RHOSLC': Heeft Meredith Marks de FBI getipt bij de arrestatie van Jen Shah?

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Heeft Meredith Marks de FBI getipt bij de arrestatie van Jen Shah?
RHOSLC': Heeft Meredith Marks de FBI getipt bij de arrestatie van Jen Shah?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives of S alt Lake City' van 12 september 2021 worden hieronder besproken. Onze dames zijn terug en we kunnen niet enthousiaster zijn! Na een succesvol eerste seizoen is de Real Housewives of S alt Lake City officieel teruggekeerd voor zijn tweede seizoen. Aangezien het laatste seizoen eindigde met een kloof in de cast, vooral als het ging om de verrassende vriendschap van Lisa Barlow en Jen Shah, lijkt het alsof dit seizoen een nog grotere kloof zal creëren.

Hoewel het veilig is om te zeggen dat we de cast het meest hebben gemist, is het het drama dat de vrouwen elke aflevering brengen waar we niet blijer van kunnen zijn om terug te hebben. Met slechts één aflevering in, is het duidelijk dat de dingen op een recordhoogte beginnen, en binnen de allereerste 2 minuten van de aflevering van vanavond was de arrestatie van Jen Shah gedekt, en dramatisch dus!

Terwijl de rest van de RHOSLC-cast hun hersens probeert te wikkelen rond de schokkende gebeurtenissen die plaatsvonden met de arrestatie van Shah, proberen we ons te realiseren hoe het zo lang duurde voordat alle rode vlaggen van Jen eindelijk afkondigden de FBI, of zo denken we dat het dat was. Terwijl de gebeurtenissen zich op het scherm afspeelden, werd het duidelijk dat iemand in de cast de FBI had kunnen tippen, en alle aanwijzingen leiden naar Meredith Marks.

Jen Shah gearresteerd voor fraude

Jen Shah heeft alle Bravo-fans geschokt toen werd onthuld dat ze eerder dit jaar was gearresteerd omdat ze het brein was achter een massaal witwas- en fraudeplan dat gericht was op ouderen. Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij de kijkers, die onmiddellijk opriepen om Jen te ontslaan.

Dit is het geval geweest met veel Housewives-sterren die in de problemen komen met de wet, waaronder Erika Jayne en Teresa Giudice, maar Shah's zaak is van het volgende niveau, federaal niveau om precies te zijn. Shah werd in hechtenis genomen voorafgaand aan een cast-trip, maar niet voordat ze een verdacht telefoontje kreeg van haar echtgenoot, Sharrieff.

Jen's houding veranderde onmiddellijk, en nadat ze Whitney Rose had gevraagd haar microfoon uit te zetten, was het duidelijk dat ze wist dat het optreden voorbij was! Het moment werd vastgelegd in de allereerste twee minuten van de première van seizoen twee, waardoor we allemaal aan onze schermen gekluisterd waren.

Gezien de ernst van de situatie, kan Jen behoorlijk wat gevangenisstraf krijgen, maar de dames leken meer geïnteresseerd in hoe de FBI Jen Shah kon vinden op het moment van haar arrestatie. Lisa Barlow is te horen qu

Heeft Meredith de FBI getipt?

Meredith Marks werd meteen betrokken bij de vergelijking als het ging om de arrestatie van Jen Shah, waardoor Jen zelf, een paar castleden en kijkers thuis zich afvroegen of Marks een rol speelde bij het tippen van de FBI. Dit kan gemakkelijk worden gekoppeld aan de ervaring van Marks op het gebied van het recht, waarvan ook zij beweert dat het haar zaak niet helpt.

In een interview met E! Nieuws, Meredith gaat in op de geruchten en bespreekt hoe goed ze op de hoogte is als het gaat om de wet. "Ik ben geen praktiserend advocaat, ik ben nooit een praktiserend advocaat geweest, maar ik ben een gediplomeerd advocaat en ik heb de achtergrond en de opleiding. Dus ik denk dat mijn kennis van de wet er op de een of andere manier toe heeft geleid dat mensen geloven dat Ik wist meer over deze situatie dan zij of het grote publiek, denk ik, "vertelde ze aan de publicatie.

Aangezien dit een federale zaak is, moet er al jaren een onderzoek gaande zijn, voordat een van de dames aan de show meedeed. Dus toen haar werd gevraagd of ze iets te maken had met de arrestatie van Jen Shah, ontkende Meredith Marks snel alle geruchten die haar in verband brachten met degene die de FBI een tip gaf.

"Voor de goede orde, ik kan zeggen dat ik niets te maken heb met Jen's arrestatie," zei ze. Hoewel fans er zeker van zijn dat Meredith's handen schoon zijn, weerhield dat een paar online accounts er niet van om meme-achtige inhoud te maken waar we allemaal LOL'ing van hadden!

Meredith Marks was geschokt door de arrestatie

Meredith heeft toegegeven dat ze net zo verrast was over de arrestatie van Jen, maar ze voelt zeker niet al te veel sympathie, aangezien Shah zelf Marks beschuldigde van het spelen van een rol bij het feit dat ze werd overgedragen naar de feds. Gelukkig voor Meredith zit het bewijs in de pudding!

Tijdens de aflevering van vanavond krijgen fans een voorproefje van Jen en het nieuwste huurhuis van haar familie, met een kast die groot genoeg is voor een gezin van vijf, tien keer! Gezien het beroep van Jen in het verleden ter discussie is gesteld, blijven fans zich afvragen hoe ze zich een enorm chalet in S alt Lake City kan veroorloven met een kast vol ontwerpers van dit of dat. Ruikt een beetje raar, toch?

Hoewel de rode vlaggen er altijd zijn geweest, vertelde Meredith dat de arrestatie van Shah haar nog steeds schokte! "Kijk, dat is schokkend om over iemand te horen", vertelde ze aan E! "Allereerst, zelfs als je denkt dat iemand iets doet dat niet legaal is of wat dan ook, je kunt je gewoon niet voorstellen dat ze die dag gearresteerd worden, weet je wat ik zeg? Dus het is natuurlijk schokkend."

Aanbevolen: