Alles wat Ethan Cutkosky heeft gedaan sinds 'Shameless' eindigde

Inhoudsopgave:

Alles wat Ethan Cutkosky heeft gedaan sinds 'Shameless' eindigde
Alles wat Ethan Cutkosky heeft gedaan sinds 'Shameless' eindigde
Anonim

Ethan Cutkosky begon zijn reis op Shameless toen hij nog maar 10 jaar oud was en speelde de op een na jongste Gallagher, Carl. De show vond plaats in Ethan's geboorteplaats Chicago en duurde 11 seizoenen. Ethan werkte samen met Emmy Rossum, Cameron Monaghan, Jeremy Allen White, Emma Kenney en William H. Macy om de disfunctionele familie van de Gallaghers te vormen. Het laatste en laatste seizoen kwam net begin oktober op Netflix.

Hoewel Ethan in sommige films verscheen, zoals Fred Claus en The Unborn before Shameless, is hij niet meer op het grote scherm verschenen sinds zijn tijd als Carl eerder dit jaar eindigde. Dit is alles wat Ethan heeft gedaan sinds de Shameless-finale.

6 Hij heeft nagedacht over zijn tijd in de show

In een interview met Entertainment Weekly kort nadat de show klaar was met filmen, legde Ethan uit dat het voelde alsof dit hele seizoen we allemaal in die sfeer zaten dat dit de laatste keer is dat we elkaar gaan zien.” Zittend naast Emma Kenney, zijn co-ster sinds ze 10 jaar oud waren, dachten ze na over hoe het was om als kinderen aan zo'n vulgaire en ongepaste show te werken. Hoewel ze zeiden dat de meeste dingen hen te boven gingen, erkenden ze allebei dat hun karakters een grote rol in hun leven speelden en dat ze hen zouden missen.

5 Hij werkt aan een film

Op 2 juni bevestigde Ethan via Instagram dat hij zal werken aan een donkere komedie van Max Chernov genaamd Going Places. Hij kondigde ook aan dat hij zou werken als producer voor de film met een droomcast, waaronder Chloe East en Spencer Moore II Ethan vertelde EUPHORIA dat de regie team verpakte al deze dingen in een film. Elke dag is iets anders geweest. Het is super interessant om te zien en we doen dit ook niet met een studiobudget. We doen dit naar eigen inzicht, wat het veel hechter en, eerlijk gezegd, veel plezier maakt.” Vanwege covid-beperkingen duurt de productie van de film langer. De film heeft nog geen releasedatum, maar het zal spannend zijn om Ethan weer aan het werk te zien en een andere rol te spelen dan in het verleden.

4 Hij werkt aan muziek

Vanaf 2020 begon Ethan met het uitbrengen van singles op YouTube met muzikant en producer Josh Lambert. In een interview met EUPHORIA beschreef hij zijn ervaring met het uitbrengen van muziek. "Ik heb het gevoel dat het vrij rauw is om als acteur muziek uit te brengen", zei hij. “Je weet niet hoe mensen zullen reageren. Voor mij althans. Ik heb deze passie om muziek uit te brengen sinds mijn 7e. Dit is dingen die ik in mijn slaapkamer schrijf met mijn vrienden en ze spelen gitaar en produceren het ter plekke, dus het is een heel hecht ding. Hij bracht in juli zijn nieuwste single 'Erase Me' uit en blijft zanglessen volgen en muziek schrijven, iets wat hij therapeutisch vindt.

3 Hij werkt aan zijn kledinglijn

Khaotic Collective heeft tot nu toe 6 collecties gehad. Volgens HighSnobiety wilde Ethan al heel lang een kledinglijn creëren. Hij legde uit dat hij zich in een andere branche vertakt en zei: "Ik heb het geld om te investeren. Ik koop niets voor mezelf. Ik wil zakenman worden. Ik wil dat soort dingen begrijpen." Hij beschrijft zijn merk als "zeer wereldse, nogal bewuste, meme-cultuur", en wordt beïnvloed door skatewear. Hij heeft de afgelopen jaren aan de groei ervan gewerkt en zijn nieuwste collectie "Global Hysteria" was bedoeld om alles wat er in de wereld in 2020 gebeurt te vertegenwoordigen, en werkt aan een nieuwe minicollectie "Flower of Life".

2 Hij speelde een gastrol op 'Law &Order'

Ethan verscheen voor het eerst in Law & Order: SVU in 2013 als Henry Mesner, een psychopaat die de hond van zijn buurman vermoordde en probeerde zijn zus te vermoorden. De aflevering gaat verder en Henry komt in aanmerking voor vrijlating aangezien hij nu 18 is en de zaak heropend wordt. De aflevering werd uitgezonden in mei van dit jaar en was net zo griezelig als zijn eerste optreden. In een interview met TV Insider legde Ethan uit dat het een "spannende maar ontmoedigende rol was om op zich te nemen" en dat het "een mooie uitdaging was om Carl Gallagher de afgelopen 11 jaar te spelen".

1 Hij werd vrienden met Tana Mongeau

Dit onwaarschijnlijke duo begon in augustus samen TikToks te posten en fans waren in de war. Tana heeft de gewoonte om berichten te plaatsen met beroemdheden als Harry Jowsey en Bryce Hall en insinuerende grappen te maken, en het lijkt erop dat Ethan haar laatste slachtoffer was. Het lijkt er echter op dat vriendschap alles is wat het is, aangezien zowel Tana als Ethan relaties hadden met andere mensen. Hij ging onlangs ook op Tana's podcast Canceled en besprak zijn rol in Shameless, gearresteerd worden en de verschillen tussen wonen in LA en Chicago.

Aanbevolen: