Julia Roberts en haar man hebben een speciale woonsituatie

Inhoudsopgave:

Julia Roberts en haar man hebben een speciale woonsituatie
Julia Roberts en haar man hebben een speciale woonsituatie
Anonim

Julia Roberts kwam meer dan 30 jaar geleden bij de showbusiness. Ze speelde in meer dan 50 films op groot scherm tijdens haar lange carrière en trad de afgelopen jaren toe tot de tv-showbusiness als een leidende figuur in het eerste seizoen van de Amazon Series Homecoming. De beroemde beroemdheid vergaarde ook een enorm fortuin van haar succesvol werk. Het was de eerste vrouwelijke actrice en de eerste vrouw die 20 miljoen dollar verdiende voor haar rol in de film Erin Brockovich uit 2000. Door haar toewijding en harde werk is Roberts erin geslaagd om van achtergrondactrice een begrip te worden. Hoewel ze openhartig is over haar werk, is Julia Roberts zeer privé over haar persoonlijke leven, met name haar huwelijksleven, dat ze deelt met haar man, Danny Moder.

Julia Roberts deelt deze relatie met haar man

Julia Roberts is al meer dan 20 jaar getrouwd met Danny Moder. Het stel ontmoette elkaar in 2000. Destijds was Roberts bezig met het filmen van de film The Mexican, waarin ook Brad Pitt in de hoofdrol speelde. Julia en Danny zijn een van de langstlopende koppels in Hollywood. Hun relatie begon echter met een beetje schandaal. Moder scheidde in 2002 van zijn ex-vrouw Vera Steimberg om in juli van hetzelfde jaar met Roberts te trouwen op haar ranch in New Mexico.

Bovendien had Julia een relatie met Benjamin Bratt toen ze Danny voor het eerst ontmoette. Julia Roberts houdt altijd vol dat Danny's scheiding niets met haar te maken had, ondanks alle scenario's. Nadat Julia met Danny trouwde, onthulde ze dat haar leven op de meest ongelooflijke manier veel veranderde. Ze beschreef ook haar drie kinderen die ze deelt met haar man als een volledige weerspiegeling van de genegenheid van het paar voor elkaar.

Julia heeft een speciale woonsituatie met Danny

Julia staat erom bekend heel nuchter te zijn in vergelijking met andere Hollywood-beroemdheden. Ze is ook erg privé over haar persoonlijke en gezinsleven. Bovendien probeert Roberts het leven van alledag in stand te houden door het zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te houden. Ze voedt haar kinderen op in Malibu en is trots en dankbaar dat ze de kans heeft om voor haar gezin te zorgen zoals ieder ander in de straat. Julia heeft echter een unieke woonsituatie met haar man, Danny Moder, en haar kinderen. Dit komt omdat het gezin in meerdere panden woont, waaronder in 2 huizen in Malibu, die slechts 20 minuten van elkaar verwijderd zijn. Het echtpaar bezit een uitgebreide portefeuille met onroerend goed en het mooiste huis naar Roberts' hart is haar ranch in New Mexico.

Dit is wat Julia Oprah vertelde over haar privéleven

Julia Roberts vertelde Oprah Winfrey ooit dat ze zich het meest zichzelf voelt als ze op haar ranch in New Mexico verblijft, ondanks alle huizen en eigendommen die ze samen met Danny bezit. Ze ging verder met te zeggen dat de ranch vredig is en voelt als een opluchting waar het onmogelijk is om in een slecht humeur te zijn. Ze wist echter niet of de oorzaak van dit gevoel de stad van New Mexico was of de prachtige bergen daar. Julia voegde eraan toe dat door op haar ranch in New Mexico te blijven, ze niet op een negatieve manier gek kan doen, zoals zeuren over een waardeloze maat of onbelangrijke dingen. Ze kan echter nog steeds belachelijk doen op een leuke en grillige manier. Dit komt omdat alles duidelijk is op haar ranch in New Mexico, zoals ze beweerde.

Het echtpaar bezit ook een uitgestrekt vakantiehuis op Hawaï

Zoals eerder vermeld, bezitten Roberts en Moder een handvol eigendommen in verschillende gebieden die hebben geleid tot de unieke woonsituatie voor het gezin. Het echtpaar bezit een charmant vakantiehuis in Kauau Hawaiian. Bovendien zijn ze ook eigenaar van drie luxe appartementen in Manhattan, New York. En dit is niet alles. Julia Roberts en Danny Moder hebben ook een eigendom in San Francisco ter waarde van meer dan $ 8.3 miljoen.

Bovendien is hun hoofdverblijfplaats in Malibu meer dan 6.000 vierkante voet. De woning biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en een skatepark. Helaas, aangezien Julia zo privé is over haar persoonlijke leven, deelt ze geen foto's op sociale media over haar eigendommen om maximale privacy voor haar familie te garanderen.

Het maakt niet uit wat de woonopstelling is, dit is waar Julia en Danny vandaag staan

Of ze nu één of 100 eigendommen en herenhuizen bezitten, het gaat erom dat Julia Roberts en Danny Moder een sterke liefdesrelatie hebben die al meer dan 20 jaar bestaat. Op hun 19e huwelijksverjaardag in juli 2021 deelde het stel een vrolijke Instagram-foto terwijl ze elkaar vasthielden. Ze zijn meer dan enthousiast om hun leven te delen met hun 3 fantastische kinderen, Hazel, Phinnaeus en Henry Daniel. Bovendien heeft Hazel dit jaar haar rode loperdebuut gemaakt, waar ze samen met haar vader op het filmfestival van Cannes poseerde voor foto's. Toen Moder dit jaar zijn 20e huwelijksverjaardag met Roberts vierde, plaatste hij een Instagram-foto van zichzelf en zijn vrouw. Hij ondertitelde het door te zeggen: 'Je moet dit mooie meisje maar één dag tegelijk vasthouden. Eén epische dag tegelijk.'

Aanbevolen: