Fans reageren op het schokkende WrestleMania-debuut van Bad Bunny

Fans reageren op het schokkende WrestleMania-debuut van Bad Bunny
Fans reageren op het schokkende WrestleMania-debuut van Bad Bunny
Anonim

Bad Bunny heeft de WWE bewezen dat hij meer is dan een muzikant.

Latijnse artiest Bad Bunny staat bekend om zijn wereldwijde hits 'Te Guste' en 'Dakiti', maar nu heeft hij fans en WWE-professionals laten zien waarom hij zowel als professionele worstelaar als muzikant serieus kan worden genomen.

Geboren Benito Ocasio, de artiest ging naar WrestleMania met eerdere ervaring in de WWE, en was ook eenmalig WWE 24/7-kampioen. Hij en collega-worstelaar Damien Priest namen het op tegen worstelaars The Miz en John Morrison.

Sinds de langverwachte wedstrijd heeft plaatsgevonden, zijn de sociale media steeds populairder geworden over de bewegingen die hij in de ring kon laten zien.

Priest is een Puerto Ricaans-Amerikaanse worstelaar die al heel lang in het spel zit en meer dan vijf kampioenschappen heeft gewonnen in minder dan tien jaar. Hoewel het niet is bevestigd dat ze besloten om samen te worstelen, deelden ze allebei vergelijkbare stijlen in hun worstelen, waardoor fans nog meer opgewonden waren om naar te kijken.

The Miz en Morrison zijn ook lange tijd veteranen van WWE. TMZ meldde dat Ocasio en The Miz in een vete aan het begin van de wedstrijd waren, waardoor fans zich afvroegen hoe de veteraan en nieuwkomer als vijanden zouden worstelen.

Er is geen woord over of The Miz en Ocasio het weer tegen elkaar zullen opnemen, en of ze allebei meerdere keren zullen verschijnen in WrestleMania. De nieuwkomer heeft zich echter bewezen bij de WWE en het is waarschijnlijk dat Ocasio in de nabije toekomst terugkeert naar de ring.

Aanbevolen: