De waarheid over de relatie van Andy Cohen met voormalige 'Real Housewives'-sterren

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Andy Cohen met voormalige 'Real Housewives'-sterren
De waarheid over de relatie van Andy Cohen met voormalige 'Real Housewives'-sterren
Anonim

Beroemd omdat hij Bravo's Real Housewives-franchise naar onze tv-schermen bracht, geeft Andy Cohen vaak interviews over de reality-franchise waar we allemaal zo dol op zijn. Fans denken dat Cohen bewijst dat hij bepaalde huisvrouwen leuker vindt dan andere en er zijn veel voorbeelden van wat hij zegt tijdens reünieshows. Hij gaf onlangs commentaar op de arrestatie van RHOSLC-ster Jen Shah en zei dat camera's deze situatie voor de show hebben gefilmd.

Andy Cohen kreeg onlangs ook mensen aan het praten toen hij in zijn tv-show met een aantal voormalige Real Housewives-sterren sprak. Laten we eens kijken of hij het goed kan vinden met deze vrouwen die vroeger deel uitmaakten van de populaire Bravo-franchise.

'Echte huisvrouwen' kinderen

Andy Cohen's nieuwe show For Real: The Story Of Reality TV kijkt naar de geschiedenis van reality-televisie en hij is absoluut de perfecte persoon om over dit onderwerp te praten. Hij produceert tenslotte al jaren de Real Housewives.

Andy Cohen sprak met een aantal voormalige castleden op Watch What Happens Live en volgens Entertainment Tonight Canada zei hij dat hij spijt had van sommige dingen waar ze boos over waren.

Cohen sprak met Adriana de Moura in The Real Housewives of Miami, Phaedra Parks in The Real Housewives of Atlanta, Jacqueline Laurita in Real Housewives of New Jersey, Jill Zarin in The Real Housewives of New York, Gretchen Rossi in The Real Housewives of Orange County en Taylor Armstrong in The Real Housewives of Beverly Hills.

Cohen had een editie van zijn show die Real Housewives Kids was en waarin de kinderen van castleden te zien waren. Jill Zarin wilde weten waarom haar dochter, Ally Shapiro, niet was gevraagd om mee te doen. Cohen zei: We houden van Ally en Ally was zo iconisch op de 'Housewives of New York' en is zo grappig op Instagram. De waarheid is, en god zegene je voor het vragen, het antwoord is, we hadden 13 kinderen, we hadden geen ruimte. We hadden de kinderen van Luann niet, er waren veel mensen die buitengesloten werden.”

Gretchen en Slade

Gretchen Rossi legde uit dat ze van streek was omdat sommige mensen zeiden dat zij en Slade Smiley niet echt aan het daten waren. Ze zei: "Ik denk dat het ding dat me het meest pijn deed, als we heel eerlijk zijn, alle meisjes in de show in de pers waren of Slade en mij ervan beschuldigden een neprelatie te hebben en dat was echt moeilijk op mij', zei ze. "Toen ik je zag gaan in de aflevering 'Uncensored' van seizoen 8 en daar naar verwees, deed me dat echt pijn, want ik voelde dat dat iets heiligs was tussen Slade en mij", aldus ET Canada.

Andy Cohen zei dat hij ervan uitging dat Slade eerst alleen met Gretchen uitging, zodat hij in de realityshow kon blijven. Hij zei: "Ik vond het gek dat hij met 2 andere huisvrouwen uitging, ik vond het ongelooflijk voor de show en ik vond het geweldig."

Cohen zei wel dat het hem speet en hij legde uit: "Maar het is duidelijk dat ik het bij het verkeerde eind had over jullie relatie, want hier ben je en je hebt een kind en je bent heel gelukkig en ik denk dat jullie voor altijd samen zullen zijn, " hij voegde toe. "Ik smeek het en het spijt me dat ik je gevoelens heb gekwetst."

Cohen en andere voormalige 'echte huisvrouwen'

Voormalig RHOC-castlid Tamra Judge zei dat ze gedwongen was de show te verlaten vanwege haar leeftijd en Andy Cohen zei dat dat niet het geval is. Tamra sprak ook over ontslagen zijn in een Instagram-live en zei tegen Cohen: "Ik ben niet goedkoop, Andy! En daarom ben ik ontslagen. Het is als een dood. Ik ben al 12 jaar lid van de Bravo-familie, " volgens Us Weekly.

Cohen en een ander voormalig RHOC-castlid, Vicki Gunvalson, hadden ook een aantal moeilijke tijden. Volgens Us Weekly zei Vicki dat Cohen haar niet steunde tijdens de reünie-afleveringen van seizoen 14. Hij stuurde haar bloemen voordat de show terugkwam voor seizoen 15 in de herfst van 2020, dus het lijkt erop dat ze beter met elkaar konden opschieten dan.

Wat Cohen en voormalig RHONY-castlid Bethenny Frankel betreft, het lijkt erop dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, aangezien ze zei dat hij haar steunde en dacht dat het een geweldig idee voor haar was om haar podcast Just B met Bethenny uit te brengen.

Soms verlaten de castleden van Real Housewives de franchise niet op de beste voorwaarden of is het niet hun keuze om afscheid te nemen, dus het is logisch dat niet iedereen super close is met Andy Cohen. Maar het is zeker leuk om te zien dat hij onlangs zijn excuses heeft aangeboden voor sommige dingen waar voormalige huisvrouwen boos over zijn.

Aanbevolen: