Hoe nep was 'The Simple Life' van Paris Hilton?

Inhoudsopgave:

Hoe nep was 'The Simple Life' van Paris Hilton?
Hoe nep was 'The Simple Life' van Paris Hilton?
Anonim

Reality-televisie vertegenwoordigt een unieke sfeer op het kleine scherm, want eigenlijk staat alles op tafel. Door de jaren heen hebben fans realityshows als Survivor, Flavor of Love en zelfs Welcome to Plathville gezien, die legio volgers hebben gekregen dankzij het feit dat ze zich onderscheiden van de rest.

In de jaren 2000 was Paris Hilton overal, en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze een eigen show kreeg. Samen met Nicole Richie speelde Hilton in The Simple Life, waar veel fans met veel plezier aan terugdenken. De show was vermakelijk, maar hoeveel ervan was volledig nep? Laten we de show eens nader bekijken en zien.

Paris Hilton was overal in de jaren 2000

Tenzij je in de buurt was om het te zien, is het echt moeilijk voor te stellen hoe populair Paris Hilton was in de jaren 2000. Dit was in een tijd voordat sociale media waren wat het nu is, wat betekent dat beroemde figuren niet zo toegankelijk waren en actuele informatie niet altijd beschikbaar was. Desondanks domineerde Parijs de krantenkoppen.

Afkomstig uit een stinkend rijke familie gaf haar zeker de kans om een luxe leven te leiden, maar Hiltons tijd in de krantenkoppen zorgde ervoor dat ze zelf veel geld had. Sinds haar eerste roem heeft ze haar hand in een aantal lucratieve ondernemingen gehad, en hoewel ze niet zo enorm beroemd is als ze ooit was, weet iedereen nog steeds precies wie ze is.

Tijdens het hoogtepunt van haar roem, zou Hilton schitteren in een realityshow die zowel hilarisch als overdreven van aard was.

'The Simple Life' was een hitshow

In 2003 maakte The Simple Life zijn debuut op het kleine scherm en het leek te profiteren van alle media-aandacht die Paris Hilton en Nicole Richie op regelmatige basis genereerden. Dit was een geniale zet van het netwerk, want de show werd in een mum van tijd een succes.

Hilton en Richie waren al heel lang vrienden voordat de show begon, en ze vormden een dynamisch duo terwijl de camera's draaiden. Ondanks de dwaasheid van de show, konden mensen gewoon niet genoeg krijgen van het kijken naar deze twee chique publieke figuren die zich naar landelijke locaties waagden om het plattelandsleven te proeven.

Gedurende 5 seizoenen en 55 afleveringen was The Simple Life een steunpilaar op het kleine scherm. Uiteindelijk bereikte het zijn einde en plotseling probeerden fans de dvd's van de show te bemachtigen, zodat ze afleveringen konden herbekijken en ook veel van de dingen achter de schermen konden zien die de show niet haalden.

Omdat het een realityshow uit de jaren 2000 is, beginnen veel mensen zich af te vragen hoe echt The Simple Life eigenlijk was.

Hoeveel ervan werd opgevoerd?

Dus, hoeveel van The Simple Life werd opgevoerd? Nou, zoals de meeste andere realityshows, waren veel dingen over dit reality-tv-aanbod nep.

Zo werden de persoonlijkheden van Parijs en Nicole in de show gemaakt. Paris opende hierover en zei: "Ze zeiden: 'Nicole, jij speelt de onruststoker, Paris, jij speelt de ditzy airhead.' We hadden geen idee waar we aan begonnen of wat een enorm succes het zou worden en dat ik dit personage nog vijf jaar zou moeten blijven spelen."

"Je komt een beetje vast te zitten in dat personage als je het moet blijven doen in een tv-show … Ik denk dat als ik serieus was in de show, het niet zo'n groot succes zou zijn geweest. Ik maakt niet uit, want ik heb het gevoel dat ik er een enorm bedrijf van heb gemaakt en het was erg leuk, " vervolgde ze.

Volgens een verslaggever was Camp Shawnee uit seizoen 5 volledig nep. The List, via Reality Blurred, niet dat: "Het seizoen is eigenlijk gefilmd in Malibu's Camp JCA Shalom, verwijzend naar een niet langer actieve blog die zei dat de kampeerders niet 'echt' waren. Bovendien zou het eigenlijke kamp hebben bevestigd dat het door E! was betaald, en dat ze van plan waren dat geld te gebruiken 'om hun echte kampeerders beter van dienst te zijn.'"

Andere vermeende nep-momenten in de show zijn de scène met gemorste melk uit de aflevering van de melkveehouderij, de as van de aflevering van het uitvaartcentrum en het feit dat de meisjes echt verdwaald zijn in de bergen.

Veel van The Simple Life bleek nep te zijn, maar eerlijk gezegd, de show was super vermakelijk en het zorgde ervoor dat mensen terugkwamen voor meer, zo goed voor hen.

Aanbevolen: