Inside Pete Davidson's gecompliceerde liefdesleven

Inhoudsopgave:

Inside Pete Davidson's gecompliceerde liefdesleven
Inside Pete Davidson's gecompliceerde liefdesleven
Anonim

Ze zeggen dat lachen de weg naar het hart van een vrouw is en Saturday Night Live grappige man Pete Davidson is die gast! Hoewel de Daily Mail hem heeft beschreven als "'s werelds meest onwaarschijnlijke Lothario", vallen prachtige vrouwen en toegewijde fans aan zijn voeten. De 28-jarige heeft echter niet het gemakkelijkste leven gehad.

Hij verloor zijn heldhaftige brandweermanvader op 9/11, worstelde met zelfmoordgedachten en bij hem werd een borderline-persoonlijkheidsstoornis vastgesteld. Davidson heeft ook de ziekte van Crohn, een auto-immuunziekte die ervoor kan zorgen dat het immuunsysteem van het lichaam zijn gezonde cellen aanv alt.

De King of Staten Island-acteur is ook open geweest over zijn worsteling met middelenmisbruik. De openhartigheid en humor van Davidson hebben hem alleen maar innemender gemaakt (om nog maar te zwijgen van het feit dat hij nooit zonder een slechte meid aan zijn arm zit…)

Ariana Grande + Pete Davidson was een favoriete relatie van fans

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen leerden Pete kennen en liefhebben (buiten zijn komische genie) door zijn relatie met Ariana Grande. Fans noemden hen al snel "GrandSon" en hun relatie werd het gesprek van sociale media. In juni 2018 bevestigde Davidson dat hij verloofd was met Grande en de met een Grammy bekroonde zangeres had 'pete' op haar ringvinger getatoeëerd. Ze kreeg ook een "8418"-tatoeage om het FDNY-badgenummer van Davidson's overleden vader te herdenken.

Hun verloving kwam echter kort na Grande's breuk met rapper Mac Miller - die worstelde met problemen met middelenmisbruik. Een trol beschuldigde Grande ervan verantwoordelijk te zijn voor de aanklacht wegens rijden onder invloed van Mac Miller kort nadat ze met Davidson in contact kwam. Maar de uitdagende zanger klapte terug op Twitter. "Hoe absurd dat je vrouwelijk zelfrespect en eigenwaarde minimaliseert door te zeggen dat iemand in een giftige relatie moet blijven", schreef ze in een verklaring."Ik ben geen babysitter… ik zal uit de grond van mijn hart blijven bidden dat hij het allemaal uitzoekt…"

Mac Millers vroegtijdige dood leidde tot het einde van kleinzoon

Afbeelding
Afbeelding

In september 2018 raakte de hiphopwereld in shock nadat Mac Miller was overleden aan een accidentele overdosis. Hij was 26. Davidson gaf later in een interview met Charlamagne toe dat de omvang van zijn dood leidde tot de uiteindelijke mislukking van hun verloving.

"Ik dacht: 'Luister, ik snap het, doe wat je moet doen, ik zal hier zijn'", herinnert hij zich. "Ik denk dat ik zei: 'Ik zal hier zijn totdat je niet wilt dat ik hier ben.' Ik wist vrijwel zeker dat het daarna over was." Davidson realiseerde zich al snel hoe hard de dood van Miller haar had getroffen. "Alles wat ik weet is dat ze echt van hem hield, en dat ze geen show opvoerde of zoiets."

Alle droevige scheidingen verdienen een lied. Nadat GrandSon hun wervelende relatie van vijf maanden had beëindigd, bracht Grande een geweldige hit uit: "thank u, next."

In één aangrijpende regel zingt ze: "Ik ben bijna getrouwd, en voor Pete ben ik zo dankbaar."

Pete Davidson pakt op de PDA met Kate Beckinsale

Afbeelding
Afbeelding

Na het trieste einde van haar verloving met Ariana Grande, begon Pete Davidson te daten met Underworld-ster Kate Beckinsale, twintig jaar ouder dan hij. De komiek was toen 25, terwijl de Engelse actrice 45 was. Davidson bevestigde de relatie op SNL en maakte grapjes over mensen die twijfels hadden over hun leeftijdsverschil.

Beckinsale sprak ook over hun relatie, zonder hem bij naam te noemen, in een interview voor de Los Angeles Times. "Ik heb nog nooit in deze positie gezeten - ik heb nog nooit met iemand gedatet die met zijn eigen zak kattenkwaad komt," zei ze.

Het stel ging in mei 2019 uit elkaar na vier maanden daten. Twee jaar later vond Beckinsale een tweet leuk die suggereert hoe Pete met mooie vrouwen uitgaat dankzij zijn 'aardige persoonlijkheid'.

Pete Davidson en Kaia Gerber dating betreurt

Pete Davidson en Kaia Gerber hand in hand
Pete Davidson en Kaia Gerber hand in hand

In 2019 begon Pete Davidson te daten met Kaia Gerber, de modeldochter van Cindy Crawford. Gerber was toen net 18 geworden. De relatie liep al snel op de klippen en Davidson gaf in een interview met Charlamagne Tha God toe dat hij daar nooit heen had moeten gaan.

"We waren een paar maanden aan het daten, en ze is nog erg jong, en ik maak verdomme veel mee", blikte hij terug. "Ze zou plezier moeten hebben en st. Ze zou zich geen zorgen moeten maken over een of andere kerel die gewoon problemen heeft en st."

Gerber vertelde Vogue een paar jaar later later dat de romance niet klopte."Ik had de neiging om met oudere mensen te daten omdat dat de mensen waren waar ik in de buurt was. En ik werd in situaties gebracht waarin ik op een dag wakker zou worden en dacht: 'Hoe ben ik hier gekomen? Ik heb geen idee wat ik doe, en ik heb hulp nodig.'"

Langeafstandsrelatie met Phoebe Dynevor duurde niet lang

60e306da93b49f0018ee07da
60e306da93b49f0018ee07da

In april 2021 stuurde Davidson het internet op toen hij begon te daten met Bridgerton-ster Phoebe Dynevor. Ze maakten hun paparazzi-debuut toen ze zich overgaven aan een of andere PDA op Wimbledon terwijl ze naar het tennis keken.

The Sun bevestigde hun splitsing in augustus 2021, nadat het stel ongeveer vijf maanden samen was. De krant noemde werkverplichtingen als reden voor de splitsing.

Pete Davidson en Kim Kardashian bevestigen hun relatie

Kanye West huilt, Pete Davidson kust Kim Kardashian op een SNL-schets
Kanye West huilt, Pete Davidson kust Kim Kardashian op een SNL-schets

In oktober 2021 maakte Kim Kardashian haar Saturday Night Live-hostingdebuut, met lovende recensies.

Tijdens een van de hoogtepunten van de show speelde Kardashian Jasmine voor Aladdin van Davidson, en ze kusten.

Pete Davidson en Kim Kardashian verhitten de boel in de Bahama's na de vakantie
Pete Davidson en Kim Kardashian verhitten de boel in de Bahama's na de vakantie

Kort daarna werden Kim en Pete hand in hand gespot tijdens een Halloween-evenement in Knott's Berry Farm, een themapark buiten L. A. Foto's van het stel dat in een achtbaan reed, gingen viraal. Een bron vertelde ET echter dat ze gewoon vrienden waren.

Afbeelding van Kim Kardashian, Pete Davidson, Kris Jenner en Flavor Flav gekleed in bijpassende outfits
Afbeelding van Kim Kardashian, Pete Davidson, Kris Jenner en Flavor Flav gekleed in bijpassende outfits

Al snel kwam er echter op TMZ het nieuws dat ze een geheim diner hadden bijgewoond in de geboorteplaats van Davidson op Staten Island en dat Kim Pete's familie had ontmoet.

In november 2021 leken ze hun relatie te bevestigen terwijl ze elkaars hand vasthielden in Palm Springs, vlakbij het huis van Kris Jenner. Het stel ging Instagram-officieel nadat ze samen genoten hadden van een avond, waarbij ze bijpassende pyjama's hadden aangetrokken voor een mini-fotoshoot met Kris Jenner en Flavor Flav.

The Public Enemy-rapper verduidelijkte waarom door de snap op zijn eigen Instagram-pagina te delen.

"Eén ding dat ik zou kunnen zeggen is dat Pete Davidson van zichzelf houdt wat Flavor Flav. Alles wat hij doet is, 'Smaak Flav dit, Flavor Flav dat, Flavor Flav dit, Flavor Flav dat'", schreef hij bij de afbeelding. "Dus Kim zei: 'Oké, voor je verjaardag krijg je Flavour Flav.' Ze heeft me laten halen en zo ben ik daar beland."

Aanbevolen: