RHOSLC': fans reageren op de schokkende arrestatie van Jen Shah

Inhoudsopgave:

RHOSLC': fans reageren op de schokkende arrestatie van Jen Shah
RHOSLC': fans reageren op de schokkende arrestatie van Jen Shah
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOSLC' van 7 november 2021 worden hieronder besproken. Nou, het moment waarop Bravo-kijkers allemaal hebben gewacht, eindelijk uitgezonden tijdens de Real Housewives of S alt Lake City aflevering van vanavond, en het stelde zeker niet teleur. Toen in maart 2021 het nieuws bekend werd dat Jen Shah was gearresteerd op beschuldiging van federale fraude, duurde het niet lang voordat Bravo onthulde dat de camera's in feite aan het rollen waren. Wat zeg je?

Fans konden eindelijk hun ogen uitkijken op het intense moment waarop de FBI, NYPD en Homeland Security opdaagden op de parkeerplaats van Beauty Lab + Laser op zoek naar Jen Shah. Sindsdien hebben fans er bij Bravo op aangedrongen Jen te ontslaan nadat bekend was geworden dat ze naar verluidt miljoenen had gestolen in een telemarketingplan in de loop van een decennium.

Toen camera's het hele gebeuren vastlegden, waren kijkers er snel bij om hun gedachten te laten horen, verwijzend naar het dramatische moment als een van de beste Housewives-afleveringen ooit, en we nemen het ze niet kwalijk! Dus, wat is er echt gebeurd tijdens de schokkende RHOSLC-arrestatie? Laten we erin duiken!

Jen Shah ontvangt schokkend telefoontje

Mede RHOSLC-castlid, Meredith Marks, plande een driedaagse reis naar Vail, Colorado, maar de reis nam een grote bocht naar links voordat de dames S alt Lake City zelfs verlieten. Terwijl Meredith en Mary Cosby de cast in Vail zouden ontmoeten, vertrokken Heather Gay, Whitney Rose, Lisa Barlow, Jennifer Nguyen en natuurlijk Jen Shah allemaal vanaf de Beauty Lab + Laser-parkeerplaats in wat bedoeld was als een leuke meiden road trip.

Nou, het ging snel mis toen Jen Shah een schokkend telefoontje kreeg waardoor ze Whitney Rose haar microfoon moest uitzetten. Nadat ze oogcontact had gemaakt met de camera en alle informatie die ze had gekregen, had ingevoerd, was het duidelijk dat Jen in een soort augurk zat. Fans hebben zich afgevraagd wie er aan de andere kant van de lijn was, waardoor velen dachten dat het de echtgenoot van Jen was, Sharrif Shah Sr., toen ze de oproep beantwoordde en zei: "Hallo! Baby."

De FBI verscheen 12 minuten later

Na het beëindigen van het gesprek, deelt Jen nogal ongelukkig nieuws met haar castmates, bewerend dat Sharrif in het ziekenhuis lag met inwendige bloedingen en dat ze zich naar het ziekenhuis moest haasten om erachter te komen wat er aan de hand was. Kijkers waren er snel bij om Jen te roepen voor het creëren van een verhaal uit haar hoofd, maar de RHOSLC-dames waren in staat om twee en twee bij elkaar te brengen toen de FBI, NYPD en Homeland Security opdaagden op zoek naar Jen Shah.

"We zoeken Jen Shah!" hoorde de FBI zeggen, Whitney, Heather, Lisa en Jennie in ontzetting achterlatend. De realiteit van de situatie begon snel toen Barlow vertelde dat ze niet dacht dat het verhaal van de interne bloeding van Sharrif waar was, en dat werd snel bevestigd toen Whitney Rose contact maakte nadat ze haar microfoon had uitgezet en dat ze in een soort van problemen zat.

De intense scène zorgde ervoor dat kijkers in shock waren, vooral gezien het feit dat Jen Shah de parkeerplaats slechts 12 minuten voor de komst van de FBI verliet. RHOSLC-fans zijn er zeker van dat de FBI Shah al jaren volgt, en nadat ze haar locatie tijdens het telefoongesprek had bekendgemaakt, duurde het niet lang voordat ze kwamen opdagen.

Fans noemen de serie nu een "thriller", en terecht! "De verwachting om eindelijk de volledige ontsnapping van Jen Shah te zien voordat de FBI opdook om haar te zoeken, was torenhoog, maar dit moment maakte het helemaal waar. De spanning, de montage, de muziek, de 12 minuten van dit alles. RHOSLC is nu een thriller!" @gibsonoma getweet.

Fans zaten op het puntje van hun stoel

Fans zaten de laatste minuten van de aflevering op het puntje van hun stoel, en wij ook! Hoewel kijkers getuige zijn geweest van enkele van de meest dramatische momenten in de geschiedenis van Housewives, waaronder de tijd van Teresa Giudice in de gevangenis en natuurlijk de lopende rechtszaken van Erika Jayne, is er echter nooit iets van deze omvang waargenomen.

@KateCasey twitterde hoe schokkend een moment was dat de FBI-inval werkelijk was! "Het einde van deRHOSLC van vanavond is een hartkloppingen. Ik kan nog steeds niet geloven dat een echte huisvrouw is gearresteerd door thuisland. Ik kan nog steeds niet geloven dat een echte huisvrouw is gearresteerd door de binnenlandse veiligheid en NYPD-agenten terwijl een aflevering werd gefilmd!" Hetzelfde, Kate. Hetzelfde!

Fans waren zo onder de indruk van de montage, muziek en productie van de intense scène dat ze de aflevering Emmy-waardig noemen! Aangezien de Real Housewives nog geen Emmy-nominaties hebben ontvangen, heeft deze scène hen misschien net een kans gegeven, en kijkers zijn daar zeker mee bezig!

Tijdens de WWHL van vanavond verwees Andy Cohen naar de aflevering van volgende week, waarin de dames officieel worden ingelicht over de ware aard van Jen Shah's arrestatie, als een "top 5 van elke aflevering van Housewives!" Het is dus veilig om te zeggen dat we zullen afstemmen.

Aanbevolen: