgelopen met Jason Hoppy.

Bethenny is in 2010 bevallen van haar dochter Bryn, waarmee ze 11 jaar oud is geworden, wat geweldig is voor fans van RHONY om te horen sinds ze Bethenny door alles heen hebben zien gaan.

Hoewel Bethenny haar dochter niet vaak laat zien, plaatst ze soms foto's op haar Instagram-account en worden fans wild omdat Bryn zo charmant is.

Toen Bethenny deze foto van haar dochter plaatste, schreef ze een prachtig bijschrift waarin ze uitlegt hoeveel ze van Bryn houdt en haar steunt, en het was zo lief om te zien.

Toen Bethenny Bryn verwachtte, deelde ze de hele reis in haar realityshow Bethenny Getting Married, een spin-off van The Real Housewives of New York City. Bethenny sprak over haar zwangerschap met PopSugar en ze zei dat het haar een beetje had veranderd. Bethenny zei: "Ik denk dat het me op de een of andere manier een beetje milder heeft gemaakt. Alsof ik gisteravond met alle huisvrouwen op een evenement was, en ik er een beetje om moest giechelen en het wat luchtiger opvatte. perspectief."

Bethenny zei ook dat er een verrassingselement in haar zwangerschap zat: "Ik was totaal, compleet verrast. Het was over het algemeen iets waar ik voor openstond, maar ik deed geen handstanden en nam mijn temperatuur niet op. gewoon niet voorzichtig zijn omdat ik dacht dat het erg lang zou duren vanwege mijn leeftijd."

Bethenny's leven als moeder

Soms krijgen fans een glimp van Bryn te zien en dat is altijd een verrassing. Bryn verscheen op Bethenny's podcast Just B met Bethenny Frankel en stelde TikTok-ster Griffin Johnson een vraag, aldus People.com. Ze wilde zijn favoriete TikTok-dans weten, wat een schattige vraag is.

Nu Bethenny haar dochter al meer dan tien jaar opvoedt, zijn mensen benieuwd of ze advies heeft om te delen, en aangezien Bethenny bekend staat als openhartig, heeft ze zeker veel te zeggen.

Volgens Us Weekly vertelde Bethenny hoe voordat de COVID-19-pandemie ervoor zorgde dat iedereen thuis bleef, ze zich voelde als veel ouders die zich schuldig voelden omdat ze niet altijd bij hun kinderen waren. Bethenny legde uit: "Je voelde je schuldig als je niet elke seconde met je kind doorbracht en nu ben je de hele dag thuis met je kinderen. Ik hoor van ouders dat ze gefrustreerd raken. Je kibbelt meer met je partners, met je kinderen, met je vrienden. Je neemt de dingen serieuzer. We waarderen tijd anders. Ik bedoel, alles is anders."

Bethenny zei ook dat zij en haar dochter midden op de dag iets leuks zouden doen tijdens een lunchpauze, aangezien ze allebei thuis waren. Ze zei: "Uiteindelijk breng ik meer tijd met haar door omdat we wat kunst doen of iets doen tijdens de lunch. Het is absoluut anders geweest."

Het is onmogelijk om niet te praten over Bethenny's moeilijke relatie met Bryns vader, Jason Hoppy. Volgens Nicki Swift was Bethenny geïnteresseerd in het hebben van de voogdij over hun kind, maar besloot toen om gezamenlijk voogdij te zoeken, en aangezien ze niet goed met elkaar overweg kunnen, maakte dat de scheiding lastig.

Martha Cohen Stine, een advocaat en partner Cohen Stine Kapoor LLP, vertelde de publicatie: "Terugkijkend op de juridische procedure die een periode van acht jaar besloeg, was naar mijn mening een beslissing die Bethenny nam die haar pijn deed en waar ze later spijt van kreeg, was haar beslissing om de eerste voogdijzaak die in 2014 begon niet af te ronden. fysieke voogdij en enige besluitvorming, stopte ze de procedure en sloot ze een gezamenlijke voogdijovereenkomst met Jason."

Hoewel Bethenny's huwelijk met Bryns vader Jason niet is gelukt, kunnen fans zien dat Bethenny een geweldige moeder is en dat haar dochter Bryn zo lief is.

Aanbevolen: