Survivor': fans reageren op het schokkende Tribal Council-moment van Xander

Inhoudsopgave:

Survivor': fans reageren op het schokkende Tribal Council-moment van Xander
Survivor': fans reageren op het schokkende Tribal Council-moment van Xander
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 3 november 2021 worden hieronder besproken! Toen Jeff Probst aankondigde dat Survivor 41 anders zou zijn dan elk ander seizoen van Survivor, hij maakte zeker geen grapje! Niet alleen zijn de schipbreukelingen deze keer zonder vuursteen, zeildoek en rijst, maar er is ook een grote toestroom van voordelen en idolen die het spel totaal hebben veranderd.

Nadat ze naar het ballingschapseiland was gestuurd, had Erika de keuze om de geschiedenis te veranderen; zichzelf immuniteit verzekeren en de tijd terugdraaien door winnende teams af te wisselen. Dit was een belangrijke zet die het spel zoals we dat kennen volledig heeft veranderd, maar het grootste adembenemende moment vond plaats tijdens de stamraad van vanavond.

Nu de fusie in volle gang is, blijkt het veel moeilijker te zijn om te weten wie je kunt vertrouwen dan verwacht. Terwijl Liana bij haar Yase-stam stond, lijkt het alsof de band verbroken is nadat ze probeerde haar 'Kennis Is Macht'-voordeel op Xander te gebruiken. Hoewel ze verwachtte zijn immuniteitsidool te stelen, schokte Xander ons allemaal met een behoorlijk meesterbrein.

Erika heeft de tijd officieel teruggedraaid

Na de immuniteitsuitdaging van vorige week, werd Erika gestemd om voor 2 dagen en 2 nachten naar het eiland in ballingschap te gaan. Hoewel dit geen gemakkelijke prestatie is voor elke Survivor-speler, is het duidelijk dat haar weggestuurd worden met een groot voordeel kwam. Erika kreeg bezoek van Jeff tijdens haar tijd in isolatie, en hij kwam niet met lege handen opdagen. Nadat ze Erika een zandloper had gegeven met de optie om het spelverloop te veranderen, verspilde ze geen tijd voordat ze hem kapot maakte en de tijd terugdraaide.

Dit zorgde niet alleen voor Erika's veiligheid in het spel, maar wisselde ook de verliezende en winnende teams; een schokkend moment dat niemand zag aankomen. Erika's beslissing leidde tot de grootste verschuiving in ieders spel, wat uiteindelijk grote chaos veroorzaakte in de stamraad, vooral na de grote zet van Xander.

Xander maakt stappen bij Tribal Council

Terwijl Xander Hastings zijn spel speelde in de down-low, kwam hij naar de stamraad met een meesterbrein dat niemand had zien aankomen. Nadat hij een immuniteitsidool had veiliggesteld, werd Xander zich bewust van Liana's plan om het idool van hem te stelen tijdens de stamraad, maar hij had zijn eigen plan opgesteld.

Xander en Evvie, die bijna naar huis werd gestuurd, verzonnen het perfecte plan om Xanders idool aan Tiffany te geven voor bewaring, en lieten de rest van de schipbreukelingen geloven dat hij het nog steeds zou hebben. Nadat ze het eruit had gehaald tijdens de stamraad, greep Liana de kans om het te stelen en daar verwisselde Xander het echte idool met een imitatie, waardoor Liana geen andere keus had dan het nep-idool te accepteren.

Fans reageerden snel op wat er net op het scherm was gebeurd en riepen Xander uit tot de echte winnaar van vanavond. Hij deed niet alleen een grote zet, maar het verraste de hele groep. Dit bracht Liana uiteindelijk aan het licht als onbetrouwbaar voor haar voormalige Yase-stamleden, wat grote schade aanrichtte onder de spelers van dit seizoen.

Sydney wordt naar huis gestuurd

Toen fans hun kaken oppakten na de geniale zet van Xander, werd bekend dat Sydney het volgende doelwit was; aangezien iedereen de indruk had dat Evvie het originele idool had, terwijl het eigenlijk in Tiffany's bezit was. Ondanks dat Sydney's bondgenoten beweerden dat ze bij haar waren, werd het duidelijk dat ze dat helemaal niet waren!

Hoewel het een close call was tussen Evvie, Deshawn en Sydney, was het Syd die de vijf stemmen kreeg waardoor ze naar huis werd gestuurd. Het was duidelijk dat ze het zag aankomen, aangezien Sydney de eerste schipbreukeling was die haar schot in het donker speelde, maar het mocht niet baten, het werkte niet.

Aanbevolen: