Tribal Council Momenten van 'Survivor' die fans en deelnemers nooit zagen aankomen

Inhoudsopgave:

Tribal Council Momenten van 'Survivor' die fans en deelnemers nooit zagen aankomen
Tribal Council Momenten van 'Survivor' die fans en deelnemers nooit zagen aankomen
Anonim

De CBS-wedstrijdshow Survivor is een van de langstlopende shows op tv, met seizoen 42 dat bijna begint. De stamraad is waar alles naar beneden gaat en niemand veilig is. Leugens worden ontmaskerd en gastheer Jeff Probst laat niemand gemakkelijk los. Na twee decennia aan afleveringen heeft de crew van Survivor wending na wending gecreëerd, waardoor elk seizoen meer drama ontstaat in de stamraad dan in de voorgaande seizoenen. Immuniteits-idolen, geheime voordelen, individuele immuniteit, nep-idolen en meer hebben ervoor gezorgd dat stamraden elk seizoen naar een hoger niveau worden getild.

In de afgelopen 21 jaar heeft Survivor een aantal gekke stamraden uitgezonden. Sommige waren geweldige bewegingen, terwijl andere de geschiedenis van Survivor ingaan als dom en gênant. Wat de uitkomst ook is, bij al deze momenten vallen de kaken van fans door de hele scene. Zelfs Jeff Probst, die de show sinds seizoen 1 host, is sprakeloos.

10 Becky en Sundra's Fire Challenge-ramp voor top 3

Voordat een uitdaging om vuur te maken in de top 4 de nieuwe norm was, brachten twee deelnemers de jury van Survivor: Cook Islands in verlegenheid toen ze na meer dan een maand op het eiland geen vuur konden maken. Beide meisjes hadden geen vuursteen meer en Sundra had ook geen lucifers meer. Deze uitdaging duurde bijna twee uur omdat de jury er verveeld en geïrriteerd uitzag dat twee mensen in de top 4 niet konden doen wat nodig was om te overleven op een eiland.

9 Ciera stemt haar eigen moeder af

Ciera Eastin nam een van de meest schokkende beslissingen toen ze haar eigen moeder wegstemde in Survivor: Blood vs. Water. Ze vond het de beste zet om haar moeder, die in een vorig seizoen had gespeeld, uit te schakelen, zodat ze verder kon komen in de wedstrijd. Ze is zelfs een van de meest beruchte schurken in de show geworden. Van het maken van enorme bewegingen tot liegen tegen iedereen die ze kan, Ciera werd al snel een grote naam en een favoriet bij de fans in de show.

8 Erik geeft zijn immuniteitsidool op

Erik Reichenbach staat nog steeds bekend om het maken van een van de domste zetten in de geschiedenis van Survivor. Op Survivor: Fans vs. Favorites vertrouwde Erik Natalie Bolton, die beiden begonnen bij de Fans-stam. Hij was zich niet bewust van de all-girls alliantie gevormd door de resterende vier stamleden, en na het winnen van de immuniteitsuitdaging, overhandigde hij het enige dat hem ervan weerhield om weggestemd te worden, individuele immuniteit. De meisjes en de jury konden hun ogen niet geloven toen hij het aan Natalie overhandigde, alleen voor Erik kreeg vier stemmen en werd geëlimineerd. Hij keerde later terug voor nog een seizoen van Survivor en heeft gezegd dat hij van zijn tijd in de show hield.

7 Parvati zet de schurken aan de leiding

Hoewel JT wordt herinnerd voor het overhandigen van zijn immuniteitsidool aan schurk Russel Hantz, speelde Parvati iedereen toen ze twee idolen tevoorschijn haalde bij de stamraad. Ze voelde zich veilig, maar wist dat haar medeschurken niet veilig waren na het samenvoegen van de twee stammen. Ze haalde het idool tevoorschijn dat JT aan Russell had gegeven, samen met een beeld dat ze zelf had gevonden, en gaf het aan twee leden van haar alliantie, Sandra en Jerri. De hulp van deze twee idolen gaf de schurken een voorsprong op de helden in dit iconische seizoen.

6 Stephenie overleeft haar stam

Als onderdeel van een van de ergste stammen, zelfs in 2022, overleefde Stephenie haar hele stam. Op Survivor: Palau verloor de Ulong-stam elke immuniteitsuitdaging. Slechts één lid van de Koror-stam werd weggestemd vanwege een wending in het spel toen beide stammen naar de stamraad gingen. Stephenie LaGrossa behoorde helaas tot de verliezende Ulong-stam, en hoewel ze een ongelooflijk sterke speler is, kon ze haar andere stamgenoten niet goedmaken. Nadat de stam was geslonken tot twee mensen, deden Stephenie en Bobby Jon mee aan een uitdaging om vuur te maken, waarbij ze won en in het donker de oceaan overstak om zich bij de Koror-stam aan te sluiten.

5 James wordt weggestemd met twee immuniteitsidolen

In Survivor: China, met name een van de grootste en sterkste spelers die het spel ooit heeft gespeeld, James Clement, nam een risico en hield vast aan zijn beide immuniteitsidolen bij de stamraad. Hij wist niet dat zijn alliantie hem had verraden. Met tweemaal de veiligheid van een andere speler, liet hij zijn toorts doven en vertrok met twee souvenirs.

4 Brandon's geïmproviseerde stamraad

Brandon Hantz, de neef van een van Survivors meest beruchte schurken, Russel Hantz, keerde voor de tweede keer terug in de show om zijn naam en zijn familienaam te achterhalen. Toen zijn problemen met collega-castlid, Phillip Sheppard, te veel werden, keken fans toe hoe hij een emotionele en mentale inzinking kreeg. Hij veroorzaakte chaos in het kamp en toen hij aankwam bij de immuniteitsuitdaging, verklaarde een ander stamlid dat ze de immuniteit wilden opgeven. Nadat hij klaar is om tegen Phillip te vechten, brengt gastheer Jeff Probst Brandon naar het front, waar ze een geïmproviseerde stamraad hebben en Brandon wegstemmen.

3 Rob stelt voor aan Amber (reünie)

'Boston' Rob Mariano en Amber Brkich ontmoetten elkaar op Survivor: All-Stars, waar ze verliefd werden. Hoewel het technisch gezien geen stamraad is, wordt de reünie direct na de laatste stamraad uitgezonden. Het stel bereikte samen het einde en vlak voordat Amber tot winnaar werd gekroond, vroeg Rob Amber ten huwelijk. Ze hebben nu samen vier dochters en speelden op Survivor: Winners at War, waar alle vier de kinderen naar het eiland kwamen om ze te zien.

2 Chris steekt zichzelf in de uitdaging om vuur te maken

Op Survivor: Edge of Extinction werd Chris Underwood na slechts 13 dagen in het spel weggestemd, maar werd hij naar de rand van uitsterven gestuurd, waar hij vocht totdat hij weer in het spel kon komen. Toen hij de laatste uitdaging won om meteen in de top 3 te komen, nam hij een enorme en schokkende beslissing. In plaats van te kiezen wie hij zou opgeven voor de uitdaging om vuur te maken, gaf hij in plaats daarvan zijn immuniteit weg en streden om een plek in de top 3. Hij won de uitdaging en won uiteindelijk de jury en kreeg de prijs van $ 1 miljoen.

1 Cirie's iconische "Stem weg"

In Survivor: Game Changers zijn er meer nieuwe wendingen aan het spel toegevoegd dan ooit tevoren. Een van de meest geliefde spelers, Cirie Fields, neemt de dupe van deze opwindende stamraad. Tai staat op voordat de stemmen zijn voorgelezen en overhandigt gastheer Jeff Probst twee verborgen immuniteitsidolen, een voor hemzelf en een voor Aubrey. Sarah staat snel op om Jeff een geheim voordeel te geven dat een nieuw legacy-voordeel is, zodat ze niet wordt uitgeschakeld. Troyzan ziet de druk toenemen en geeft Jeff een verborgen immuniteitsidool. Brad Culpepper won de immuniteitsuitdaging, dus er mochten geen stemmen tegen hem worden uitgebracht. Met nog maar zes spelers in het spel en vijf veilig voor uitschakeling, is Cirie Fields de enige die nog moet worden uitgeschakeld. Als een favoriet bij fans gedurende bijna twee decennia, waren mensen diepbedroefd om haar te zien gaan, en zelfs Jeff Probst gaf haar een hartverwarmende exit-speech.

Aanbevolen: