Een kroniek van het liefdesleven van Henry Cavill

Inhoudsopgave:

Een kroniek van het liefdesleven van Henry Cavill
Een kroniek van het liefdesleven van Henry Cavill
Anonim

Er is maar één blik op Henry Cavill nodig om te beseffen dat de man esthetisch mooi is. Fans van de Man Of Steel-acteur genieten al meer dan tien jaar van zijn opvallende uiterlijk, en de consensus is dat dames (en heren) dol zijn op Henry. Evenzo lijkt Cavill meer dan bereid om te beantwoorden. Door zijn weg te vinden naar de mainstream van Hollywood, is Cavill een aantal nogal interessante relaties aangegaan.

Hoewel hij dingen privé probeert te houden, heeft Henry Cavill zijn relaties onder de loep genomen. Deze relaties varieerden van high-profile tot low-key (nou ja, zo laag als je kunt zijn in Hollywood) en een paar van de Jersey (Channel Islands not New Jersey) native's flirts waren … laten we zeggen, een beetje controversieel in de ogen van zijn fans en de media. Ongeacht met wie de acteur zijn tijd doorbrengt, deze lijst acht het geschikt om lezers mee te nemen op een reis door het liefdesleven van Mr. Cavill. Hoewel hij nu een gelukkige relatie heeft met zijn huidige vriendin, zijn de dingen niet altijd zo eenvoudig geweest.

7 Ellen Whitaker

Henry was in 2011 verloofd met springpaard Ellen Whitaker. Na drie jaar verkering te hebben gehad, vroeg de Immortals-acteur op zijn verjaardag in mei van hetzelfde jaar ten huwelijk voordat hij Superman uitbeelden. Toen hij met The Belfast Telegraph sprak over Henry die de vraag stelde, zei Whitaker: "Ik kon het niet geloven toen hij me ten huwelijk vroeg… Ik dacht dat we daar waren om zijn verjaardag te vieren. Het was zo'n verrassing en ik ben zo blij." Helaas zou het paar niet alleen hun verloving, maar ook de relatie een jaar later beëindigen. Dat gezegd hebbende, hebben Cavill en Whitaker beweerd dat de splitsing minnelijk was en dat er geen wrevel was.

6 Gina Carano

Henry en de toekomstige ster van Mandalorian begonnen te daten in 2012. De eerste van zijn spraakmakende relaties, Henry zou arriveren op rode loper-evenementen met Carano meerdere keren aan zijn zijde. Cavill zou 8 maanden uitgaan met de voormalige Mixed Martial Arts-jager voordat het paar besloot de relatie te beëindigen; het paar zou echter kort daarna hun relatie nieuw leven inblazen en zelfs een puppy (Kal, Henry's oude hondengenoot) in hun leven brengen. Maar aan alle goede dingen komt een einde als het paar weer uit elkaar gaat. Het stigma van Gina Carano's recente controverses lijkt Cavill te hebben gevolgd toen hij op sociale media reageerde op het daten van de Haywire-actrice. De man van U. N. C. L. E. ster wil misschien Twitter een beetje vermijden.

5 Kaley Cuoco

Kort na het afscheid van Gina Carano, begon Cavill een heel korte affaire met The Big Bang Theory-ster Kaley CuocoSlechts twee weken voordat de romance ten einde kwam, zetten Cavill en Cuoco de kibosh in de zomer van 2013 op de schop. Volgens OK! Magazine, werd een bron geciteerd die zei: Ze werd gewoon overweldigd door de zeer openbare Superman-relatie. Ze is niet gewend aan zoveel aandacht en chaos in haar leven.” Het paar beëindigde de zaken in der minne en de twee zijn vrienden gebleven.

4 Marisa Gonzalo

Dit is een van de meer controversiële relaties op deze lijst, omdat het gaat om contrasterende gezichtspunten wat betreft dieren. Cavill begon in december 2014 te daten met de 21-jarige Marisa Gonzalo. Het paar ontmoette elkaar in een sportschool in Michigan en begon kort daarna te daten. De zaken zouden echter verslechteren als Cavill erachter kwam dat Gonzalo een dierenjager was, en een nogal opschepper daarbij. Henry, een bekend dierenliefhebber, zou ongetwijfeld niet staan voor dat soort gedrag. Nadat enkele intieme foto's van het stel tijdens een vakantie waren uitgelekt, verbrak Cavill het met Gonzalo.

3 Tara King

Leeftijd is de afgelopen jaren een constant punt van controverse geweest met betrekking tot Henry's lady loves en er is geen beter voorbeeld daarvan dan de 19-jarige studente van Bristol University Tara King De bijna 14-jarige leeftijdskloof tussen het paar zorgde ervoor dat de media en fans hun hoofd krabden en hun wenkbrauwen fronsten in 2016. Hoewel de schijnbaar geslagen Man of Steel-acteur niets dan positieve dingen had zeggen over King in interviews, de relatie kwam na ongeveer een half jaar tot een einde. Volgens Pagesix.com hebben bronnen verklaard: "Henry zei dat de twee vrienden konden blijven, en hij nodigde haar zelfs uit voor zijn recente verjaardagsfeestje, waar ze naar toe ging."

2 Lucy Cork

Lucy Cork deelde in veel opzichten veel overeenkomsten met een van Henry's vorige partners: Gina Carano Misschien waren het die eigenschappen die de Tudors-ster voor het eerst naar de Britse stuntvrouw trokken. Cavill ging in 2017 uit met Cork. In een Instagram-bericht had Cavill niets dan vriendelijke woorden te zeggen over zijn nieuwste dame: Dit is mijn Lucy. Ze is een van de beste stuntvrouwen ter wereld. Ze heeft zichzelf gedefinieerd. Ze blijft zichzelf definiëren. Ze groeit, elke dag. Ze is Lucy Corkomdat ze dat zegt.” Ondanks de vriendelijke woorden was de relatie echter niet de bedoeling, aangezien het paar stilletjes uit elkaar ging in 2018.

1 Natalie Viscuso

Natalie Viscuso verscheen voor het eerst in het seizoen 2005 van MTV's My Super Sweet 16 en is momenteel een Hollywood-manager. Zij en Cavill kondigden voor het eerst hun relatie aan op Instagram, en het stel is nu meer dan 6 maanden sterk. In een Instagram-bericht maakte Natalie haar gevoelens bekend over de recente functie van The Hollywood Reporter over haar man: Ik ben zo, zo trots op je, Henry. Je bent echt de beste man die ik ooit heb gekend,' vervolgde ze, 'The Hollywood Reporter heeft fantastisch werk geleverd met dit coververhaal - het is echt geweldig om te lezen. ZO TROTS, ik huil letterlijk (smiley-emoji.)' Henry heeft onlangs op sociale media de strijd aangegaan voor zijn vrouw met een lange boodschap voor critici van de relatie om vriendelijk te zijn en hun zaken precies dat te laten zijn: 'Als je kunt' Breng jezelf niet om gelukkig met mij te zijn, probeer dan op zijn minst trots te zijn op jezelf en de beste versie van jezelf te zijn.”

Aanbevolen: