Hier is hoe dichtbij Paris Hilton en haar moeder, Kathy Hilton vandaag zijn

Inhoudsopgave:

Hier is hoe dichtbij Paris Hilton en haar moeder, Kathy Hilton vandaag zijn
Hier is hoe dichtbij Paris Hilton en haar moeder, Kathy Hilton vandaag zijn
Anonim

Paris Hilton en haar moeder Kathy Hilton hebben een zeer unieke relatie, en deze ontvouwt zich op een zeer openbaar forum. De wereld is geobsedeerd door de Hilton's en de enorme rijkdom die hun familie vertegenwoordigt, en er is veel aandacht besteed aan deze twee dames en de band die ze met elkaar delen. Veel moeder- en dochterrelaties zijn gebaseerd op een hechte band, maar de ongelooflijke band die Kathy en Paris hebben is ongeëvenaard.

Ondanks al het drama dat hen en hun familie omringt, hebben deze twee dames een heel speciale band met elkaar behouden en zijn ze toegewijd gebleven om hun band te blijven versterken. Daily Mail meldt dat wanneer Paris en Kathy samen zijn, het altijd een leuke tijd vol humor zal zijn.

8 Paris Hilton noemt haar moeder 'speels' en 'leuk'

Het komt niet vaak voor dat een moeder als 'speels' en 'leuk' wordt beschouwd, maar dat is precies hoe Paris Hilton haar moeder omschrijft. USA Today citeert Parijs als volgt: "Ik kan zien dat ik veel van mijn humor en de manier waarop ik ben (van) mijn moeder krijg. (Ze is) gewoon een van de grappigste mensen ter wereld." Het is duidelijk dat dit moeder- en dochterduo de tijd neemt om samen van enkele momenten in het leven te genieten en echt van elkaars gezelschap te genieten.

7 Paris heeft geen hekel aan haar moeder voor fouten uit het verleden

Fans zijn nog steeds aan het bijkomen van de schokkende onthulling van wat er gebeurde in de exclusieve school waar Parijs als kind naartoe werd gestuurd. Hollywood Life deed verslag van de extreme mishandeling en het trauma waaraan Parijs werd blootgesteld, en het waren haar eigen ouders die haar naar deze vreselijke omgeving brachten. Paris begrijpt echter dat er tegen haar moeder werd gelogen en geloofde echt dat school een formidabele instelling was. Paris heeft geen hekel aan haar moeder omdat ze daarheen is gestuurd, wat dan ook, omdat ze zich ervan bewust is dat Kathy niet op de hoogte was van de verschrikkingen die binnen die muren plaatsvonden.

6 Paris Hilton dankt Kathy Hilton voor het maken van haar de vrouw die ze is

Paris Hilton kijkt op naar haar moeder en geeft haar de eer dat ze een ijzersterk, ondersteunend rolmodel is. Toen ze sprak over haar moeder, Kathy, tijdens een familie-evenement, zei Paris: "Ik heb zoveel aan je te danken, je hebt me mijn hele leven zo gesteund en ik zou niet de vrouw zijn die ik vandaag ben zonder jou." De speciale band die ze delen is een sterke, toegewijde.

5 Ze steunen elkaar ongelooflijk

Paris en Kathy steunen elkaar allebei heel erg en willen echt voor elkaars ultieme geluk zorgen. Paris waarschuwde haar moeder om niet te verstrikt te raken in het drama op The Real Housewives Of Beverly Hills en was op zoek naar haar welzijn en probeerde de sympathie van haar moeder in de show te behouden. Aan de andere kant heeft Kathy de rug van haar dochter en verdedigt haar zelfs op momenten dat Paris verantwoordelijk moet worden gehouden voor haar onsmakelijke acties. Ze hebben grenzeloze steun voor elkaar.

4 Paris Hilton voelt zich 'gezegend' om haar moeder in haar leven te hebben

Dit jaar, toen Kathy Hilton 62 jaar oud werd, was het duidelijk dat haar dochters op alle mogelijke manieren verliefd op haar waren. Omringd door haar dierbaren, sprak Paris de verjaardagsgasten toe door te zeggen: "Mam, ik wil je een heel gelukkige verjaardag wensen - ik voel me zo gezegend om jou als moeder te hebben, je bent zo mooi dat je elke kamer verlicht die je binnenloopt. " Bij een aantal gelegenheden heeft Paris Hilton onthuld dat ze zich echt gezegend voelt om haar moeder te hebben om naar op te kijken en mee te genieten van de momenten in het leven.

3 Ze zijn echt beste vrienden

Kathy en Paris zijn echt de beste vrienden. Ze worden duizelig als ze samen gaan winkelen en zijn vaak gezien terwijl ze van de zon genieten en met elkaar verbonden zijn. Hun communicatie is gemakkelijk en comfortabel, en ze lijken er echt van te genieten om in het gezelschap van elkaar te zijn. Ze gedragen zich meer als besties dan moeder en dochter als ze samen zijn, en het lijkt erop dat ze elke kans die ze krijgen samen zijn!

2 Kathy gaat naar de vleermuis voor Parijs

Alle moeders verdedigen hun kinderen, maar als het erop aankomt alles uit de kast te halen, zal Kathy voor niets stoppen om Parijs te beschermen. Paris Hilton heeft behoorlijk wat aanvaringen gehad met de wet, en ze heeft zelfs een tijd in de gevangenis gezeten voor roekeloos rijden, terwijl ze gehandicapt was. Het was gedurende deze tijd dat het duidelijk was dat Kathy onder alle omstandigheden voor Parijs zou gaan vechten. Kathy richtte zich tot de zwermen camera's die dit verhaal bedekten door haar dochter heftig te verdedigen en hen ervan te beschuldigen misbruik te maken van haar onschuld door haar op video uit te buiten. Kathy draaide het script om en haalde de aandacht van de opsluiting van Parijs door met een vinger te wijzen naar de rol van de media in deze zaak.

1 Kathy moedigt Paris aan om haar dromen te volgen

Er wordt gezegd dat Kathy altijd roem heeft gezocht en dat ze haar dochters bij elke gelegenheid in de schijnwerpers heeft gezet. Paris Hilton lijkt haar eigen weg te hebben gevonden, en ze is doorgegaan met het starten van haar eigen merk, evenals haar eigen podcast. De moeder van Paris Hilton, Kathy Hilton, is haar grootste fan. Kathy is bemoedigend en ondersteunend en heeft Paris altijd gezegd haar dromen te volgen. Ze moedigt en ondersteunt alle ideeën van haar dochter, en steekt al haar energie in het nastreven van het geluk van haar kinderen.

Aanbevolen: