Heeft Topher Grace het plot van Spider-Man: No Way Home verpest?

Heeft Topher Grace het plot van Spider-Man: No Way Home verpest?
Heeft Topher Grace het plot van Spider-Man: No Way Home verpest?
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Topher Grace voor het laatst was aangesloten bij een superheldenfranchise. Voordat Tom Hardy de rol van Venom op zich nam, speelde Grace het stripboekpersonage in de film van Sam Raimi uit 2007, Spider-Man 3.

Maar het is misschien onverstandig om een cameo van Grace's Eddie Brock volledig uit te sluiten in de aanstaande afsluiting van de Spider-Man-trilogie van de MCU, Spider-Man: No Way Home, die in december in de bioscoop verschijnt. Immers, andere hoofdpersonages van Raimi's originele superheldenfranchise zullen zeker kruisen met de wereld van Tom Holland's Spidey, zoals wordt bevestigd door de terugkeer van Alfred Molina's Doctor Octopus in de No Way Home-teasertrailer.

Tijdens een recente Ask Me Anything-sessie op Reddit leek Grace fans te plagen met een toestroom van vermeende spoilers over de aankomende Spider-Man-film. Toen een fan hem vroeg of hij in No Way Home zou spelen, antwoordde de That '70s Show-acteur: "Hou het alsjeblieft tussen ons, maar ja, ik doe mee."

Vervolgens somde hij een reeks van steeds bizarrere 'plotpoints' op, waaronder een strijd tussen zijn Venom en Tom Hardy's interpretatie van het personage, waarin 'I win (obvi)', en cameo's van Ben Affleck's Batman, de geest van Han Solo en "die Eve-robot van Wall-E."

Hoewel het duidelijk was dat Grace een grapje maakte ten koste van geruchten over multiversum-cameo's in Spider-Man: No Way Home, leken niet alle fans de memo te krijgen.

Een fan twitterde, schijnbaar serieus: "Wat hij zojuist de damfilm heeft verpest en om te denken dat ik spoilervrij naar de bioscoop wilde gaan, ik ben fcked". Terwijl een ander schreef: "Ik dacht dat de film nu geweldig zou worden… het is voorbij geweldig… het is adembenemend".

Maar de meerderheid van de Twitter-gebruikers waardeerde het sarcasme van Grace's opmerkingen, met één die schreef: "Topher Grace wint. Hij had de perfecte reactie." En nog een tweet: "Dit is zo duidelijk een grap. Als je de opmerking uit het verleden 'Houd dit alsjeblieft tussen ons' gelooft, weet dan wat ik je moet vertellen."

En andere fans leverden verder bewijs dat de acteur plezier had met het plagen van fans tijdens zijn Reddit AMA-sessie. Een screenshot maakte een andere Q&A-uitwisseling, waar Grace antwoordde op de vraag, "Holy s, Topher Grace werd hot", met het antwoord: "Ja."

Sommige fans dachten zelfs dat de komedie in het slimme antwoord van Grace, toen hem werd gevraagd over zijn betrokkenheid bij No Way Home, genoeg zou moeten zijn om hem een plek in de MCU te verdienen. Eén twitterde: "Breng de beste genade naar de MCU idc, of het nu een grote rol is of niet!" en een ander suggereerde dat Grace goed zou passen voor de rol van Reed Richards/Mister Fantastic binnen de filmfranchise.

Aanbevolen: