‘RHOSLC’: Jen Shah’s arrestatie en waar ze momenteel staat met de dames

Inhoudsopgave:

‘RHOSLC’: Jen Shah’s arrestatie en waar ze momenteel staat met de dames
‘RHOSLC’: Jen Shah’s arrestatie en waar ze momenteel staat met de dames
Anonim

The Real Housewives van S alt Lake City veranderde zondagavond in een aflevering van CSI. De langverwachte arrestatie van Jennifer Shah werd eindelijk uitgezonden op Bravo en stelde niet teleur.

Wat de dames dachten dat een makkelijke meidenreis naar Vail zou worden, veranderde in complete chaos. Toen Jen Whitney Rose vroeg om haar microfoon uit te zetten… wisten fans dat het er een voor in de boeken zou worden.

De dames gingen allemaal door een achtbaan van emoties toen ze de FBI, Homeland Security en de NYPD over de parkeerplaats van Beauty Lab zagen zwermen. Heather Gay, Lisa Barlow, Whitney Rose en Jennie Nguyen vroegen zich af wie Jen aangaf?

Lisa Barlow verklaarde in een biecht: "Behalve onze families waren er 7 mensen die wisten dat we elkaar vandaag in Beauty Lab zouden ontmoeten. Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier Jen zou aangeven, maar dit ziet er echt sus uit."

Jen Shah wordt getipt

Een momentopname die voor eeuwig in het Bravo Clubhouse zou moeten worden ingelijst.

Jens' juridische problemen hebben geleid tot een grote verdeeldheid in de manier waarop de dames van S alt Lake City de zaak aanpakken. Meredith Marks wil nooit meer iets met Shah te maken hebben terwijl Mary Cosby sprakeloos was. Jen's BFF Lisa Barlow werd erg afstandelijk, terwijl Heather de hele tijd bij Jen bleef.

Heather legde Andy uit op Watch What Happens Live: "Ik heb één baan, en het is om Jens vriend te zijn. Dat is het," zei Heather. "Je hebt vrienden nodig in een situatie als deze."

Volgens Jen: "Deze hele reis en ervaring van het afgelopen jaar heeft me echt laten zien wie mijn echte vrienden zijn, wie er echt voor je is." Jen vervolgde: "Iedereen is er voor je als alles geweldig is als het leuk is en zo, maar wie is er voor je als je ze echt, echt nodig hebt? Heather kwam zonder twijfel voor me opdagen. Geen vragen gesteld."

De dames bespreken de aflevering

Beta alt Jen contant bij Louis Vuitton?

Jen Shah reageerde op de clip: "Wacht even??? Wanneer heb ik contant betaald bij LV??? Kom op. Dit wordt belachelijk. En elke keer dat ik bij Meredith Marks winkelde, gebruikte ik mijn creditcard, geen contant geld. De leugens zijn walgelijk."

Stem af op The Real Housewives of S alt Lake City, die op zondag om 21.00 uur wordt uitgezonden. ET op Bravo.

Aanbevolen: