Wat Keegan Allen heeft gedaan sinds 'Pretty Little Liars' eindigde

Inhoudsopgave:

Wat Keegan Allen heeft gedaan sinds 'Pretty Little Liars' eindigde
Wat Keegan Allen heeft gedaan sinds 'Pretty Little Liars' eindigde
Anonim

Acteur Keegan Allen werd beroemd in 2010 toen hij Toby Cavanaugh begon te spelen in de tienermysteriethriller-dramashow Pretty Little Liars. De show eindigde in 2017 en Allen speelde het personage voor alle zeven seizoenen van Pretty Little Liar.

Hoewel Pretty Little Liars in de jaren 2010 een enorm succes was, vragen velen zich misschien af wat Keegan Allen heeft uitgespookt sinds de show eindigde. Vandaag bekijken we hoe de carrière van de acteur zich sinds 2017 heeft ontwikkeld. Van het uitbrengen van zijn tweede fotoboek tot de hoofdrol in een show naast Jared Padalecki - blijf scrollen om te zien waar Keegan Allen zich mee bezig heeft gehouden!

7 In 2017 had Keegan Allen een gastrol in de procedurele dramashow 'Major Crimes'

Om de lijst af te trappen is het feit dat toen Pretty Little Liars in 2017 eindigde, Keegan Allen te zien was als gastster in de procedurele politieshow Major Crimes. In twee afleveringen van de show portretteerde Allen Aiden Reed en speelde hij samen met Mary McDonnell, G. W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan en Raymond Cruz. Major Crimes is de spin-off van de politieprocedure The Closer en heeft momenteel een 7,7 op IMDb. De show ging in première in 2012 en eindigde in 2017 na zes succesvolle seizoenen.

6 Een jaar later publiceerde hij zijn tweede fotografieboek 'Hollywood: Photos and Stories From Foreverland'

Degenen die de acteur op sociale media volgen, weten zeker dat Keegan Allen van fotografie houdt - en een zeer getalenteerde fotograaf is. In 2015 publiceerde hij zijn eerste fotoboek getiteld life.love.beauty, en een jaar nadat Pretty Little Liars eindigde, publiceerde de acteur zijn tweede fotoboek getiteld HOLLYWOOD: Photos and Stories from Foreverland. Dit is wat de acteur zei toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete foto uit het boek:

"Het is voor mij niet mogelijk om één afbeelding in dit boek te noemen, aangezien het hele boek één enorm portret van Hollywood is. Maar ik word altijd beïnvloed door de persoonlijke ervaringen die ik heb meegemaakt door de mensen te fotograferen die ik op deze reis heb ontmoet."

5 In 2019 verscheen hij in de comedy-dramafilm 'Zeroville'

Laten we verder gaan naar 2019, wanneer Keegan Allen te zien is als "Pale Blue Eyes Killer" in de comedy-dramafilm Zeroville uit 2019. Naast Allen zijn er in de film ook James Franco, Megan Fox, Seth Rogen, Joey King en Danny McBride te zien. Zeroville volgt een geëxcommuniceerde seminarist die in 1969 in Los Angeles arriveert op dezelfde dag dat een gestoorde hippiefamilie onder leiding van Charles Manson vijf moorden pleegt. Momenteel heeft de film een beoordeling van 4,6 op IMDb.

4 Evenals de miniserie 'What/If'

Een ander project waarin Keegan Allen in 2019 te zien was, was de Netflix-thrillerminiserie What/If. Daarin portretteert Allen Billy en hij schittert naast Jane Levy, Blake Jenner, Keith Powers, Samantha Marie, evenals Bridget Jones-ster Renée Zellweger. What/If is een anthologiereeks die momenteel een 6,3 rating heeft op IMDb. Allen verscheen in twee afleveringen van de show.

3 In 2019 sprak Allen ook een personage uit in de geanimeerde Sci-Fi-show voor volwassenen 'Rick And Morty'

2019 was zeker een erg druk jaar voor Keegan Allen, aangezien hij zich ook bij de cast van de volwassen geanimeerde sci-fi sitcom Rick and Morty voegde voor een aflevering. De show, die de avonturen volgt van de gekke wetenschapper Rick Sanchez en zijn kribbige kleinzoon Morty Smith, is door de jaren heen een enorm succes geweest - vooral dankzij de maker Dan Harmon.

In de aflevering getiteld "Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty" is Keegan Allen de stem achter "Partygoer". Momenteel heeft Rick and Morty een 9,2 rating op IMDb.

2 Een jaar later was hij te zien in de horrorfilm 'No Escape'

Vorig jaar kregen fans Keegan Allen te zien in de avontuurlijke horrorfilm No Escape, ook wel bekend als Follow Me. Daarin speelt Allen Cole Turner en schittert hij naast Holland Roden, Denzel Whitaker, Ronen Rubinstein, Pasha D. Lychnikoff en George Janko. De film vertelt het verhaal van een social media-persoonlijkheid wiens reis naar Rusland misgaat - en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb.

1 Ten slotte is hij momenteel te zien in de actiemisdaad-dramashow 'Walker'

En tot slot, we sluiten de lijst af met het feit dat Keegan Allen momenteel te zien is in het actie-misdaaddrama Walker, dat vorig jaar in première ging en een herstart is van de western-dramaserie Walker, Texas uit de jaren 90 boswachter. Daarin portretteert Allen Liam Walker en speelt hij samen met Supernatural-ster Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Molly Hagan, Violet Brinson en Kale Culley. De show volgt een vader die weduwe is en na een jaar terugkeert naar Austin om opnieuw contact te maken met zijn kinderen - en het heeft momenteel een 6.1 beoordeling op IMDb. Dit najaar ging het tweede seizoen van de show in première en het is nog niet bekend of het wordt verlengd.

Aanbevolen: