Fans werpen schaduw naar J-Lo voor haar officiële breuk met A-Rod

Inhoudsopgave:

Fans werpen schaduw naar J-Lo voor haar officiële breuk met A-Rod
Fans werpen schaduw naar J-Lo voor haar officiële breuk met A-Rod
Anonim

Het was misschien pure speculatie, maar fans begonnen eerder in het jaar tekenen op te merken toen Jennifer Lopez aankondigde dat ze geen haast had om te trouwen, " We hebben de bruiloft twee keer uitgesteld. We hadden gepland wat we echt, echt wilden doen, [maar] ik weet niet of we dat opnieuw zullen kunnen creëren, "vertelde de zangeres van 'In the Morning' aan Elle. "We hebben het geannuleerd en sindsdien hebben we er niet echt over gepraat. Er is geen haast. We willen het goed doen als we het kunnen."

Uiteindelijk ging het op een gegeven moment mis, omdat de twee er min of meer mee ophielden terwijl ze probeerden de zaken achter de schermen uit te werken. Vanaf dit punt zijn de twee volgens People officieel klaar en gaan ze verder. Ze gaven een gezamenlijke verklaring af waarin ze beweerden dat ze beter voor elkaar zijn als vrienden: "We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen in onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we hebben, om iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd."

Natuurlijk hebben fans er een mening over. Verrassend genoeg zetten Twitter-gebruikers J-Lo in vuur en vlam, omdat het niet haar eerste mislukte relatie is, en in feite heeft ze de afgelopen jaren een paar vergelijkbare omstandigheden gehad. Hopelijk begrijpt ze niet waarom ze momenteel trending is op Twitter.

Twitter Shade

Ah ja, J-Lo is weer trending op Twitter, dit keer voor haar breuk naast A-Rod. Het is duidelijk, gezien de top tweets, de meesten kiezen de kant van A-Rod terwijl ze J-Lo's weg werpen voor een nieuwe mislukte relatie.

Fans beginnen natuurlijk ook de single-status van J-Lo te bespreken, wat natuurlijk weer voor opschudding heeft gezorgd onder Twitter-gebruikers.

Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst voor de twee in petto heeft en of ze in staat zullen zijn om de status van vriend te behouden, vooral gezien de meerdere bedrijven die ze samen runnen. Hoewel het op dit moment duidelijk lijkt, zijn fans het meest geïnteresseerd om te zien wat de toekomst biedt in het dramatische liefdesleven van J-Lo.

Aanbevolen: