De waarheid over Madison Beer en Brooklyn Beckham's relatie

Inhoudsopgave:

De waarheid over Madison Beer en Brooklyn Beckham's relatie
De waarheid over Madison Beer en Brooklyn Beckham's relatie
Anonim

Geruchten over Madison Beer's relatie met Justin Bieber, de man die haar muziekcarrière een vliegende start gaf, deden jarenlang de ronde nadat ze voor het eerst op het toneel verscheen. Maar er is niets dat erop wijst dat er echt iets tussen hen is gebeurd. Dit is echter niet het geval als het gaat om een mogelijke relatie tussen Madison en Victoria en de zoon van David Beckham, Brooklyn. In 2017, toen Brooklyn er vreemd genoeg bijna identiek uitzag als Justin Bieber, werd Madison met hem gespot op verschillende evenementen. Volgens HollyScoop kwam het paar voor het eerst dicht bij Coachella. Hoewel er talloze geruchten zijn geweest over koppels van beroemdheden, heeft Brooklyn zijn romances notoir bekend gemaakt. Dit komt omdat de jonge man groot is op de PDA. Zelfs zijn huidige verloofde, de buitengewoon rijke Nicola Peltz, blijft het middelpunt van wat sommigen overdreven uitingen van genegenheid noemen.

Toch zijn Brooklyn en Madison extreem terughoudend geweest over wat er in 2017 wel of niet tussen hen gebeurde. Hoewel sommige fans verrast waren door Madison's opkomst naar het sterrendom, waren ze niet bepaald verrast dat er misschien iets mis was gegaan tussen haar en Beckham. Beiden waren hot, jong, zaten in dezelfde sociale groep en hadden zakken vol geld… en dan is er het feit dat Brooklyn berucht is… nou ja. een dames man (om het beleefd te zeggen). Toch is er veel tegenstrijdige informatie over wat er tussen hen is gebeurd. Dit is wat we weten…

Madison ontkende de geruchten

Na te hebben geflirt bij Coachella, grepen meerdere nieuwszenders de kans om te beweren dat Madison en Brooklyn aan het daten waren. Madison was er echter met haar nu ex-vriend, Jack Gilinsky. De twee zaten het grootste deel van het evenement op elkaars armen en het leek er niet op dat ze wegliep om met Brooklyn rond te hangen. Hoewel de geruchten over Coachella misschien vals waren, namen de zaken een paar maanden later een wending.

Madison maakte het niet alleen uit met Jack kort na Coachella, maar bronnen vertelden Page Six dat zij en Brooklyn al maanden aan het daten waren. Natuurlijk bevestigden de twee sterren dit zelf niet, dus het werd een onderwerp van discussie toen Madison de pers voor haar muziek deed. Tijdens een interview in 2017 met BUILD, toen zowel Madison als Brooklyn 18 jaar oud waren, beweerde de beschermeling van Justin Beiber dat er niets aan de hand was tussen haar en Victoria en de zoon van David. Hoewel, ze leek een beetje verliefd op hem te zijn.

"Ik ken Brooklyn al jaren, we zijn heel close geweest en naarmate we ouder werden - en ik heb net een relatie, zijn we zeker verliefd op elkaar. Maar we hebben het allebei erg druk, ik denk gewoon dat het is van… ik weet het niet… ik weet het niet… Hij is echter geweldig. Hij is een schatje, letterlijk een van mijn beste vrienden, wat moeilijk is, want elke keer als ik met hem gezien word, zegt iedereen: 'Oh mijn god, het zijn vriendjes en vriendinnetjes'. Maar zoals, we zijn serieus gewoon beste vrienden. We hangen bijna elke dag met onze hele vriendengroep in L. A. samen. En hij verhuist binnenkort naar New York. Dus het is net alsof we nu gewoon plezier hebben en geruchten gaan beginnen. Ik heb ook een groot probleem met de dubbele standaard. Ik ben altijd erg vocaal over mijn probleem met dubbele standaarden en hoe een man kan worden gezien met 50 meisjes zonder dat er een woord over wordt gezegd en een meisje wordt gezien met een en het is als, 'Oh mijn god, ze is dit, zij is dat.'"

Ze heeft toen gezegd dat ze heel open is met haar fanbase over haar persoonlijke leven. Hoewel ze heel geheimzinnig en stiekem kon zijn over haar persoonlijke leven, beweerde Madison dat ze dat niet was.

"Ik en Brooklyn kunnen heel gemakkelijk door de achterkant van plaatsen gaan en we kunnen alles doen. Maar ik ben niet stiekem en ik lieg niet. Ik denk dat ik mijn leven mag leiden en plezier mag hebben en doe wat ik wil."

Was Madison niet echt authentiek over haar relatie met Brooklyn?

Hoewel Madison verklaarde dat er niets aan de hand was tussen haar en Brooklyn, werd ze een paar weken voorafgaand aan het BUILD-interview van 2017 gespot terwijl ze Brooklyn kuste tijdens een shoppingtrip, volgens Celeb Scoop. Het leek er dus echt op dat er iets tussen hen aan de hand was. Bovendien meldde The Star dat de twee in feite samen waren en dat een bron dicht bij de familie Beckham zei dat Victoria woedend was over de betrokkenheid van haar zoon bij Madison.

Volgens de bron van The Star geloofde Victoria dat Madison Brooklyn gebruikte om haar sterrenprofiel te verbeteren. Bovendien beoordeelde Victoria haar blijkbaar omdat ze te veel op een Kardashian leek. Kort na een kennismakingsdiner met Madison, zei Victoria blijkbaar tegen Brooklyn dat ze het met haar uit moest maken of financieel van de familie afgesneden moest worden… Ja, de bron beweerde dat Victoria Madison niet ZO veel mocht.

Hoewel Madison beweerde dat niets van dit alles waar is en dat zij en Brooklyn nooit aan het daten waren, was ze tegenstrijdig over een romance met hem. Terwijl ze tegen BUILD zei dat ze gewoon vrienden waren, ontkende ze de kus die op de camera was vastgelegd niet. Tijdens een gesprek met een paparazzi op LAX beweerde Madison dat zij en Brooklyn gewoon kinderen waren die plezier hadden en daarom kusten ze.

Dus, hoewel we tegenstrijdige informatie hebben over wat er echt tussen hen is gebeurd, lijdt het geen twijfel dat er vonken oversloegen tussen Brooklyn en Madison. Zozeer zelfs dat Brooklyn nergens in de buurt van haar is gespot sinds ze Nicola Peltz is gaan daten. Bovendien volgt Madison Brooklyn niet op Instagram.

Aanbevolen: