Wat heeft Shelley Hennig gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Shelley Hennig gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?
Wat heeft Shelley Hennig gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?
Anonim

Actrice Shelley Hennig verwierf internationale bekendheid in 2014 toen ze zich bij de cast van de bovennatuurlijke MTV-dramaserie Teen Wolf voegde. In de show speelde ze Malia Tate en speelde ze samen met Tyler Posey, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden en Arden Cho. Helaas stopte Teen Wolf in 2017 - na zes succesvolle seizoenen - en ging de cast verder met andere projecten.

Vandaag bekijken we wat Shelley Hennig heeft uitgespookt sinds hij afscheid nam van Malia Tate. Van de hoofdrol in een paar Netflix-films tot het verschijnen in meerdere comedyshows - blijf scrollen om te zien waar de actrice zich sinds 2017 mee bezig heeft gehouden!

6 In 2018 speelde Shelley Hennig in de Rom-Com 'When We First Met'

We trappen de lijst af met het feit dat Shelley Hennig te zien is in de romcom-film When We First Met uit 2018. Daarin portretteert Hennig Carrie Gray en schittert zij naast Adam DeVine, Alexandra Daddario, Andrew Bachelor, Robbie Amell, Dean J. West, Tony Cavalero, Chris Wylde en Noureen DeWulf. When We First Met vertelt het verhaal van een man die een tijdmachine gebruikt om dingen op te lossen met een meisje dat hem drie jaar geleden als vriend heeft ingedeeld - en het heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb. When We First Met werd uitgebracht op het populaire stoomplatform Netflix.

5 En datzelfde jaar was ze ook te zien in de komedie 'The After Party'

Een andere komedie uit 2018 waar Shelley Hennig in te zien is, is The After Party. Daarin speelt de actrice Alicia Levine en schittert ze naast Kyle Harvey, Harrison Holzer, Teyana Taylor, Jamie Choi, Jordan Rock, Amin Joseph, Andy Buckley en Blair Underwood.

The After Party vertelt het verhaal van een aspirant-rapper die viraal gaat vanwege een video waarin hij een aanval krijgt op het podium - en het heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb. De film bevat verschillende cameo's van beroemdheden, waaronder Dinah Jane, Wiz Khalifa, French Montana, DJ Khaled, Ski Mask the Slump God, Desiigner, Pusha T, Jadakiss, DMX en Tee Grizzley. Net als When We First Met werd ook The After Party uitgebracht op Netflix.

4 De actrice speelde ook een hoofdpersonage in de comedyshow 'Liberty Crossing'

Een show waar Shelley Hannig in 2018 deel van uitmaakte, is de komedie Liberty Crossing. Daarin portretteert Hennig Carly Ambrose, en ze schittert naast Ashley Argota, Adam Faison, Pete Ploszek, Calum Worthy, Chris Mulkey, Victoria Kelleher, Mitchell Salberg, Kalama Epstein, Brandon George, James Urbaniak, Matt Besser en Kyriaki Birkeland.

Momenteel heeft Liberty Crossing - dat het verhaal vertelt van een jonge inlichtingenanalist die een terreurcomplot ontrafelt - een 7,7 op IMDb.

3 In 2019 had Hennig een gastrol in de comedyshow 'Dollface'

Laten we verder gaan met het feit dat Shelley Hennig in 2019 te zien was in de comedyshow Dollface. De actrice speelde een gastrol in drie afleveringen van de show waarin ze Ramona speelde. Dollface volgt een vrouw die probeert opnieuw contact te maken met de vrienden die ze tijdens haar vorige romantische relatie verloor en met in de hoofdrollen Kat Dennings, Brenda Song, Shay Mitchell, Esther Povitsky, Beth Grant, Connor Hines, Brianne Howey, Vella Lovell, Malin Åkerman, Goran Visnjic, Jayson Blair, Corinne Foxx, Luke Cook, Chelsea Frei en Lilly Singh. Momenteel heeft de comedyshow een beoordeling van 7,4 op IMDb.

2 En dit jaar verscheen ze in de comedyshow 'Mythic Quest: Raven's Banquet'

Dit jaar hebben fans Shelley Hennig kunnen zien in de comedyshow Mythic Quest: Raven's Banquet. In de show - die in 2020 in première ging - portretteert Hennig A. E. Goldsmith / Ginny en schittert zij naast Rob McElhenney, Ashly Burch, Jessie Ennis, Imani Hakim, David Hornsby, Charlotte Nicdao, Danny Pudi, Aparna Nancherla, Elisha Henig, Humphrey Ker, John DiMaggio en F. Murray Abraham. Mythic Quest: Raven's Banquet volgt de medewerkers van een videogamestudio en heeft momenteel een 7,7-beoordeling op IMDb. Onlangs werd de show vernieuwd voor een derde en vierde seizoen.

1 Ten slotte heeft Shelley Hennig momenteel twee aankomende projecten

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Shelley Hennig het momenteel behoorlijk druk heeft, aangezien ze twee aankomende projecten heeft waar fans enthousiast van kunnen worden. Volgens haar IMDb-pagina speelt de actrice Alice in de nog te verschijnen horror-komediefilm Gatlopp, die eind 2021 zal uitkomen, en speelt ze Lisa in een aflevering van de nog te verschijnen mysteriedrama-miniserie The Woman in the House. Beide projecten zijn momenteel in post-productie. Afgaande op het feit dat Shelley Hennig sinds 2017 in tal van succesvolle projecten zit, lijkt het zeker alsof de actrice het uitstekend doet. Haar vertolking van Malia Tate blijft echter zeker haar meest memorabele rol tot nu toe.

Aanbevolen: