Werd Christine ontslagen van het verkopen van zonsondergang omdat ze liet zien hoe nep de show werkelijk is?

Inhoudsopgave:

Werd Christine ontslagen van het verkopen van zonsondergang omdat ze liet zien hoe nep de show werkelijk is?
Werd Christine ontslagen van het verkopen van zonsondergang omdat ze liet zien hoe nep de show werkelijk is?
Anonim

In de hele entertainmentgeschiedenis zijn er heel veel zeer succesvolle films en tv-programma's geweest met gemakkelijk te identificeren schurken die klassieke personages zijn geworden. Met dat in gedachten is het logisch dat er in de loop der jaren veel "reality" -schurken zijn geweest. Gezien het feit dat 'reality'-shows alleen echte gebeurtenissen moeten weergeven en mensen in het echte leven zelden rechtstreekse schurken zijn, lijkt dat moeilijk te geloven.

Het blijkt dat er een heel eenvoudige reden is waarom zoveel 'reality'-shows regelrechte schurken bevatten, en dat veel 'reality'-shows verrassend nep zijn gebleken. Bijvoorbeeld, in een interessante wending, heeft de meest gemene ster van Selling Sunset, Christine Quinn, ooit de 'reality'-show als nep ontmaskerd. Kort daarna bleek dat Quinn de Oppenheim Group en de Netflix-show zou verlaten. Gezien de timing vroegen veel Selling Sunset-fans zich daarom af of Quinn was ontslagen omdat ze de show als nep had ontmaskerd.

Hoe Christine Quinn de verkoop van zonsondergang als nep blootlegde

In de jaren sinds de eerste aflevering van Selling Sunset op Netflix debuteerde in 2019, heeft de show fans kennis laten maken met een lange lijst van fascinerende mensen. In sommige gevallen zijn die mensen overgekomen als goede, zij het onvolmaakte, mensen. Aan de andere kant lijdt het geen twijfel dat Christine Quinn over het algemeen is overgekomen als het soort persoon dat de meeste mensen niet zouden willen hebben.

Gezien de manier waarop Christine Quinn altijd op televisie is overgekomen, was het gemakkelijk om een relatie te hebben met de andere sterren van Selling Sunset die de hele tijd ruzie met haar hadden. Quinn leek bijvoorbeeld altijd van drama te genieten, inclusief de keren dat ze ruzie had met een van haar mede-sterren van Selling Sunset vanwege haar overtuiging dat een ex haar bedroog met Emma Hernan.

Hoewel de meeste mensen kunnen begrijpen dat ze wrok koesteren, vonden sommige kijkers van Selling Sunset het vreemd dat Christine Quinn zo gefixeerd was op een relatie uit het verleden. In de eerste hint naar wat zou komen, vertelde Quinn echter aan Page Six dat het drama rond Emma Hernan en haar ex niet iets was waar ze "echt om zou geven". Nadat ze die opmerking had gemaakt, suggereerde Quinn dat ze alleen zoveel over Herman en haar ex sprak omdat ze drama deed voor Selling Sunset.

“Onderdeel van een realityshow is dat je moet praten over dingen waar je in het echte leven niet eens iets om zou geven, maar zo is het nu eenmaal. Dus we hebben allemaal ons best gedaan om er een goed seizoen van te maken.”

Natuurlijk heeft Christine Quinn tijdens die opmerkingen nooit expliciet gezegd dat het verkopen van Sunset nep was, ze impliceerde het alleen zwaar. Echter, net voordat het vijfde seizoen van Selling Sunset in première ging, tweette Quinn iets dat haar bewering dat de show nep is, niet duidelijker had kunnen maken. “30 minuten tot de lancering van SellingSunset ??geniet van het nieuwe seizoen en al zijn 5.000 nep-verhaallijnen! ? ?,”

Was Christine Quinn ontslagen omdat ze zonsondergang verkocht omdat ze de show nep was?

Toen de reünie van het vijfde seizoen van Selling sunset in première ging, was het buitengewoon opmerkelijk dat Christine Quinn er niet aan deelnam. Tijdens de reünie werd uitgelegd dat Quinn afwezig was omdat ze COVID-19 had opgelopen. Veel waarnemers waren echter van mening dat Quinn die COVID-19 opliep slechts een excuus was om uit te leggen waarom ze er niet was.

In de hoofden van sommige Selling Sunset-fans was er één reden waarom Christine Quinn niet kwam opdagen tijdens de reünie van het vijfde seizoen van de show. De reden dat ze geloofden dat dit het geval was, is dat Quinns baas, Jason Oppenheim, tijdens de reünie uitlegde dat er niet langer "een plek voor haar" was om voor zijn makelaarskantoor te werken. Bovendien leek de verklaring van Oppenheim te impliceren dat Quinn in de toekomst geen deel zou uitmaken van Selling Sunset.

Gezien het feit dat Jason Oppenheim beroemd is geworden dankzij Selling Sunset, gaan sommige mensen ervan uit dat de producers van de show veel invloed op hem hebben. Als dat waar was, is het gemakkelijk te geloven dat Oppenheim Christine Quinn nooit zou hebben ontslagen zonder de goedkeuring van de bazen van Selling Sunset. Als je dat idee meetelt met het feit dat Quinn zo snel werd ontslagen nadat ze had getweet dat de show nep was, gaan sommige fans ervan uit dat de twee evenementen met elkaar in verband staan. Gezien het feitenpatroon is het gemakkelijk in te zien waarom iemand zou gaan geloven dat dat het geval is.

Nadat Jason Oppenheim Christine Quinn had ontslagen, vroegen veel Selling Sunset-fans de 'reality'-ster over de situatie op sociale media. In reactie op een van die mensen op TikTok legde Quinn haar versie uit van wat ertoe leidde dat ze de Oppenheim Group verliet. “Natuurlijk is er geen plaats voor mij. Ik heb mijn contract weken geleden voor het filmen opgezegd. Ik heb nu mijn eigen bedrijf lol”

Ervan uitgaande dat de verklaring van Christine Quinn waarom Jason Oppenheim haar heeft ontslagen waar is, is het duidelijk dat haar tweet dat Selling Sunset nep was niets met de situatie te maken had. Quinn heeft zelfs dingen gezegd tijdens interviews die suggereerden dat de veronderstellingen dat ze Selling Sunset verlaat misschien niet juist zijn. Natuurlijk zou iedereen voor de wereld ontslagen worden, dus Quinn probeert misschien gewoon zijn gezicht te redden. Hoe dan ook, er is geen bewijs dat Quinn is ontslagen vanwege haar onthullingen over Selling Sunset.

Aanbevolen: