Wat heeft Holland Roden gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Holland Roden gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?
Wat heeft Holland Roden gedaan sinds 'Teen Wolf' eindigde?
Anonim

Actrice Holland Roden werd beroemd in 2011 toen ze de rol van Lydia Martin vertolkte bij de cast van MTV's bovennatuurlijke tienerdramaserie Teen Wolf. Helaas eindigde de populaire show in 2017 na zes succesvolle seizoenen - en moest Roden doorgaan met andere projecten.

Vandaag bekijken we alles wat de actrice heeft gedaan sinds ze afscheid nam van het tienerdrama. Van de hoofdrol in horrorfilms tot het aansluiten bij de cast van andere shows - blijf scrollen om te zien bij welke projecten Holland Roden sinds 2017 betrokken is!

7 In 2018 trad ze toe tot de cast van de show 'Channel Zero: Butcher's Block'

We trappen de lijst af met de horror anthologieshow Channel Zero. In seizoen drie ervan, genaamd Channel Zero: Butcher's Block, speelt Hollan Roden Zoe Woods en speelt ze samen met Rutger Hauer, Olivia Luccardi, Krisha Fairchild, Brandon Scott, Troy James en Diana Bentley. Seizoen drie van de show vertelt het verhaal van een jonge vrouw en haar schizofrene zus en bestaat uit zes afleveringen.

Momenteel heeft Channel Zero - de eerste show die Roden meedeed nadat Teen Wolf was afgelopen - een 7,2 rating op IMDb. In 2019 werd de show na vier seizoenen geannuleerd.

6 En ze was te zien in een aflevering van de show 'MacGyver'

De volgende op de lijst is de actie-avonturenshow MacGyver die in 2016 in première ging. In 2018 was Holland Roden te zien in de aflevering getiteld "Revenge + Catacombs + Le Fantome" waarin ze Eileen Brennan speelde.

MacGyver sterren Lucas Till, Tristin Mays, George Eads, Sandrine Holt, Justin Hires, Meredith Eaton, Isabel Lucas, Levy Tran en Henry Ian Cusick, en het volgt het verhaal van een undercover overheidsagent. MacGyver, dat dit jaar na vijf seizoenen werd geannuleerd, heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb.

5 In 2020 speelde ze in de film 'No Escape'

Laten we verder gaan met de avonturen-horror-mysteriefilm No Escape uit 2020, die ook bekend staat onder de naam Follow Me. Daarin portretteert Holland Roden Erin Isaacs en schittert zij naast Keegan Allen, Denzel Whitaker, Ronen Rubinstein, Pasha D. Lychnikoff, George Janko, Siya, Emilia Ares en Kimberly Quinn. De film volgt het verhaal van een social media-persoonlijkheid die naar Rusland reist om content voor haar vlog vast te leggen en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb.

4 Dit jaar was ze te zien in de film 'Escape Room: Tournament Of Champions'

Dit jaar was het zeker druk voor Holland Roden aangezien ze in meerdere projecten te zien was. Een daarvan is de psychologische horrorfilm Escape Room: Tournament of Champions waarin Holland Roden Rachel Ellis speelt. Naast Roden zijn er in de film ook Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Indya Moore, Thomas Cocquerel en Carlito Olivero te zien.

Escape Room: Tournament of Champions vertelt het verhaal van zes mensen die worden opgesloten in escape rooms en heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 15 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 51,8 miljoen aan de kassa.

3 Evenals de film 'Ted Bundy: American Boogeyman'

Een andere film waarin Holland Roden dit jaar te zien was, is de misdaadfilm Ted Bundy: American Boogeyman. Daarin portretteert Roden Kathleen McChesney en schittert zij naast Chad Michael Murray van One Tree Hill roem, evenals Lin Shaye, Jake Hays, Olivia DeLaurentis, Diane Franklin en Marietta Melrose. Ted Bundy: American Boogeyman vertelt het levensverhaal van seriemoordenaar Ted Bundy en heeft momenteel een beoordeling van 3,7 op IMDb - wat betekent dat het zeker niet het meest goed ontvangen project is waaraan Holland Roden heeft deelgenomen.

2 Momenteel speelt ze in de show 'Mayans M. C.'

Een show waar Holland Roden momenteel in te zien is, is het misdaaddrama Mayans M. C. Terwijl de show in 2018 in première ging, voegde Roden zich in 2021 bij de cast om Erin Thomas te spelen. Maya's MC met J. D. Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral, Raoul Max Trujillo, Antonio Jaramillo, Danny Pino, Edward James Olmos, Emilio Rivera, Sulem Calderon, Frankie Loyal, Joseph Lucero en Vincent “Rocco” Vargas. De show vertelt het verhaal van de Mayans Motorcycle Club en speelt zich af in hetzelfde fictieve universum als Sons of Anarchy. Momenteel zijn Maya's M. C. heeft een 7,6 rating op IMDb.

1 Ten slotte heeft ze een aankomend project

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat, volgens haar IMDb-pagina, Holland Roden momenteel een aankomend project heeft. De actrice gaat Trina spelen in de komische film The Re-Education of Molly Singer, die momenteel wordt gefilmd. De film volgt het verhaal van een jonge advocaat die undercover gaat als eerstejaarsstudent bij haar oude alma mater, maar een releasedatum voor het project is nog onbekend. Aangezien 2021 een behoorlijk druk jaar was voor Holland Roden, lijdt het geen twijfel dat fans de actrice ook in de komende jaren in actie zullen zien.

Aanbevolen: