Hoe de verschrikkelijke tragedie van Kim Plath haar leven voor altijd heeft veranderd

Inhoudsopgave:

Hoe de verschrikkelijke tragedie van Kim Plath haar leven voor altijd heeft veranderd
Hoe de verschrikkelijke tragedie van Kim Plath haar leven voor altijd heeft veranderd
Anonim

Net als de Duggars volgt de familie uit Georgia de strikte regels van hun religie, waaronder geen suiker, geen mobiele telefoons of tv, geen sociale media, thuisonderwijs krijgen en zoveel mogelijk huid bedekken. Welkom bij Plathville Barry Plath is het hoofd van zijn ultraconservatieve familie, waaronder zijn vrouw Kim en hun kinderen. De Plath-ouders kwamen in het voorjaar van 1997 bij elkaar, zoals Kim schreef in een bericht op de website van de familie. Volgens haar, "op exact dezelfde dag, voordat een van ons er ooit over sprak of enige interesse in de ander toonde, openbaarde God aan Barry en mij dat we gingen trouwen."

In hun decennia van huwelijk heeft het paar nogal wat kinderen gekregen, tien om precies te zijn: Ethan, Hosanna, Micah, Moriah, Lydia, Isaac, Amber, Cassia, Mercy en Joshua. Voor een groot deel vanwege hun religieuze overtuigingen houden Kim en haar kinderen zich aan strikte regels. Zowel alcohol als verwerkte suiker zijn volledig uit hun huis verbannen. Verrassend genoeg komt de haat van de familie voor alcohol uit Kims persoonlijke plaats. Ze onthulde in een aflevering van Welcome to Plathville dat ze tijdens haar jaren op de universiteit niet alleen alcohol dronk, maar ook drugs zou gebruiken. Maar dit is niet haar enige duistere geheim. Er is een vreselijke tragedie die Kims leven voor altijd heeft veranderd.

Barry en Kim Plath's zoon Joshua's dood

De reality-tv-ster legde uit dat ze opgroeide met alcoholische ouders op een kleine woonboot. Na de scheiding van haar ouders werd Kims moeder in wezen een alleenstaande ouder. Terwijl haar moeder technisch gezien het grootste deel van haar jeugd aanwezig was, legde Kim uit dat ze er niet echt was, althans niet te veel van het zware werk van het ouderschap.

Ondanks het omkeren van haar leven, heeft Kim, die nu een praktiserend natuurgeneeskundige arts is, nog steeds te maken gehad met een groot deel van de controverse en hoofdpijn, waaronder het per ongeluk vermoorden van haar jonge zoon. Barry en zijn vrouw leden de ergste nachtmerrie van elke ouder in 2008 toen hun peuterzoon Joshua werd vermoord. Het tragische incident vond plaats toen de matriarch een auto gebruikte om fruitbomen op de familieboerderij te verplaatsen. Ze verloor de 17 maanden oude baby uit het oog en reed over hem heen. Daarna beweert Kim dat ze in een zeer diepe depressie is verzonken en dankt Barry dat hij haar eruit heeft gehaald.

Wat doet Barry van 'Welcome to Plathville' voor de kost?

Als hij niet in de realityserie van de familie speelt, werkt Barry als transportplanner bij een particulier bedrijf. Hij heeft de baan al meer dan 25 jaar en werkte ook samen met de rest van zijn familie op zijn vijf hectare grote boerderij totdat The Plath de boerderij verkocht en naar de stad verhuisde. Toch weten fans niet of alles wat ze zien op Welcome to Plathville 100% echt is.

In het eerste seizoen van het programma werd bijvoorbeeld hun boerderij afgeschilderd als het enige huis dat ze bezitten, maar het huis stond in 2019 op Airbnb voor $ 100 per nacht, wat suggereert dat het gezin daar tijdens seizoen één niet fulltime woonde. Volgens Soap Dirt kocht de TLC-familie hun huis in Caïro in 2017 voor $ 55.000. Het huis in de buitenwijken ligt dicht bij winkels en plaatsen zoals Walmart, Taco Bell en Pizza Hut, en het is net om de hoek van waar Ethan en zijn vrouw Olivia live.

Ethan Plath's relatie met vrouw Olivia Plath

Toen Ethan zijn vrouw Olivia voor het eerst ontmoette op een christelijk zomerkamp, waren ze allebei net 16 jaar oud. Ethan was meteen verliefd op haar, maar de toekomstige echtgenoten begonnen pas met daten in 2016. Beiden groeiden op in vergelijkbare christelijk-fundamentalistische families en zaten in vrijwel alle opzichten op dezelfde lijn.

Net als haar man groeide Olivia op als vierde van 10 kinderen in een wettisch christelijk gezin. Ze wist dat Ethan verliefd op haar was toen ze elkaar in het kamp ontmoetten. Hij zou haar zelfs volgen, maar ze vond dat Ethan te onvolwassen leek om romantisch in hem geïnteresseerd te zijn. Maar uiteindelijk werden ze verliefd en trouwden. Sindsdien heeft Ethan besloten om geen contact meer te hebben met zijn ouders. Hij en zijn vrouw zijn gefocust op het samen maken van nieuwe gelukkige herinneringen. Vorig jaar reisde het stel vanuit Georgia naar zijn grootouders in Minnesota, waar de oudste zoon van Kim en Barry zijn eerste besneeuwde kerst beleefde.

Zoals veel kijkers al weten, is Olivia een succesvolle fotograaf met haar eigen bedrijf. Nadat seizoen één van hun familierealityshow begon, zei Olivia dat ze klanten had die klaagden dat fans van Welcome to Plathville contact met hen opnemen om onzin over haar te praten. Ze beweerde ook dat sommige klanten haar hadden afgezegd omdat ze niet betrokken wilden zijn bij drama. Gelukkig overleefde Ethans werk als monteur de pandemie, zodat ze een vast inkomen hadden. Nu zegt Olivia dat alles weer normaal wordt en dat ze weer kan werken.

Aanbevolen: