8 dingen die Grimes heeft gedaan sinds haar breuk met Elon Musk

Inhoudsopgave:

8 dingen die Grimes heeft gedaan sinds haar breuk met Elon Musk
8 dingen die Grimes heeft gedaan sinds haar breuk met Elon Musk
Anonim

Claire Elise Boucher, beter bekend als Grimes, is een artiest die als dj en zangeres verschillende vormen van muziek nastreeft. Bekend om haar eclectische stijl, raakte ze voor het eerst in de ban van de underground muziekstijl toen ze op de universiteit zat en brak ze door in de muziekscene in 2010. Haar experimentele muziek in de art pop en elektrische R&B genres heeft haar een bekend gezicht gemaakt op muziekfestivals. Ze voert haar head-bopping sets uit voor een menigte van meer dan honderdduizend mensen.

Samen met haar muziekcarrière staat Grimes ook bekend om haar interviews zonder filter en haar spraakmakende maar geheime relatie met Elon Musk. Het paar begon in 2018 via Twitter te praten en maakte het officieel door het Met Gala van 2018 bij te wonen. Het paar kreeg hun eerste kind in 2020, gevolgd door een ander in 2022. Na drie jaar een turbulente relatie te hebben gehad, beëindigde het paar hun relatie in september 2021. Terwijl Grimes de krantenkoppen haalde voor haar spraakmakende relatie, laten we eens kijken naar wat ze heeft heeft gedaan sinds haar breuk met Elon Musk.

8 Had een babymeisje met Elon Musk door middel van draagmoederschap

Na een aantal jaren een knipperlichtrelatie met Elon Musk te hebben gehad, verwelkomde het paar twee kinderen in hun relatie. Terwijl de wereld betoverd was toen X Æ A-12 in 2020 werd geboren met een unieke naam, verwelkomden ze in december 2021 ook stiekem een dochter via draagmoeder, genaamd Exa Dark Sideræl. Het paar deed geen aankondigingen totdat Grimes werd geïnterviewd in maart 2022, toen ze het nieuws aan de wereld aankondigde.

7 Aanstaande samenwerking met EARTHEATER

Terwijl ze in april 2022 speelde in de digitale kopie van The Travel Almanac, kondigde Grimes aan dat ze plannen heeft om samen te werken met instrumentalist EARTHEATER om in de komende maanden nieuwe muziek uit te brengen. De muziek zal een vervolg zijn op haar EP en album, die beide singles hebben uitgebracht; er is echter geen vaste releasedatum.

6 Veilde Her Met Gala-accessoires om Oekraïne te steunen

Hoewel het niet bekend is dat Grimes veel filantropische gebaren maakt, toonde ze haar altruïstische kant in mei 2022 nadat ze had aangekondigd dat ze haar Met Gala-accessoires 2021 zou veilen om geld in te zamelen voor Oekraïne. Ze schonk genereus de accessoires aan het verzet voor Oekraïne-voordeel, waaronder de Iris Van Herpen-jurk, zilveren oormanchetten en CHRISHABANA x Dune Harkonnen-masker.

5 Opgevoerd in EDC Las Vegas

Twee jaar nadat de pandemie de wereld en elk muziekfestival had stilgelegd, keerde EDC Las Vegas eind maart 2022 met een knal terug. Het driedaagse megafestival had honderden dj's in de rij om hun optredens, waaronder enkele grote namen in Hollywood, waaronder Zedd, DJ Snake, Deadmau5 en Grimes. De show werd zelfs gestreamd in de Metaverse, en Grimes was de headliner die haar set uitvoerde in een engelachtige witte jurk.

4 Ze begon te daten met geruchten vriendin Chelsea Manning

Een paar dagen nadat ze haar breuk met Elon Musk op Twitter had aangekondigd, ging het gerucht dat Grimes een relatie had met de voormalige soldaat van het Amerikaanse leger en klokkenluider Chelsea Manning. Het stel is ernstig geworden en is zelfs gaan samenwonen in Austin. Manning werd in 2013 tot vijfendertig jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat hij geheime documenten had gelekt naar Wikileaks. Noch Manning, noch Grimes heeft de geruchten over hun relatie bevestigd of ontkend.

3 speelde onuitgebrachte muziek tijdens haar dj-sets

Tijdens het Electric Daisy Carnival of EDC in Las Vegas opende Grimes haar set met een niet eerder uitgebracht nummer dat ze maakte in samenwerking met Anyma. Het heet Welcome To The Opera en is het eerste nummer dat de artiesten voor hun album hebben gemaakt. Haar vriendin HANA kwam ook op het podium tijdens het uur durende slot om We Appreciate Power voor het publiek op te voeren.

2 ZASH NFT's laten vallen met Snoop Dogg

Naast mensen laten meezingen met haar openingsnummers en nieuwe muziek uitbrengen, werkte Grimes ook samen met Snoop Dogg om speciale aankondigingen uit de lucht te laten vallen. Snoop maakte met zijn verrassende verschijning de menigte wild tijdens het nummer van Grimes en kondigde aan dat ze door hun samenwerking met ZASH wereldwijde media ZASH NFT's rechtstreeks vanuit de ruimte via de satelliet zouden droppen, wat de toeschouwers schokte. Grimes had het publiek op Twitter al geplaagd om zich schrap te zetten, maar iedereen was in voor een traktatie tijdens de NFT-drop.

1 Ze werd gearresteerd door de beveiliging van Lana Del Rey

Grimes staat erom bekend haar gedachten te uiten en anekdotes uit haar muziekcarrière te delen op Twitter, waardoor ze trending is op sociale media. Bekend om haar oneindige liefde voor Lana Del Rey, kreeg ze de kans van haar leven toen ze de zomertouropener was voor Del Rey in 2015. In mei 2022 onthulde ze dat Lana's beveiliging Grimes en haar vriend arresteerde omdat ze schreeuwden en luid huilden. backstage, waardoor het team geloofde dat enkele van haar fans de kleedkamers hadden ingebroken.

Grimes heeft een druk jaar voor de boeg omdat ze plannen heeft om haar EP, haar album Book 1 en nieuwe muziek met EARTHEATER uit te brengen. Samen met haar muziekcarrière, is haar persoonlijke leven ook ingepakt terwijl ze twee baby's behandelt tijdens het runnen van haar carrière. De artiest maakt misschien niet veel openbare optredens, maar ze wordt vaak gevonden om actief haar meningen en anekdotes te delen op Twitter.

Aanbevolen: