Hoe Dariany Santana echt voelde over nep-hosting 'te heet om te verwerken

Inhoudsopgave:

Hoe Dariany Santana echt voelde over nep-hosting 'te heet om te verwerken
Hoe Dariany Santana echt voelde over nep-hosting 'te heet om te verwerken
Anonim

Dariany Santana, de huidige presentator van Struggle Gourmet en From Wags To Riches, is geen onbekende in het hosten van shows. De ervaring met het hosten van Too Hot To Handle was echter anders. Ze moest doen alsof ze een show presenteerde waaruit ze uiteindelijk zou verdwijnen. Dit komt omdat ze achter het uitgangspunt van de show een enorme grap had gemaakt.

Singles in de show uit verschillende carrières hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal geen geschiedenis van betekenisvolle relaties en worden naar de Turks- en Caicoseilanden gelokt met de gedachte dat ze op het punt staan om voor de gek te houden, om vervolgens te beseffen dat ze echt op een verrijking retraite.

Met andere woorden, de deelnemers aan Too Hot To Handle hebben in eerste instantie de indruk dat ze in een normale datingshow zitten. De show duurt 3 seizoenen en de regels en tactieken zijn in de loop van de tijd enigszins veranderd. Voor seizoen 3 was de alias van de show Pleasure Island, zogenaamd gehost door Dariany Santana.

8 Dariany Santana is dol op alle positieve pers

Veel platforms hebben over Dariany geschreven en ze voelt de liefde van al deze geweldige feedback. Haar favoriete onderdeel van deze artikelen is hoe schrijvers haar band met familie herkennen en hoeveel ze opkijkt naar haar ouders.

7 Dariany Santana heeft nog nooit zo'n groot geheim moeten bewaren

Dariany zei onlangs dat dit geheim dat ze voor Netflix moest bewaren het grootste was dat ze ooit had moeten bewaren. We zijn zo blij dat ze dat deed, want de castreactie dit jaar was absoluut onbetaalbaar.

6 Dariany Santana heeft de complimenten genomen zoals ze komen

Dariany accepteert complimenten van haar fans. Het is geweldig om iemand zo dankbaar te zien voor de liefde die op hun pad komt. Aanwezig en responsief zijn op sociale media is niet onbekend voor Dariany Santana, want ze studeerde communicatie. Dariany is zeer communicatief geweest met haar fans, wat heel opmerkelijk is.

5 Dariany Santana probeerde Lana de schuld te geven

Ze ging echt en zei dat Lana haar ertoe had aangezet. Maar het lijkt legitiem. De alles kijkende A. I. op de show staat Lana bekend als zeer streng en streng. Lana heeft het haar waarschijnlijk wel laten doen… of, nou ja, de producer achter Lana deed het.

4 Dariany Santana gaf toe dat ze veel voldoening kreeg van het hosten van 'Too Hot To Handle'

Als vrouw die zelf een beetje een droge periode doormaakte, was het bevredigend om degene te zijn die het nieuws bracht dat de deelnemers zich niet met elkaar konden vermengen. Dariany is single en klaar om zich te mengen. Ze bekende onlangs op haar twitter dat ze wenste dat er meer BIPOC-mannen waren op dating-apps. Ze verwees ook naar The Office en zei dat ze een Bob Vance kon gebruiken. Kunnen we het er niet allemaal over eens zijn dat we ook een Bob Vance kunnen gebruiken?

3 Dariany Santana verzekerde ons dat de cast geen idee had

De cast vermoedde niets op de avond van de Piratenpartij. Dariany onderbrak hen terwijl ze een geweldige tijd hadden met drinken en flirten. Er was al iets ontroerends aan de gang, dat Dariany's binnenkomst leek te stoppen. Toen ze Lana zagen, herkende een deel van de cast haar niet eens, maar de weinigen die dat wel deden, waren meteen van streek.

2 Dariany Santana was oprecht enthousiast over de Booty Drop

Het was een enorm moment aangevuld met licht en vuurwerk. De buit of het slechte nieuws bom drop was zo'n opwindend moment dat Dariany toegaf dat ze zo opgewonden was om dit geheim te bottelen, dat ze letterlijk trilde!

1 Dariany Santana was blij dat ze nep gehost was en dat Netflix haar vertrouwde om zo'n groot geheim te bewaren

Ze zei dat ze zo blij was dat Netflix haar dit geheim toevertrouwde. Dariany Santana was zo goed in het niet vroeg laten vallen van de buit. De onthulling was perfect, en hoewel we zouden willen dat Dariany langer was blijven hangen, zijn we blij dat ze is verschenen en kunnen we niet wachten om te zien welke andere shows ze in de toekomst zal presenteren.

Aanbevolen: