Waarom fans denken dat Bethenny Frankel $ 91 miljoen van haar nettowaarde heeft verloren

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Bethenny Frankel $ 91 miljoen van haar nettowaarde heeft verloren
Waarom fans denken dat Bethenny Frankel $ 91 miljoen van haar nettowaarde heeft verloren
Anonim

Er zijn enkele castleden in de Real Housewives-franchise die voor altijd leken te blijven, en Bethenny Frankel was zeker een van hen. Fans hebben veel geleerd over Bethenny's leven tijdens haar seizoenen, van haar ruzie met Carole Radziwill tot haar scheiding van Jason Hoppy, en ze bleef stoer en fel terwijl ze een geweldige vriendin, ouder en zakenvrouw leek.

Er is nog een reden waarom Bethenny de laatste tijd fans aan het praten heeft gekregen. Laten we eens kijken.

Bethenny's netto waarde

Fans zouden willen dat Bethenny terug zou keren naar RHONY, maar er is nog een reden waarom mensen over de ster praten: fans denken dat ze een deel van haar vermogen heeft verloren.

Forbes heeft Bethenny op hun lijst met 'hoogstbetaalde vrouwen in entertainment' gezet en mensen vragen zich af hoeveel Bethenny daadwerkelijk werd betaald toen SkinnyGirl werd verkocht.

Volgens E! Nieuws, mensen zeggen dat Bethenny's nettowaarde met $ 9,19 miljoen is gedaald, omdat Forbes Forbes zei dat Bethenny $ 100 miljoen kreeg toen ze Skinnygirl verkocht, en documenten legden vervolgens uit dat ze $ 8,1 miljoen had kunnen krijgen.

Forbes meldde dat Beam Global en Bethenny zeiden dat ze dingen privé moesten houden, dus niemand is zeker van de cijfers. De deal met Skinnygirl was enorm nieuws, wat logisch is, aangezien Bethenny zo geweldig werk heeft geleverd bij het creëren en opbouwen van haar bedrijf.

$ 8,1 miljoen halen uit een verkoop is absoluut verbazingwekkend en indrukwekkend, maar de echte vraag is of dat waar is. De publicatie zei dat een rapport van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission zei dat Beam Global Skinnygirl kocht voor $ 8,1 miljoen … maar Forbes zei dat dat niet het geval is. Een financieel analist, R. J. Hottovy legde aan Forbes uit: "De $ 8,1 miljoen is slechts het bedrag aan immateriële activa dat is gekocht in de Skinnygirl-transactie, in wezen het bedrag dat Beam heeft betaald voor de merkrechten van Skinnygirl - niet de totale aankoopprijs." Dat is logisch en suggereert dat Bethenny hier een fortuin verdiende.

Bethenny legde uit dat ze het zo druk had dat het logisch was om wat van Skinnygirl te verkopen. Bethenny sprak over de verkoop in een aflevering van The Real Housewives Of New York City en zei: "Ik sta er nu voor open om wat stukken op het bord te verplaatsen, zodat ik de huidige stress van te veel op me nemen kan loslaten omdat ik' Ik ga dit probleem oplossen. Dit wordt opgelost. Ik ben niet op zoek om te stoppen, ik zoek alleen naar manieren om wat druk weg te nemen."

Volgens Celebrity Net Worth is Bethenny $ 70 miljoen waard. De publicatie meldde dat toen mensen zich afvroegen voor hoeveel Skinnygirl werd verkocht, ze zei dat het meer dan $ 8 was.1000000. Ze zei: "Kom op. Dat het het snelstgroeiende drankmerk op de markt zou kunnen zijn en dat het voor dat beetje is verkocht, is gewoon belachelijk. Ik ga verdomd veel meer dan $ 8,1 miljoen aan belastingen betalen."

Bethenny's carrière

Volgens Today.com wilde Bethenny niet praten over het bedrag dat ze voor de deal kreeg. Ze zei: "Het aantal (waarvoor Skinnygirl-cocktails zijn verkocht) is niet relevant voor mij. Het minst interessante aan mij is hoeveel geld ik heb. Maar wanneer mijn fans me ondervragen, zich afvragend of ik zei dat het (verkocht voor) tien keer meer dan het in werkelijkheid was, moet ik mezelf verdedigen."

Fans kunnen niet anders dan nieuwsgierig zijn, want ze hebben Bethenny Skinnygirl zien groeien terwijl ze naar RHONY keken, en ze leek altijd zo inspirerend. Bethenny's carrière is echt het verhaal van iemand die ongelooflijk hard heeft gewerkt en in zichzelf geloofde en wist dat het allemaal goed zou komen. Fans zagen haar hard werken op kantoor of in vergaderingen, en ze leek altijd gepassioneerd en hield echt van wat ze deed.

Iedereen die nieuwsgierig is naar het zakenleven van Bethenny, kan haar nieuwe realityserie The Big Shot With Bethenny bekijken terwijl ze iemand zoekt voor haar rijk.

Zoals Bethenny aan Marie Claire heeft uitgelegd, zijn haar realityshows altijd te bekijken omdat ze volledig zichzelf kan zijn. Ze zei: Ik probeerde niemand te laten zien wie ik wilde dat ze dachten dat ik was. Mensen kunnen het niet helpen, maar laten zien hoe rijk ze zijn, dan worden ze gearresteerd. Laat zien hoe geweldig hun relatie is, dan is er ontrouw. Laat zien hoeveel slimmer ze zijn dan iemand anders, dan stopt hun bedrijf. Ik bedoel, ik was gewoon eerlijk over wie ik was en waar ik op dat moment was.”

Het maakt niet uit hoeveel Bethenny Frankel echt werd betaald om een deel van Skinnygirl aan Beam Global te verkopen, ze deed het absoluut heel goed dankzij de verkoop. En Bethenny zal haar fans blijven inspireren om hun eigen zakelijke dromen te volgen.

Aanbevolen: