‘RHONJ’: De waarheid over de relatie van Dolores en Frank Catania

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: De waarheid over de relatie van Dolores en Frank Catania
‘RHONJ’: De waarheid over de relatie van Dolores en Frank Catania
Anonim

Dolores Catania maakt een groot deel uit van de Real Housewives-franchise sinds hij in 2016 voor het zevende seizoen bij The Real Housewives of New Jersey kwam. Dolores heeft verteld dat ze $ 500 had voordat ze een castlid werd en nu heeft ze een nettowaarde van $ 4 miljoen.

Dolores is aardig en loyaal en een geweldige vriendin en moeder. Ze deelt vaak haar mening over de show en fans zijn gewend om haar gezinsleven te zien. Dolores heeft twee volwassen kinderen, Frankie en Gabrielle, en fans zijn eraan gewend dat Dolores omgaat met Frank, haar ex-man.

Niet iedereen heeft zo'n hechte band met iemand met wie ze vroeger getrouwd waren, dus fans zijn zeker geïnteresseerd om meer over deze relatie te weten te komen. Laten we eens kijken.

Gescheiden… Maar dichtbij

Veel fans willen een RHONJ-spin-offshow met de echtgenoten en het is waar dat kijkers het gevoel hebben dat ze Frank Catania kennen nadat ze hem een aantal seizoenen hebben gezien.

RHONJ-fans zien Frank Catania in veel afleveringen, omdat hij bij Dolores heeft gewoond en ze vaak rondhangen met hun zoon, Frankie.

Dolores legde uit dat zij en Frank een betere relatie hadden toen ze gescheiden waren. Volgens Page Six zei ze: "Er was niet veel tijd om spelletjes te spelen als je twee kinderen hebt die gewond kunnen raken door de ruzie van hun ouders. Na mijn scheiding besloot ik het beste te maken van wat dan ook. familie die ik had. Dus ik zette een heleboel dingen - mijn frustratie, mijn wrok - die zouden gebeuren met elke vorm van ontrouw in een relatie, opzij."

Volgens Distractify.com besloot Dolores haar huwelijk te beëindigen omdat ze op het punt stond te bevallen van Frankie.

Dolores zei ook: "Ik heb van mezelf de grotere persoon gemaakt, waar ik tot op de dag van vandaag erg trots op ben - en het heeft voor iedereen het beste uitgepakt", aldus Page Six.

The Living Arrangement

Volgens The List zei Dolores op RHONJ: "Niet iedereen krijgt onze relatie, maar het is heel eenvoudig. Frank en [zijn vriendin] hebben nog steeds een pauze. Mijn ex-man woont thuis. Hij heeft me nodig nu. En Frank weer thuis hebben is erg fijn. Hij repareert alles. Helpt me met de honden. Hij is goed gezelschap. Het is best aardig."

De zaken leken de laatste tijd nog ingewikkelder, aangezien Dolores een relatie heeft gehad met David Principe, een arts die vaak aan het werk is en de evenementen en sociale bijeenkomsten waar ze naar toe gaat niet kan bijwonen.

Frank heeft het prachtige nieuwe huis van David gebouwd, dat fans op de show hebben gezien, en Frank is zelfs in het huis van David verhuisd. Volgens Bravotv.com brak Frank zijn benen na een val, dus ging hij samenwonen met David.

De romance van Dolores en David was een dramatisch onderdeel van RHONJ, vooral dit seizoen. Toen de castleden een helderziende ontmoetten, zei ze dat deze relatie misschien niet voor Dolores is en dat ze in de toekomst veel liefde zal hebben. Dolores reageerde daar heel kalm op. Fans zijn ook nieuwsgierig naar het feit dat Dolores en David niet samenwonen, omdat het leek alsof het plan was dat David deze geweldige nieuwe plek zou hebben waar Dolores ook zou wonen.

Bravotv.com zegt dat toen Dolores in maart 2021 op Watch What Happens Live verscheen, ze zei dat ze het prima vond om Davids huis te houden als een plek die ze kon bezoeken in plaats van daar te wonen. Ze legde uit: "Ik wil een mooie plek om me aan te kleden waar ik mijn mooie spullen bewaar, dus ik gebruik het huis van David hiervoor!'"

Soulmates

Volgens People ging Frank verder met Watch What Happens Live en noemde Dolores zijn soulmate. Hij zei: "Ook al zijn we niet romantisch betrokken, ik ben nog steeds haar zielsverwant."

Het was interessant om dit te horen, en natuurlijk waren RHONJ-fans benieuwd wat Dolores daarvan vond. Het blijkt dat ze denkt dat dat helemaal waar is. Ze zei: "Het is veilig om te zeggen dat ik het met hem eens ben. Weet je, een zielsverwant hoeft volgens mij geen intieme relatie te zijn. Een zielsverwant kan een hond zijn, een zielsverwant kan een kind of een beste vriend zijn, en Frank is absoluut mijn zielsverwant in het feit dat ik dingen in vorige levens heb gedaan en het zegt dat ik en Frank al een lange tijd samen zijn, zodat ik dat kon zien."

Hoewel de relatie tussen Dolores en Frank Catania misschien geen traditie of conventie volgt, aangezien de meeste exen niet in hetzelfde huis blijven wonen en veel tijd samen doorbrengen, lijkt het erop dat ze goede vrienden zijn en een zeer positieve relatie nu. RHONJ zou zeker niet hetzelfde zijn zonder Frank en Dolores.

Aanbevolen: