Survivor: de 10 meest schokkende gevallen van een bittere jury

Inhoudsopgave:

Survivor: de 10 meest schokkende gevallen van een bittere jury
Survivor: de 10 meest schokkende gevallen van een bittere jury
Anonim

Survivor heeft 40 wilde, verschillende en vermakelijke seizoenen gehad. Dat betekent natuurlijk ook dat er 40 laatste stamraden zijn geweest, waar de jury moest stemmen op hun enige overlevende. Soms respecteren de juryleden de laatste drie - en kiezen ze graag een winnaar. Dit is echter niet altijd het geval.

Er zijn veel seizoenen geweest waarin het duidelijk is dat de jury op niemand wil stemmen, en ze zijn allemaal behoorlijk verbitterd over het feit dat ze in de eerste plaats aan de kant van de jury staan. Dus, het is tijd om het terug te gooien - hier zijn 10 van de meest schokkende laatste stamraden, waar de jury niets dan bitter was.

10 Overlevende: Borneo

Afbeelding
Afbeelding

Dit was het allereerste seizoen van de show en het liet zien hoe moeilijk deze game eigenlijk is. Richard Hatch zat in de laatste drie met Kelly Wiglesworth, en de jury was verre van onder de indruk.

Jurylid Susan noemde Richard een slang en Kelly een rat. De winnaar werd gekroond in een 4-3 verdeling, waarbij Richard als beste uit de bus kwam. Er was veel dat deze jury niet eens wilde zeggen tegen deze laatste twee.

9 Overlevende: Marquesas

Afbeelding
Afbeelding

In het vierde seizoen van de serie werd Vecepia Towery gekroond in een 4-3 split tegen Neleh Dennis. De uiteindelijke stamraad was echter verre van eenvoudig en burgerlijk.

Hoewel sommige juryleden hen feliciteerden, was er zeker sprake van woede en ergernis. John, bijvoorbeeld, vroeg naar buiten toe waarom een van hen een stem verdiende. Dit was cringy, en was zeker aan de bittere kant.

8 Overlevende: Thailand

Afbeelding
Afbeelding

De vroege seizoenen van de show zorgden zeker voor meer bittere jury's, en dat komt waarschijnlijk omdat de game nog steeds superpersoonlijk was. Met Brian Heidik en Clay Jordan in de laatste twee, beschuldigden meerdere leden hen ervan nep, manipulatief en zelfs racistisch te zijn.

Op meerdere momenten heeft geen van beide finalisten een aantal vragen beantwoord. Van Clay die een redneck werd genoemd tot Brian die beschuldigd werd dat hij om niemand gaf, dit was absoluut een moeilijke finale om naar te kijken.

7 Overlevende: Palau

Afbeelding
Afbeelding

Dit vroege seizoen hadden Tom Westman en Katie Gallagher in de laatste twee. Hoewel Tom een begrip is geworden, werden beide tijdens de laatste stamraad volledig bekritiseerd door de jury.

Tom werd beoordeeld als een seksistische en aanmatigende speler, terwijl Katie met twee gezichten werd genoemd en bekritiseerd omdat ze de geit van Tom was. In een 6-1 overwinning won Tom de kroon, maar het was zeker niet zonder bitterheid en kritiek.

6 Overlevende: China

Afbeelding
Afbeelding

Todd Herzog won dit seizoen de titel van Courtney Yates en Amanda Kimmel, met respectievelijk een 4-2-1-verdeling. Ze moesten echter alle drie een serieuze zaak maken voor het geld en de titel.

Todd was bedrieglijk, Courtney werd bekritiseerd vanwege haar letterlijke 'persoonlijkheid' en Amanda werd gezien als schilferig en een geit. De finale was niet mooi, maar Todd slaagde erin om de meest "eerlijke" te zijn en verdiende daarmee de titel.

5 Overlevende: Gabon

Afbeelding
Afbeelding

In het 17e seizoen van de show leek de jury niet echt geneigd om op een van de drie finalisten te stemmen. Van het vragen aan Susie of ze haar stembanden wilde laten verwijderen tot het beschuldigen van Bob van manipulatie door Sugar, er vlogen veel haatdragende woorden rond.

Uiteindelijk won Robert "Bob" Crowley de stemming met 4-3, met Susie Smith als tweede. Het leek duidelijk alsof de jury niet eens wist waar ze hun bittere stemmen moesten uitbrengen.

4 Overlevende: Samoa

Afbeelding
Afbeelding

Dit is misschien wel een van de meest memorabele laatste stamraden van de show. De laatste drie waren Natalie White, Russell Hantz en Mick Trimming, waarbij White won in een 7-2 verdeling.

Nu zou elke fan van de show Russell zeker tot winnaar hebben uitgeroepen. Hij verbrandde echter te veel bruggen, en hoewel de andere twee beslist geiten waren, won Natalie uit wrok - en vanwege een bittere jury.

3 Overlevende: Millennials vs. Gen X

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een geval waarin een bittere jury unaniem voor een winnaar stemde en Adam Klein de titel Sole Survivor overhandigde. In het 33e seizoen zat hij in de finale met Hannah Shapiro en Ken McNickle.

Alle drie werden verscheurd, omdat ze een geit waren of omdat ze altijd aan de verkeerde kant van de stemming stonden. Adam was ook behoorlijk manipulatief, maar deze bittere jury gaf hem schokkend de overwinning in een consensus.

2 Survivor: Game Changers

Afbeelding
Afbeelding

Met een stel terugkerende spelers was de jury meer dan kritisch over wie de laatste drie had gehaald. Brad Culpepper werd veroordeeld wegens arrogantie, terwijl Troy "Troyzan" Robertson volledig werd weggegooid als volgeling.

Terwijl Sarah Lacina met 7-3 won, werd ze ook bekritiseerd omdat ze manipulatief was en achterover stak. Nu wordt haar spel alom gewaardeerd, maar in die tijd was dit niets anders dan een jury die eigenlijk niet wilde stemmen.

1 Survivor: Island Of The Idols

Afbeelding
Afbeelding

In het voorlaatste seizoen van de show nam Tommy Sheehan de kroon mee naar huis tegen Dean Kowalski en Noura Salman. Hoewel Tommy geen haat ontving, geloofde de jury absoluut dat Lauren de laatste plek verdiende.

Bovendien werd Dean bekritiseerd vanwege zijn sporadische gameplay, en Noura voor het rijden op coattails en het feit dat hij een tikkende tijdbom was. Natuurlijk won Tommy in een 8-2 split met Dean.

Aanbevolen: