Dit is wat de 'Teen Wolf'-cast van MTV heeft gedaan sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Dit is wat de 'Teen Wolf'-cast van MTV heeft gedaan sinds de show eindigde
Dit is wat de 'Teen Wolf'-cast van MTV heeft gedaan sinds de show eindigde
Anonim

In 2011, na de MTV Movie Awards, ging Teen Wolf voor het eerst in première en introduceerde de gedenkwaardige personages die tot op de dag van vandaag geliefd zijn. De show duurde zes seizoenen en heeft in totaal 100 afleveringen. Vergeleken met de inspiratie uit 1985, is deze bewerking van Teen Wolf donkerder, romantischer en spannender. Een deel van de cast blijft tot op de dag van vandaag net zo succesvol, met vooral Dylan O'Brien die een ster wordt omdat hij de hoofdrol speelt in de serie The Maze Runner.

De show eindigde bijna vier jaar geleden en wordt nog steeds beschouwd als een van de grootste bovennatuurlijke shows in de recente geschiedenis. Wat hebben de sterren van de show na al die jaren gedaan sinds het einde van de show? Hier is een blik op wat de cast de laatste tijd heeft gedaan.

12 JR Bourne is druk geweest met 'Mayans M. C.'

JR Bourne speelde Chris Argent, de vader van Allison en een weerwolfjager die aanvankelijk niet op goede voet stond met Scott. Gedurende de serie hebben de twee sindsdien met elkaar kunnen opschieten en samengewerkt om Beacon Hills te verdedigen tegen elk gevaar.

Wat Bourne heeft uitgespookt, hij zit nu op Mayans M. C., het terugkerende personage Isaac spelen. Gek genoeg zou hij niet de enige acteur zijn die in de FX-serie zou verschijnen, aangezien een andere Teen Wolf-ster zich rond dezelfde tijd als hem bij de cast voegde.

11 Melissa Ponzio werkt samen met Powderkeg

Melissa Ponzio bracht Scotts moeder, Melissa McCall, tot leven, en ze is een van de meest ondersteunende ouders op televisie. Het was moeilijk voor Scott om de vorm van zijn weerwolf geheim te houden, maar op het juiste moment hebben ze elkaar op meer dan één manier geholpen.

Ponzio werkt samen met Powderkeg, opgericht door Paul Feig, met als missie het leveren van digitale inhoud die is gericht op het vertegenwoordigen van vrouwelijke en LGBTQ-makers en filmmakers van kleur. Ze levert content voor een goed doel, maar soms zal ze terugkijken op haar goede herinneringen tijdens de Teen Wolf-dagen.

10 Linden Ashby keerde terug naar een geliefde filmrol…Enigszins

Als Stiles' vader en politieagent Sheriff Noah Stilinski, is Linden Ashby een van de meer meeslepende zijpersonages wanneer er humor nodig is of om het plot te verbeteren. Ashby's vertolking is oprecht, en het voelde echt alsof hij en O'Brien respectievelijk vader en zoon waren.

In de jaren '90 staat Ashby bekend om het spelen van de eigenwijze, maar zelfverzekerde vechter Johnny Cage in de Mortal Kombat-film. In 2020 keerde hij terug naar die rol in de game Mortal Kombat 11 uit 2019. Als DLC verzorgde hij de motion capture en stem voor Johnny's kostuum Hollywood Kombatant.

9 Dylan Sprayberry werkt aan een korte film

Net als hoe Scott les kreeg van Derek, werd Liam Dunbar van Dylan Sprayberry de leerling van Scott toen de eerste een alfa werd. Het idee om Scott een snel geïrriteerde weerwolf te laten begeleiden is niet nieuw, maar hun interacties werden beloond met hun geweldige chemie en acteerwerk.

Sprayberry is niet al te actief op sociale media, maar de reden daarvoor is geweldig. Hij werkt aan zijn allereerste korte film en heeft momenteel een Indiegogo opgezet om te helpen met het geld.

8 Is Arden Cho een K-Pop-ster?

Arden Cho portretteerde Kira Yukimura, Scott's tweede liefdesbelang en een geweldige vechter met immuniteit en toegang tot elektriciteit dankzij haar moeder die een donderkitsune is. Na het verlaten van de show in seizoen vijf, heeft Cho zich gefocust op haar YouTube-kanaal dat momenteel meer dan 500.000 abonnees heeft.

Ze heeft originele liedjes en covers gemaakt en pronkt met haar geweldige talent. Cho's stem is engelachtig en is iets dat Teen Wolf-fans moeten checken om te laten zien hoe divers ze is. Naast zingen heeft ze vlogs gemaakt, met soms gaststerren, waaronder OG YouTuber Ryan Higa.

7 Shelley Hennig heeft spannende projecten op komst

Shelley Hennig kwam op een vreemd moment in Teen Wolf's vierde seizoen, maar haar optreden als Malia Tate is er zeker een die niet over het hoofd mag worden gezien. Als een vis-uit-water-type karakter, was het interessant om haar door de serie heen te zien groeien.

Wat Hennig betreft, ze heeft binnenkort een film- en tv-show. Voor de film speelt ze als Alice in Gatlopp, dat in postproductie is. Dan is er haar tv-show, waar ze Daisy zal vertolken in Crazy For You.

6 Colton Haynes zwijgt hier en daar

2020 was voor velen een schokkend en zwaar jaar, en daar kan Colton Haynes het zeker mee eens zijn. Na zijn tijd bij Teen Wolf, voordat hij terugkeerde in het laatste seizoen, werd hij Roy Harper/Arsenal in de populaire CW-serie Arrow. Haynes maakte ook moeilijke tijden door toen hij in twee jaar tijd zijn moeder en zus verloor.

Gelukkig is hij geen MIA en is hij af en toe op Instagram en Twitter. Uit zijn vorige IG-post heeft hij wat timmerwerk gedaan en het lijkt nu een leuke activiteit voor hem te zijn.

5 Holland Roden speelt ook mee in 'Mayans M. C.'

Lydia Martin's Holland Roden blijft een gestapeld cv hebben voor wat ze heeft gedaan na Teen Wolf. Ze slaagde erin rollen te krijgen in het horrorgenre, met name in Lore en Channel Zero: Butcher's Block. Haar recente rol, hoewel niet horror gerelateerd, is erin geslaagd om haar te herenigen met een Teen Wolf co-ster.

Ze verschijnt in Mayans M. C. naast Bourne als een terugkerend personage dit jaar. Voor een onverwachte kleine reünie was dit een leuke verrassing voor fans die verslaafd zijn aan deze show. Roden zal dit jaar zelfs een film uitbrengen met de titel Escape Room: Tournament of Champions, het vervolg op Escape Room.

4 Tyler Hoechlin speelt twee personages uit verschillende werelden

Als de verbluffend knappe weerwolf Derek Hale deed Tyler Hoechlin de fans flauwvallen. Het was een verrassing dat Hoechlin niet terugkeerde voor seizoen vijf, maar gelukkig keerde hij terug in het laatste seizoen. Zijn carrière heeft hem naar twee zeer speciale rollen gebracht in verschillende vormen van media.

Hoechlin keerde terug naar de televisie als Superman/Clark Kent in de CW's Supergirl en de nieuwe spin-off-serie Superman & Lois. In de wereld van videogames zou hij de nieuwe stem van Sephiroth worden uit Final Fantasy VII Remake.

3 Dylan O'Brien gebruikt zijn platform voor zijn humor en bewustzijn

Hij is misschien de deuteragonist, maar O'Brien is erin geslaagd de harten te winnen van miljoenen kijkers die afstemden op Teen Wolf. Vergeleken met de acteurs die in de bovennatuurlijke serie schitterden, is hij het meest succesvol geweest. Van het verschijnen in de roman-gedraaide film The Maze Runner tot Love and Monsters.

Je kunt zien dat O'Brien actief is op zijn Twitter-account, waar hij zijn aankomende projecten laat zien, zoals altijd humoristisch is en zelfs het bewustzijn verspreidt over ernstige gebeurtenissen die in onze wereld plaatsvinden.

2 Crystal Reed is aan het modelleren

Fans zullen zich herinneren hoe diepbedroefd ze waren toen het personage van Crystal Reed, Allison, zichzelf opofferde om haar vrienden te redden in de climax van het derde seizoen. Tranen werden vergoten en Scott en Allison zouden geen eindspel in de serie worden.

Reed is nog steeds te zien in shows, waaronder Swamp Thing, ondanks dat het werd geannuleerd. Ze is actiever op Instagram, waar ze een aantal ongelooflijke foto's heeft laten zien. Ze zijn zeker adembenemend en kregen zelfs de aandacht van Haynes.

1 Tyler Posey heeft aan muziek gewerkt

Als laatste, maar zeker niet de minste, is Tyler Posey na het einde van Teen Wolf blijven acteren, met zijn huidige rol als de stem van Tony Toretto van Fast & Furious Spy Racers. Hij heeft zich echter meer op muziek gericht, net als Cho.

Hij heeft een single uitgebracht met de titel "Shut Up", met zanger Phem en de legendarische drummer en muziekproducent Travis Barker. In een verrassende wending heeft Posey ook een OnlyFans, waar hij zeker niet bang is om te pronken met zijn lichaamsbouw.

Aanbevolen: