Wie zijn de exen van Darcey en Stacey (en de vaders van hun kinderen)?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de exen van Darcey en Stacey (en de vaders van hun kinderen)?
Wie zijn de exen van Darcey en Stacey (en de vaders van hun kinderen)?
Anonim

Darcey en Stacey Silva verwierven bekendheid toen Darcey verscheen op TLC's 90 Day Fiancé. Hun eigen spin-offshow Darcey & Stacey ging in première op TLC, waardoor fans nog meer inzicht krijgen in hun huidige leven, families en relaties.

Fans ontmoetten Darcey's dochters, Aniko en Aspen voor het eerst op 90 Day Fiancé. Nu verschijnen ze ook in deze spin-off serie. Aan de andere kant ontmoeten kijkers Stacey's twee zonen nooit. Florian (Stacey's echtgenoot) en Georgi (Darcey's verloofde en verloofde) zijn te zien in de shows en details zijn dat hun relaties een centraal punt van drama zijn.

Hoewel fans inzicht krijgen in de huidige relaties van de tweeling in hun show, ontmoeten kijkers hun ex-echtgenoten (en de vaders van hun kinderen) nooit. De vraag achterlatend, wie zijn ze?

Met wie waren Darcey en Stacey getrouwd?

Darcey was getrouwd met de vader van Aniko en Aspen, Frank Bollok. De meisjes hebben nog steeds de achternaam van hun vader. Niet alleen ontmoeten kijkers hem nooit, er wordt ook nooit over hem gesproken in de show. Echtscheiding gaat meestal altijd gepaard met drama, maar die is er misschien niet.

Frank is verder gegaan en hertrouwd, en heeft meer kinderen met zijn nieuwe vrouw. Het lijkt erop dat hij nog steeds een hechte band heeft en een relatie heeft met zijn twee dochters.

Een foto op Instagram toont Aniko met zijn nieuwe vrouw haar babyshower. Wat fans wel weten over Frank, is dat hij uit New York komt en een zakenman is.

Van Aniko en Aspen, de dochters van Darcey, is bekend dat ze nog steeds een relatie hebben met hun vader en zijn nieuwe vrouw, Kristel Mapelli. Darcey verklaarde zelfs dat haar dochters een goede en respectvolle relatie hebben met hun vader.

Stacey's ex-man en vader van haar twee jongens is Gorcic Vasin. De details en tijdlijn van hun relatie zijn onduidelijk, maar het is bekend dat ze zijn gescheiden rond dezelfde tijd dat Darcey en Frank dat deden. Dit is niet verwonderlijk, aangezien het bekend is dat Darcey en Stacey alles bijna identiek doen.

Stacey's twee zonen heten Parker en Mateo. Ze willen niet in de show verschijnen die totaal anders is dan Aniko en Apsen. Het is niet bekend of Gorcic is hertrouwd. Gorcic was een voormalig profvoetballer

In het verleden waren Stacey's zonen te zien in hun realityshow die nooit werd uitgezonden. Deze show, getiteld The Twin Life, bevatte ook hun ex-mannen. Ze filmden een pilot waarbij alle vier de kinderen in de aflevering werden opgenomen. Ze onthulden zelfs details van hun ex-echtgenoten. Stacey's zoon verschijnt nu misschien niet in de show vanwege de keuze van haar ex-echtgenoot. Het is niet bekend. Ze worden ook niet getoond op Stacey's Instagram, maar ze lijken ongeveer even oud te zijn als Aniko en Aspen.

Darcey en Stacey zijn verder gegaan

Darcey is verder gegaan zoals we zagen op 90 Day Fiancé, eerst met Jesse en daarna met Tom. Beide relaties zijn niet gelukt. Darcey is nu bij Georgi Rusev, hoewel fans af en toe zien dat ze in seizoen twee proberen dingen uit te werken door meer te communiceren.

Aan de andere kant heeft Stacey dat wel. Zij is getrouwd met Florian Sukaj. Hij verschijnt in de show en in seizoen twee is het een enorme discussie of ze willen proberen om samen kinderen te krijgen. Ze trouwden tijdens het hoogtepunt van COVID tijdens een ceremonie in Connecticut met slechts twee van hen.

Ze lijken dit seizoen een gezonde en liefdevolle relatie te hebben terwijl ze de volgende stappen in hun relatie zetten, en een van hen plant een grotere huwelijksceremonie.

Zowel Georgi als Florian steunen de tweeling. Ze liepen in hun House of Eleven-modeshow Miami in de nieuwste aflevering van Darcey & Stacey, samen met Aniko en Aspen.

Zullen de ex-mannen van Darcey en Stacey ooit in hun show verschijnen?

Meestal waarschijnlijk, nee. Het lijkt erop dat Darcey en Stacey verder gaan met hun leven en ook hun ex-mannen, dat het niet nodig is om het ze te laten zien. Darcey en Stacey hebben naam gemaakt en zijn buitengewoon succesvol binnen de reality-tv-showwereld en met hun modellijn House of Eleven.

Hoewel fans Frank en Gorgic waarschijnlijk nooit zullen zien in hun TLC-show, krijgen ze de huidige relaties van de twee te zien. Dat brengt genoeg drama en inzicht voor de show. Darcey & Stacey is verlengd voor een seizoen 3 op TLC.

Aanbevolen: