Fans reageren op de schokkende rechtszaak van Brad Pitt tegen Angelina Jolie

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de schokkende rechtszaak van Brad Pitt tegen Angelina Jolie
Fans reageren op de schokkende rechtszaak van Brad Pitt tegen Angelina Jolie
Anonim

Brad Pitt en Angelina Jolie vechten nog steeds tegen elkaar, vijf jaar nadat de actrice de scheiding aanvroeg van de acteur.

Terwijl ze al een bitter voogdijgeschil hebben doorgemaakt over het al dan niet zien van hun zes kinderen, vechten ze nu ook om gedeeld eigendom.

Deze week kwamen er berichten uit dat Pitt Jolie aanklaagt omdat ze probeert haar deel van het Europese wijndomein dat ze bezitten te delen.

Pitt diende gisteren een rechtszaak in tegen zijn ex-vrouw

Er is zojuist nieuws naar buiten gekomen dat Brad dinsdag naar de rechtbank in het land Luxemburg is gestapt en een rechtszaak heeft aangespannen tegen Angelina.

Daarin beweert hij dat ze probeert hem uit een deal te halen door haar aandelen in Château Miraval te verkopen, het Franse landgoed dat ze bezitten en waarmee ze getrouwd waren.

Gerechtsdocumenten tonen aan dat Brad oorspronkelijk 60% van het eigendom bezat, terwijl Jolie 40% bezat, meldt Us Weekly.

Maar op een bepaald moment in hun relatie gaf hij haar 10% van zijn aandelen om ze gelijke eigenaren te maken.

Het landgoed en de wijnmakerij zijn meer dan $ 160 miljoen waard, zegt de rechtszaak.

Fans reageerden op nieuws dat ze voor de rechtbank strijden

Toen het verhaal brak over Pitt, 57, die Jolie, 46 aanklaagde, waren de meeste mensen er snel bij om te zeggen dat Brad eigenlijk het probleem is.

Veel Twitter-gebruikers zeiden dat hij dit alleen maar deed als controletactiek, aangezien Jolie degene was die de scheiding aanvroeg.

Lol, dus nu kan ze niet verkopen wat rechtmatig van haar is? Wie is hij? Haar baasje? Manier om je dominante, beledigende zelf te laten zien Brad, 'schreef een persoon.

"Brad kan niet accepteren dat Angelina verder gaat", zei een ander.

Een ander ging zelfs zo ver dat hij Pitt een "misbruiker" noemde omdat hij probeerde Jolie's zetten te blokkeren nadat ze gescheiden waren.

"De misbruiker misbruikt haar nu met haar financiën en probeert haar te blokkeren om haar eigen aandelen te verkopen, ze kocht dat voor het huwelijk," zei de persoon.

Anderen merkten op hoe lang ze al met elkaar in juridische strijd verwikkeld zijn.

"Hun ruzies duren langer dan hun huwelijk. Wat jammer, want ik hield als stel van ze", zei iemand.

Een andere persoon was het ermee eens en zei dat het uiteindelijk hun kinderen zou schaden.

"Deze strijd gaat door tot de kinderen 18 zijn. En raad eens wie de verliezers zullen zijn?" ze schreven.

Aanbevolen: