Heeft haar breuk met Billy Crudup liefde voor Mary-Louise Parker verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft haar breuk met Billy Crudup liefde voor Mary-Louise Parker verpest?
Heeft haar breuk met Billy Crudup liefde voor Mary-Louise Parker verpest?
Anonim

Het is lang geleden dat roddelbladen speculeerden over de carrière of het leven van Mary-Louise Parker, maar ze heeft ze onlangs iets gegeven om over te roddelen door te verschijnen als de moeder van Colin Kaepernick in 'Colin in Black &White'.

Maar hoewel haar start in Hollywood eigenlijk in de jaren '80 tot stand kwam, heeft Mary-Louise het sindsdien erg druk gehad. Het is gewoon dat niet veel mensen lijken te zijn afgestemd op wat ze doet. In feite leek Mary-Louise Parker, na haar hoofdbrekende breuk in de vroege jaren 2000, op veel manieren onder de radar te vliegen.

Nu ze op het punt staat te beginnen aan een 'Weeds'-revival, naast andere projecten, is Parker meer zichtbaar in Hollywood dan ze in lange tijd is geweest, en herinnert ze fans eraan waarom ze in de eerste plaats een beetje wegdreef.

Waar staat Mary-Louise Parker om bekend?

Mary-Louise Parker is een indrukwekkende actrice wiens acteerprijzen en nominaties drie decennia en een verscheidenheid aan formats omvatten. Van theater tot film en televisie, Parker is overal geweest en heeft bijna alles gedaan.

Helaas voor de doorgewinterde actrice doemde tijdens haar carrière één enkele kop op boven alle andere.

In 1996 begon ze te daten met collega-acteur Billy Crudup. In 2003 had Billy haar echter verlaten voor Claire Danes. Destijds was Mary-Louise zwanger van Billy's zoon, en ze voedde hem op als alleenstaande moeder.

Het is duidelijk dat de breuk niet gemakkelijk geweest kan zijn, maar Parker ging daarna haar eigen weg en pakte de brokstukken van haar leven op. Tegenwoordig, als ze al een liefdesleven heeft, is Parker er niet erg openlijk over. Dat feit alleen al zorgt ervoor dat fans zich afvragen of Parker de liefde voor het leven heeft afgezworen, of dat ze van gedachten is veranderd sinds de Billy-aflevering.

Met wie is Mary-Louise Parker uitgegaan?

Om eerlijk te zijn, lijkt Mary-Louise Parker zich niet in liefdesverdriet te hebben wentelend achter Billy. Haar zoon William werd geboren in 2004 en het jaar daarop begon Parker aan 'Weeds' te werken. Op dat moment, rond 2006, had ze een relatie met haar co-ster Jeffrey Dean Morgan.

In 2007 werd Parker twee keer solo-moeder toen ze haar dochter Caroline Aberash, AKA Ash, uit Ethiopië adopteerde. Maar door dit alles was ze nog steeds gebonden aan Jeffrey Dean Morgan tot 2008 toen ze zich verloofden. Dat eindigde echter in 2009, dus misschien zat het huwelijk toch niet in de kaarten voor Parker.

In 2009 ging Mary-Louise naar verluidt ook uit met Charlie Mars, een muzikant die 10 jaar jonger was dan zij, maar ook dat ging vrij snel over. Sindsdien is er niets meer vernomen over de relatiestatus van Mary-Louise Parker. Maar zit ze met een gebroken hart rond? Niet noodzakelijk.

Mary-Louise Parker heeft specifieke gedachten over liefde

Hoewel Mary-Louise Parker duidelijk een drukke moeder van twee is en er veel gebeurt in haar carrière, weet niemand tegenwoordig veel over haar persoonlijke leven. Maar in 2017 gaf de actrice een enigszins onthullend interview dat verduidelijkte hoe ze over liefde in het algemeen denkt.

Toen de interviewer Parker het schattige liefdesverhaal van hun ouders vertelde, duidde Parker's reactie op de relatieproblemen die ze in het verleden had. Parker antwoordde naar verluidt: "Dat ruïneert je helaas. Je krijgt nooit iemand zover dat ze erin geloven, tenzij ze het zelf zien."

Verder, toen de interviewer Mary-Louise vroeg of ze denkt dat romantiek een illusie is, antwoordde ze ergens in het midden. Parker gaf toe dat ze 'ontroerd was door de verhalen', maar dat deel van haar gelooft ook niet in dat soort liefde omdat 'ze het nergens ziet'.

Als dat een beetje afgemat klinkt, is dat begrijpelijk. Mary-Louise Parker heeft veel meegemaakt en is er duidelijk sterker uitgekomen. En een van de manieren waarop ze die kracht tentoonspreidt, is door toe te geven dat ze niet wacht op een sprookjesachtig liefdesverhaal om haar van de wijs te brengen.

Er is ook een andere complicatie in het leven van Parker, en hoewel dit te maken kan hebben met het feit dat ten minste één romantische partner haar in het verleden onrecht heeft aangedaan, is het ook een uitdaging waar veel creatieve mensen waarschijnlijk mee te maken krijgen.

De actrice zegt dat ze een beter karakter heeft

Mary-Louise Parker legde aan Believer uit dat songteksten in muziek haar de neiging hebben om haar te raken, maar dat ze ook ontroerd wordt door verhalen in het theater. Niet zozeer in filmrollen, merkte ze op, maar in het theater voelde Mary-Louise Parker 'zich meer verbonden' met één tegenspeler dan voorheen 'in veel relaties in het leven'.

Andere acteurs kunnen het waarschijnlijk herkennen, maar het lijkt erop dat Mary-Louise's probleem is dat ze in staat is om in haar werk in de emoties en gedachten van anderen te duiken, dus haar echte relaties kunnen in vergelijking daarmee muf lijken. Dat hangt natuurlijk af van met wie ze zijn.

Parker sprak ook over haar memoires, een boek met open brieven, waarin ze uitlegde dat ze niet 'snarky of verbitterd' wilde zijn, hoewel haar redacteur haar vroeg 'een stuk over mannen te schrijven. Het lijkt erop dat Parker persoonlijke groei heeft ervaren door haar ervaringen, en gezien haar besluiteloosheid over het onderwerp echte romantiek, is er misschien een kans dat ze toch haar ware liefde zal vinden.

Aanbevolen: