Wie zijn de kinderen van NBA-ster Dwight Howard?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van NBA-ster Dwight Howard?
Wie zijn de kinderen van NBA-ster Dwight Howard?
Anonim

Als je een basketbalfan bent, heeft Dwight Howard geen introductie nodig. De 35-jarige speelt momenteel in de NBA voor de Los Angeles Lakers. Hij is behoorlijk succesvol en heeft een benijdenswaardige staat van dienst als speler. In 2020 won hij met de Lakers het NBA-kampioenschap. Howard heeft ook een Olympisch bronzen model en een FIBA Americas Championship, naast andere geweldige prestaties. Geen van deze komt als een verrassing, aangezien zijn ouders Dwight Sr. en Sheryl Howard ook basketballen op de universiteit en gelieerd waren aan atletiek.

Maar terwijl hij records blijft breken en fans verbluft met zijn vaardigheden op het veld, neemt zijn privéleven een meer dramatische vorm aan. De NBA-ster is een trotse vader van vijf kinderen met vijf vrouwen. Howard trouwde in 2020 met zijn ex-vrouw Te'a Cooper na een tijdje daten. Helaas was de vakbond van het paar van korte duur en eindigde pas een jaar later. Het huwelijk is misschien niet gelukt voor Howard, maar het vaderschap lijkt redelijk goed te zijn verlopen. Maak hieronder kennis met de kinderen van de NBA-ster.

10 Braylon Howard is zijn oudste

Geboren in 2007, Braylon is het oudste kind van Dwight. Hij verwelkomde hem met actrice en reality-tv-ster Royce Reed toen hij nog maar 22 was en vrijwel net aan zijn leven begon. Net als zijn vader is Braylon erg actief op sociale media en heeft hij een legioen volgers op verschillende platforms. Braylon houdt ook van sporten zoals zijn vader en zit al in het voetb alteam van de middelbare school.

9 Braylon en Dwight hebben een gespannen relatie

Dwight en Braylon lijken in veel opzichten op elkaar, maar ze zijn niet bepaald de beste vrienden. In 2020 ging Braylon naar Instagram om zijn vader te beschieten en beschuldigde hem ervan een onwetende en afwezige vader te zijn. Dwight ontkende de aantijging echter en merkte op dat hij betrokken is bij het leven van zijn kinderen.

8 Braylon heeft een goede relatie met zijn moeder

Braylons relatie met zijn moeder is het tegenovergestelde van wat hij heeft met zijn vader. Dit is duidelijk te zien op de sociale media van de tiener, waar hij constant foto's van zichzelf en Reed plaatst. Ter ere van Moederdag dit jaar deelde Braylon een foto van zijn moeder, vergezeld van een lief bijschrift waarin hij zijn liefde voor haar uitdrukte.

7 Layla Howard was zijn eerste dochter

De volgende op de lijst van de Howard-kinderen is Layla, zijn tweede kind en eerste dochter. Ze werd in oktober 2010 bij de basketbalster geboren tijdens een relatie met Tiffany Render, die naar verluidt van school ging om een modellencarrière na te streven.

6 Dwight heeft naar verluidt een huis gekocht voor Layla en haar moeder

Niet lang nadat Layla werd geboren, kocht Dwight naar verluidt een herenhuis in Florida voor zijn kleine meisje en Render. Het is echter onduidelijk hoe waar dit is en of het moeder-dochterduo momenteel nog in het huis woont.

5 Hij heeft nog een dochter, Jayde

De productieve basketballer heeft nog een dochter, Jayde Howard, met fitnessmodel Hope Alexa. Geboren drie maanden na Layla in december 2010, was er niets bekend over Jayde tot 2012 toen bekend werd dat Dwight nog een dochter had. Alexa woont in Vancouver, Canada, met haar moeder, en ze doen er goed aan om hun leven van sociale media te houden. In tegenstelling tot hun oudere broer, Braylon, lijken de Howard-dochters en hun moeders niet gefascineerd te zijn door sociale media omdat ze hun leven buiten het publiek houden.

4 Dwight verwelkomde Trey met Christine-vest

Trey Howard is nog vrij jong en daarom niet zo bekend als de andere kinderen van Dwight Howard. Dwight en zijn voormalige vriendin, Christine Vest, hadden een tijdje een relatie en hadden Trey in juni 2013. Net als alle Howard-kinderen woont Trey bij zijn moeder

3 Christine beschuldigde Dwight er ooit van een slappe vader te zijn

Er was eens dat Christine verstrikt raakte in een online vete met medebaby-mama Royce Reed. Christine heeft Dwight er in het verleden ook van beschuldigd een slappe vader te zijn en werd herhaaldelijk vergezeld door zijn andere babymama's in de beschuldiging. Nadat ze het NBA-kampioenschap had gewonnen, schoot ze op hem op sociale media, beschuldigde ze hem ervan een vreselijke vader te zijn en uitte ze hoe teleurstellend het is.

2 David is de jongste van allemaal

De 7-jarige is de derde zoon, het jongste kind en een van de populairste Howard-kinderen. Hij werd in december 2013 geboren als zoon van Melissa Rois, een makelaar in onroerend goed en voorvechter van epilepsie. Helaas stierf Rois in 2020 na een aanval in haar huis in Calabasas, Californië. Ze was 31.

1 Dwight werd betrapt in een voogdijgevecht met de grootmoeder van David

Na Melissa's dood raakte Dwight verwikkeld in een juridische strijd waarbij de grootmoeder van moederskant van David betrokken was, die de voogdij over de toen 6-jarige betwistte. Het duo heeft zich nu echter buiten de rechtbank gevestigd. Hoewel hij slechts zeven is, is David een soort internetsensatie, met een legioen volgers op Instagram. Net als zijn vader staat deze kleine schijnbaar in de schijnwerpers.

Aanbevolen: