Lady Gaga draagt al 10 jaar dezelfde laarzen, en het is de fans net opgevallen

Inhoudsopgave:

Lady Gaga draagt al 10 jaar dezelfde laarzen, en het is de fans net opgevallen
Lady Gaga draagt al 10 jaar dezelfde laarzen, en het is de fans net opgevallen
Anonim

Rain On Me heeft zojuist de nummer één bereikt in de dance-hitlijst van Billboard, en Lady Gaga's trouwe kleine monsters hebben iets vreemds geklokt in hun muziekvideo. Het zijn niet de ruimtelijke speciale effecten of het feit dat Ariana Grande misschien wel de zwaarste choreografie van haar leven danst - het zijn Gaga's laarzen, schatjes! Ze geven fans een next-level diva-outfit déja vu.

Blijkbaar zijn zomerlaarzen momenteel een echte trend, maar Gaga draagt deze specifieke laarzen sinds 2009 seizoen na seizoen. Het is ook niet zo dat het meisje zich geen nieuwe kan veroorloven. Ze is misschien nog wel rijker dan Beyonce.

Herdragen van wat we al hebben, is logisch voor het milieu. "Hergebruik" zit niet voor niets in het midden van de drie R's van recycling! GemeenschappelijkDoelstelling.co data projecteert dat 57% van de nieuwe kleding die elk jaar in de VS wordt gekocht tegen het einde van datzelfde jaar op de vuilstort belandt. Waarom zou je verspillen als we van iets een kledingstuk voor de lange termijn kunnen maken?

In het geval van Gaga gaan deze laarzen zeker op de lange termijn mee.

Ze kreeg ze aan het begin van haar roem

Net als het personage van Gaga in A Star Is Born, hebben deze leren Louboutin-laarzen met veters een enigszins bescheiden begin. De eerste keer dat de wereld hen zag was in augustus 2009 toen ze landde op de Londense luchthaven Heathrow na een optreden in Tel Aviv.

Haar hele uiterlijk trok de aandacht, want het was toen nog raar om een ster te zien die alleen een bodysuit als broekje droeg. Ze had ook vampiertanden en begroette papa-paparazzi met haar kenmerkende monsterklauw. Klassieke Gaga, niet?

Ze heeft ze op tournee genomen

Terugkijkend op Gaga's optredens op podia over de hele wereld, zijn The Boots meestal niet moeilijk te herkennen. Volgens de website HeroProp.com, die kopieën van mode-items van beroemdheden verkoopt, droeg Gaga ze op 'The Monster Ball Tour' die liep van 2009-2011. (Als het kopen van kostuums voor beroemdheden jouw ding is, kun je Gaga's look van Rain On Me echt voor jezelf kopen, ter info.)

Ze droeg ze ook tijdens het touren in 2012 nadat ze haar Born This Way-album had uitgebracht. Weet je nog die keer dat Gaga vuur uit haar bh liet ontploffen tijdens een live optreden op MuchMusic? Ze droeg toen ook deze laarzen. Hoe zat het met haar optreden op Coachella in 2017? Ja, de laarzen waren er. We zijn er echter niet boos op, ze zien er rad uit.

De laarzen hebben enkele relaties van Gaga overleefd

Gaga is betrapt met een reeks vriendjes terwijl ze The Boots droeg. Hier is een foto van haar in 2009 die een snelle backstage knuffel geeft aan een toenmalige vriend genaamd "Speedy", volgens StyleBistro.

Je kunt Gaga en The Boots ook zien uitstappen in 2011 met ex Taylor Kinney. Het paar was jarenlang samen op een rotsachtige, aan-uit-weer-manier voordat ze uiteindelijk uit elkaar gingen terwijl ze aan het filmen was A Star Is Born. (In Gaga's documentaire 5 Foot 2 zei ze dat haar "liefdesleven implodeerde" terwijl ze aan de film werkte - en het was niet de eerste keer dat ze dacht dat haar carrière een relatie in de weg stond.)

"Ik heb 10 miljoen [records] verkocht en ben Matt kwijtgeraakt", legde ze uit aan de documentaire camera's. "Ik heb 30 miljoen verkocht en Luke kwijtgeraakt. Ik heb een film gemaakt en Taylor ben ik kwijtgeraakt. Het is net een omzet. Dit is de derde keer dat mijn hart zo gebroken is."

Eén ding dat ze niet verliest? Die laarzen. Single Gaga heeft ze ook zien rocken terwijl ze in haar eentje nonchalant naar buiten loopt in Hollywood. Wie heeft er een man nodig als je een nietje in stijl hebt dat er goed uitziet bij alles, van jorts tot designer leren maillots? Niet Gaga.

Kijk uit voor hen in haar nieuwe Chromatica-video's

Nadat sommige fans met arendsogen merkten dat ze de laarzen in haar Rain On Me-video had gedragen, kunnen we gerust aannemen dat ze passen bij haar zeer specifieke Chromatica-esthetiek, en verwachten dat ze blijven opduiken zoals de singles van het album zijn vrijgegeven.

"Alleen Gaga kan een paar laarzen maken die zo iconisch en gedenkwaardig zijn voor fans dat ik van haar hou", tweette een klein monster. Anderen zeiden dat ze The Boots voor zichzelf wilden hebben.

Hoewel ze geen openbare opmerkingen heeft gemaakt over haar favoriete schoenen, heeft Gaga veel te zeggen over hoe ze eruit wil stappen in wat ze maar wil.

"Je moet de antithese zijn van de status-quo", vertelde ze fans, zoals gerapporteerd door Indigo Music. "Je lacht om mij omdat ik anders ben; ik lach om jou omdat je hetzelfde bent."

Als die laarzen door de jaren heen hetzelfde aan haar zijn, moeten we haar applaus geven.

Aanbevolen: