Hoe oud zijn de kinderen van Julia Roberts en zijn zij ook acteurs?

Hoe oud zijn de kinderen van Julia Roberts en zijn zij ook acteurs?
Hoe oud zijn de kinderen van Julia Roberts en zijn zij ook acteurs?
Anonim

Julia Roberts moet een van de grootste actrices aller tijden zijn, met de hoofdrol in talloze bekroonde films van Pretty Woman tot Erin Brokovich, maar ze is net zo privé over haar kinderen als dat ze succesvol is in haar carrière. Ondanks dat ze een liefhebbende moeder van drie kinderen is, praat ze zelden over haar kinderen, omdat ze wil dat ze het privéleven hebben dat ze zich niet heeft kunnen veroorloven als wereldwijde superster.

Er is weinig bekend over de kinderen van Julia Roberts, vooral als het gaat om speculeren of ze in de voetsporen van hun moeder zullen treden en naar het grote scherm zullen gaan. Met nicht Emma Roberts die het ook enorm maakt in Hollywood, lijken er zeker wat hardcore acteervaardigheden te zijn in de genenpool van Roberts.

Zullen de jongste generaties binnenkort hun namen in het licht zien?

Wie zijn de kinderen van Julia Roberts?

Julia Roberts heeft drie kinderen met haar echtgenoot, cameraman Danny Moder; tweeling Hazel en Phinnaeus, geboren in 2004, en Henry, die zich bij hen voegde in 2007.

Zelfs vanaf het begin heeft de met een Oscar bekroonde actrice haar mond gehouden over haar persoonlijke leven en plaatst ze zelden foto's van haar tienerjaren op haar sociale-mediapagina's.

Ondanks haar enorm succesvolle carrière, die al meer dan 30 jaar in blockbusters speelde, voelt de actrice zich het meest zichzelf wanneer ze met haar kinderen is.

Julia Roberts gaf ooit inzicht in het leven met de kinderen, met de Steel Magnolias-ster die zei: "Als ik hier vandaag niet was, zou ik in de carpoolbaan mijn kinderen naar school brengen."

Hoe heeft Julia Roberts haar man ontmoet?

Julia en Danny hebben een van de langstdurende relaties in Hollywood, maar de sprookjesachtige romantiek had een beetje een moeizame start. Ze ontmoetten elkaar op de set van The Mexican terwijl Roberts Benjamin Bratt zag en Moder was getrouwd met Vera Steimberg.

Het blijft onbekend of ze hun andere helften ontrouw waren, maar twee jaar later zeiden ze 'ik wel', niet lang nadat Danny zijn scheiding had afgerond.

Julia Roberts' kinderen blijven uit de schijnwerpers

Ondanks de kinderen van Julia Roberts die nu allemaal hun tienerjaren doormaken, is er niet veel over hen bekend, een zet die volledig opzettelijk was.

Nadat de kinderen waren geboren, verhuisde het beroemde stel van LA naar San Francisco, waar de kinderen kunnen opgroeien in de schaduw van hun beroemde ouders.

In een gesprek met Oprah Winfrey voor een interview met Harper's Bazaar in 2018, onthulde Julia Roberts dat haar kinderen zich niet bewust zijn van de omvang van haar bekendheid.

"Ik denk dat ik je een keer heb verteld toen ze erachter kwamen dat het zoiets was van 'Ben je beroemd?' En ik zei: 'Ik denk dat veel mensen de film waarin ik zit hebben gezien of misschien weten wie ik ben.'"

De bescheiden ster, die beroemd werd in de film Pretty Woman uit de jaren 90 met Richard Gere in de hoofdrol, zei dat een van hen na een uur vroeg: "'Ben je beroemder dan Taylor Swift?'"

Emma Roberts is het nichtje van Julia - Zit acteren in hun genen?

Hoewel Hollywood gefascineerd is door de carrière van Julia Roberts sinds ze speelde in Hook, kreeg ze onlangs gezelschap van haar nichtje Emma.

Hoewel Julia en Emma een geweldige tante-nichtrelatie hebben, is het publiek het meest geïnteresseerd in het vergelijken van de carrières van de twee actrices. Emma kwam voor het eerst op het grote scherm toen ze nog een kind was, met in de hoofdrol Blow met Johnny Depp en Penelope Cruz. Sindsdien was ze te zien in Valentijnsdag, We're the Millers, Scream 4 en meest recentelijk in American Horror Story.

Er moet iets in de genen zitten, want haar vader, Eric Roberts, is ook een acteur. Julia's oudere broer heeft meer dan 600 credits op zijn naam staan, en hoewel hij niet zo bekend is als de Eat, Pray, Love-ster, verdiende hij een Oscar-nominatie voor zijn rol in Runaway Train in 1985.

Het lijkt erop dat acteren in het bloed van Roberts zit, en nu Eric, Emma en Julia al stevig in de industrie zitten, zijn er nog maar een paar nodig voordat ze Hollywood volledig overnemen!

Zullen Julia's kinderen haar volgen om te acteren?

De meeste kinderen willen niet toegeven dat ze hun ouders inspirerend vinden, maar met een coole jongere tante die al furore maakt op tv-schermen, komen de kinderen van Julia Roberts misschien in de verleiding om ook hun tenen in de acteerwereld te dompelen.

Hoewel de 14-jarige Henry, die een enorme skateboardfan is, nog erg jong is om te weten wat hij later wil worden, beginnen de oudere broers en zussen misschien na te denken over hun volgende carrièrestap.

In ware Julia Roberts-stijl houdt de familie hun kaarten dicht bij hun borst over deze kwestie. Phinnaeus lijkt voorlopig meer geïnteresseerd in surfen en skateboarden. Het is echter mogelijk dat Hazel degene is om naar te kijken.

Hazel maakt debuut op de rode loper

Gedurende hun hele leven heeft Julia haar privéleven precies dat - privé gehouden. Als het echter om Hazel gaat, begint ze uit eigen beweging openbare optredens te maken.

In juli 2021 steunde de toen 16-jarige haar vader op de rode loper op het filmfestival van Cannes bij de première van zijn nieuwste film Flag Day.

Hoewel de reden achter Hazels verschijning op het met sterren bezaaide evenement onbekend blijft, kan het de tiener zijn die een idee krijgt van hoe het leven als superster is. Of ze de smaak te pakken heeft, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: