AmberTurd-trends op sociale media nadat een miljoen fans een petitie hebben ondertekend om haar te laten ontslaan

AmberTurd-trends op sociale media nadat een miljoen fans een petitie hebben ondertekend om haar te laten ontslaan
AmberTurd-trends op sociale media nadat een miljoen fans een petitie hebben ondertekend om haar te laten ontslaan
Anonim

Een petitie om Amber Heard te ontslaan van DC's Aquaman 2 heeft Johnny Depp-fans blij gemaakt en AmberTurd trending.

Deze keer is het niet alleen omdat ze (naar verluidt) poepen op het bed van haar voormalige echtgenoot.

Meer dan 1,5 miljoen lieten hun stem horen door de petitie te ondertekenen. Ze beweren dat Heard "systematisch op kruistocht is" om de carrière van Johnny Depp te ruïneren.

Heards rol als "Mera" in de Marvel-franchiseserie is nu in gevaar - ondanks een rechter die oordeelde dat Depp zijn ex-vrouw een dozijn keer had aangevallen.

"Sinds Heard's scheiding van Johnny Depp, heeft ze systematisch kruistochten gevoerd om Depp in Hollywood te ruïneren", beweerde de petitie.

De petitie beweerde ook dat Heard "valse accounts had gemaakt dat hij de misbruiker was" voordat hij eist dat Warner Brothers en DC Entertainment Heard uit de productie verwijderen.

"Doe het juiste. Verwijder Amber Heard uit Aquaman 2, " luidde de petitie.

Het huidige doel van de petitie is om 3 miljoen handtekeningen te bereiken en Johnny Depp-fans zijn opgetogen over hoe goed de petitie het doet.

"Amber Turd moet absoluut ontslagen worden", schreef een fan.

"Ze poept het bed. Genoeg gezegd. Haal Drol daar weg!" nog een fan toegevoegd.

"Weg met haar. Ze is een poepend varken!" een derde schreef.

"Als ze erin zit, hernoem het dan gewoon in Aquaturd," viel een vierde persoon in.

Depp verloor onlangs zijn zaak wegens smaad tegen The Sun-uitgever News Group Kranten en uitvoerend redacteur Dan Wootton omdat ze hem een "vrouwenklopper" noemden in een artikel uit 2018.

Heard, 34, en Depp, 57, hebben elkaar herhaaldelijk beschuldigd van huiselijk geweld tijdens hun tweejarige huwelijk dat eindigde in 2017.

"Gone Potty: Hoe kan JK Rowling 'echt blij' zijn met het casten van zijn vrouw Johnny Depp in de nieuwe Fantastic Beasts-film?" de kop gelezen.

Maar rechter Nicol stelde vorige maand vast dat die bewering "substantieel waar" was en oordeelde de zaak wegens smaad in het voordeel van de uitgever.

De gevolgen hebben geleid tot zijn vertrek uit de Fantastic Beasts-filmfranchise van auteur JK Rowling.

Depp, die Gellert Grindelwald speelde, kondigde aan te stoppen met de rol nadat studio-executives naar verluidt om zijn ontslag hadden gevraagd.

The Pirates of the Caribbean-ster zei dat hij de rol heeft neergelegd "in het licht van de recente gebeurtenissen".

"Ik wil je laten weten dat ik door Warner Bros. ben gevraagd ontslag te nemen uit mijn rol als Grindelwald in Fantastic Beasts en dat ik dat verzoek heb gerespecteerd en ingewilligd."

Depp heeft naar verluidt slechts één scène opgenomen voor de aankomende film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, maar zal nog steeds zijn betaaldag van $ 10 miljoen ontvangen, meldt Deadline.

Aanbevolen: